Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-18, 09:46 PM   #376
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
6/27(水)発売のBD&DVD第3巻のジャケットデザインを公開!
両面となったミクとゾロメのイラストは、前回同様キャラクターデザイン田中将賀さんの描き下ろしです!!

さらに完全生産限定版特典の詳細も公開!
http://darli-fra.jp/bddvd/03.html
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 06:36 AM   #377
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
一言不合就天元

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 08:02 AM   #378
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
玩天元係咪準備臨尾大派便當
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 09:50 AM   #379
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
最後肯定全部死曬得返滿心自己同個B
新阿當同夏娃
順便接落EVA度都仲得
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 11:22 AM   #380
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
全部變晒藍莓汁
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 11:28 AM   #381
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
そして、全ての子供達に
おめでとう
咁?a

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 12:54 PM   #382
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
そして、全ての子供達に
おめでとう
咁?a
ありがとう!

舊 06-12-18, 08:02 AM   #383
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
依套野其實比12集就夠啦

應該將全部角色描寫放晒係016同02同博士上面算,其他人根本唔知出黎做乜Q

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-12-18 08:10 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:10 AM   #384
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 細路翔 查看文章
依套野其實比12集就夠啦

應該將全部角色描寫放晒係016同02同博士上面算,其他人根本唔知出黎做乜Q
咁又差好遠 冇肥宅點睇

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 09:35 AM   #385
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
12集計你左CUT右CUT都係去到比翼の鳥就停
咁只係一套好普通o既機人love story, 賣唔到牒ga
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 10:43 AM   #386
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我個人反認為應有40 集,某些高潮位就不用塞在一集了,角色們也可更多表現機會,當然今時今日不可能這樣做啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 10:49 AM   #387
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
覺得問題係兒女私情部分同主線冇乜關連
廣同02之外Cut曬都冇乜影響
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 12:04 PM   #388
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
咁又差好遠 冇肥宅點睇
肥宅果度太痛心了
引用:
作者: Thaws 查看文章
12集計你左CUT右CUT都係去到比翼の鳥就停
咁只係一套好普通o既機人love story, 賣唔到牒ga
由手機版發出
但咁樣寫咪正常好多
而且好似交響詩篇TV版咁咪幾好
好過而家唔知似乜

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我個人反認為應有40 集,某些高潮位就不用塞在一集了,角色們也可更多表現機會,當然今時今日不可能這樣做啦
應該少集數然後CUT走一堆角色,你就倒番轉
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 12:10 PM   #389
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
其實我又唔覺D配角冇用

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 12:26 PM   #390
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

其實之前666去左城內見到個白髮女人
果度伏筆應該唔洗望有得收.....
一路估果個女人是上一版既Miku 在棺中係上一版既666
記憶移植到新的身體所以點解無啦啦666會喊

我覺得應該去到鶴望蘭變左紅色可以完一季
焗班觀眾玩一大輪同人野再開下一季 咁樣應該完善一點
舊 06-12-18, 01:16 PM   #391
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
其實我又唔覺D配角冇用
滿心,肥宅同莓囉
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 05:58 PM   #392
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
要寫好多配角都可以寫(7姐上一代,另外個班金髮蛋散),不過好多佢剩係拋個頭引下你唔講,有想無時間寫定隨便寫個頭當話你知我有想架就唔知啦
不過點CUT肥滿心都唔CUT得,無佢地邊有話題。

舊 06-13-18, 05:25 AM   #393
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
出角色碟,出周邊,帶起話題,冇綠葉又點顯得出主角呢

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 07:33 AM   #394
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
唔係話配角無用

而係好明顯編劇個幾位根本無溝通過整體演出,求其交完稿就算

所以就會有男女主角主場演得特別好,其他人八點出黎打醬油既情況

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 05:12 PM   #395
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
第21話のWEB予告映像を公開!
引用:

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 07:18 PM   #396
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
果然係有左
點解變得甘突然,原來係外星洗左人類腦,一直同地球守護者打,甘既發展,仲點打,雙方都出超兵器,主角群甘小
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-18, 08:12 PM   #397
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

今集最期待反而係.....
同Arc Sys搞邊科....
舊 06-16-18, 09:57 PM   #398
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實應該只係Trigger動畫化GG/BB :o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-18, 11:06 PM   #399
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
終於大放便當了,大部份都是活該的

只是最後……開玩笑吧?一定是的

……一定是開玩笑啊!!!!!

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 12:44 AM   #400
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
大丈夫まだ3話ある大丈夫まだ3話ある

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DC] Trigger Heart Exelica neo2046 電視遊戲討論版 50 07-05-23 06:15 PM
[問題] Why Chrono Trigger(SFC) ttchan111 電視遊戲討論版 8 02-28-08 11:15 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #11 題目: 「天與地」 (2006.04.01-2006.04.24) Winner: 奸詐餅 KKH 照相館 46 04-25-06 11:03 PM
US Bus (First time to upload pictures)--Pictures added Super Bus 照相館 8 05-23-04 05:57 PM
我想問darling 套動畫出左幾集的 心影 H-GAMEの部屋 17 05-12-03 04:53 PM

現在的時間是 02:23 AM

手機版 | APP版