Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-18, 06:58 PM   #3751
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
有DATA了,冇估錯兩隻新7星唔好話ELLY,連性天使都勁唔過,仲爭好遠,真係射4隻BONUS人返黎就夠

咁得意既﹖又係APPLE唔得就連ANDROID都唔俾打﹖冇見過其他GAME會咁喎﹖

此篇文章於 06-29-18 07:26 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 02:40 AM   #3752
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
D trust同 ST 對魔法師嚟講幾好用喎。。。
2個新5星用途比較少,要對闇/火屬先有用。。
冇料10連1虹出tidus老豆,爭1隻ST了
射左40飛有4虹,算很歐了,雖然得1隻pickup中大佬,tifa,槍jake,帝國盾。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 10:28 AM   #3753
ShinDou

冇料11連0虹

十幾張飛2隻4星女2隻3星PICK UP,收工

隻4星女個TRUST好似幾勁喎,魔40%再加風黑魔50%/100%攻喎,唔知有冇得幾個疊,如果疊4個最盡咪加400%﹖

此篇文章於 07-01-18 10:40 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-01-18, 05:36 PM   #3754
ShinDou

下﹖乜原來成堆舊角都有BONUS﹖早知唔射啦我有7星龍騎同羅LYDIA果D,晒左十幾張飛,算了 @@

此篇文章於 07-01-18 05:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 08:56 AM   #3755
ShinDou

原來今次兩隻7星勁既係S TRUST,大佬件甲加成1百魔,中大佬S TRUST 80%魔

暫時物理加最多%攻都係裝刀80%錫生S TRUST
舊 07-02-18, 10:22 PM   #3756
ShinDou

第9層出左命攻4 @@ 正 第十層仲有攻10%,之前有個攻5%,而家飛隻145攻爪好堅,裝完有2473攻 XD
舊 07-08-18, 12:09 PM   #3757
ShinDou

5星飛中左第2隻TRANSTINA上7星,不過而家有ELLY應該都冇得出佢了 @@
舊 07-08-18, 06:52 PM   #3758
GP03D

5星飛中左我第一個ST....
FF15槍仔。。。
係咪食左ST會變左50%mog?

舊 07-08-18, 07:13 PM   #3759
ShinDou

7星食第1隻5星S TRUST會上到50%,另送1隻50%莫古俾你,食多隻就100%S TRUST,好似唔會送多隻莫古喎﹖印象中好似淨係送1隻﹖雖然好耐之前RINOA拎左S TRUST不過唔係好記得 XD
舊 07-09-18, 07:18 AM   #3760
ShinDou

黎緊新4星咩事?trust 刀50%攻服20%攻,勁過好多trust,全gane 最勁s trust錫生都係刀80%,佢4星已經70%,基本上唔理axter出成點都要射啦,睇落有3連應該唔會差,最少都勁過電光劍,我又冇人用刀,都要射啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 07-09-18, 08:22 PM   #3761
ShinDou

終於榴槤都出埋HP40%了,而家榴槤TOTAL 15%+7%+40%+5%=67% 睇下王之盾上唔上到25500HP先 @@

食幾個POT得了,有26435HP XD 拎到金剛不壞了

防就上唔到1650了,最盡1567,D裝太廢

篤完機原來而家D廢裝同FD LV4都有機會上到1650防,不過要把短劍刷到起碼防5%+7%+10%,再加石巨人兩個ST反映20%UP同防10%,咁都有機會刷到,要開始狂洗了 @@

諗諗下隻攻70% TRUST 4星可能係引人射晒佢轉頭再出超神角迫人課落去追,不過攻70%都冇得唔射啦,同埋之後隻超神角要引人抽應該又係要渣刀,呢排狂出渣刀人 @@

要射個4星即係唔玩得STEP了,STEP POOL應該冇PICKUP淨係STEP5保1隻AXTER﹖

1口氣射晒D RAID差D塞爆千5個位 @@ 要賣龜都好煩,要逐隻禁又最多賣99隻 @@ 點解唔整粒制俾人1次賣晒龜﹖

此篇文章於 07-09-18 09:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-09-18, 11:37 PM   #3762
GP03D

Raid抽哂我爆到去1800個位。。。

錫哥重生了!有W技仲有機會T技,攻擊力重有得升。。。
Rydia都唔錯,第一round有3連magic,鬥場2隻暴風已完場。。。

Axter一睇就知勁,至少電劍level...
佢同第2男主係咩關係?

舊 07-09-18, 11:49 PM   #3763
ShinDou

但錫生要俾人打先有得T @@ 雖然勁左但應該都係唔會出佢

AXTER好似係佢師父

鬥雞有D5隻都裝晒防屬好煩,未必夠打晒咁多陣,我鐘意冇屬多
舊 07-10-18, 09:31 AM   #3764
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: GP03D 查看文章
Raid抽哂我爆到去1800個位。。。

錫哥重生了!有W技仲有機會T技,攻擊力重有得升。。。
Rydia都唔錯,第一round有3連magic,鬥場2隻暴風已完場。。。

Axter一睇就知勁,至少電劍level...
佢同第2男主係咩關係?
AXTER是冰蟲的師匠
第二部開始不久就入隊並收了冰蟲為徒,教了明鏡系列等招式

冰蟲能走到今時今日,師匠佔了很大功勞..
所以主線最新進度得知師匠(ry)後冰蟲崩潰超大的www

冰蟲心中的排名(男人):
雷恩>爸爸>師匠
......?

舊 07-10-18, 06:38 PM   #3765
ShinDou

AXTER勁係勁但要最大火力要做好多野,LB加最多,兩招SP技都加,唔知第1TURN可唔可以W兩招SP技咁出﹖XENOGEARS角可以W技搭埋開T技果招

應該3個加招DAM都有得疊﹖疊晒又真係幾誇張應該全GAME最大力,但最勁果招極明鏡都要第5下先最高倍率,最快都要第2次T技先上到 @@

仲諗緊追唔追好,睇番AXTER本身D技,天生真兩手100%,自己隻手套TRUST 50%,裝完開個TRUST技又50%,即係200%,插個CLOUD TRUST就300%,仲有3個位可以裝刀70%,射3隻4星番黎睇下咩環境先,希望唔駛射好多就中夠3隻 @@

5張4星飛已經中夠3隻刀70%夠數 @@

射晒60幾張飛3虹但全部冇用,第2隻櫻上7星,但而家櫻都冇乜機會出,另外中上次隻垃圾5星女忍,RAID有好多莫古叫做送個垃圾TRUST,仲有就係QUEEN,好似本身已經有2隻上左7星,而家第3隻黎 =.=

仲有2萬6石唔射住,頭先送左成大堆莫古,食3個刀70%攻睇下有冇人上到2650攻先

而家2萬5石,就算保底換1隻AXTER番黎上唔到7星都冇用

都係冇人渣刀,最高已經係細王子2千1攻 @@ 都係唔射住了,估佢之後會再出勁刀人,而且又有得用飛換,之後再算了 @@

此篇文章於 07-10-18 08:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-13-18, 05:21 PM   #3766
ShinDou

有fd axter 2940攻,好多s trust,佢仲要未齊晒仲有得上,好屈

舊 07-14-18, 01:57 PM   #3767
ShinDou

睇清楚錫生D技7星左之後勁左好多,我冇刀勁人可能都可以用下,8月31會RENEW 2650攻個MISSION,到時都冇隻7星勁多人既話可能換1隻錫生番黎上7星拎左把160兩手性大劍算 @@

原來我而家隻6星錫生已經上到2227攻 @@ 6星好似得佢可以咁高攻

篤下機睇下而家D裝7星可以幾多攻先

原來都係岩岩上到2650,不過FD LV3就得,同埋正宗18%攻已經得

此篇文章於 07-14-18 03:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-15-18, 02:47 PM   #3768
ShinDou

今次活動好易喎EXTRA都1TAKE過晒 @@ 定而家太多屈機角﹖

頭先儲左2次召唔記得出最後果次,搞到要打多次 @@

第2次打第3場,出LB打佢俾佢係咁反全體火爭D滅團 @@ 好彩救得番過到,拎埋張90%R飛,射埋真係R =.=

17號有得買1萬石既BOX喎,入面有兩張5星保底飛,20張3星,2張4星,1隻5星莫古,好似好SO喎,睇下撞唔撞到隻勁刀人番黎都好喎 @@

20張飛當單抽5百計已經值1萬石啦

此篇文章於 07-15-18 03:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-16-18, 06:46 PM   #3769
ShinDou

原來呢排派左D強兵證 鬥魂BELT 加防20%,而家上到防1650拎埋究防了 XD

而家爭攻2650,MP1850,精1850

攻下個月換隻錫生就搞掂,但MP精我應該仲爭好多裝唔駛諗,唔會晒莫古食啦

此篇文章於 07-16-18 06:49 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-17-18, 04:57 PM   #3770
ShinDou

1萬買左box兩張5星飛都出垃圾,lulu同第2隻溶兵拉冇沙,再射埋果22張飛終於中到隻axter,得番21950石唔夠爬山保底換,1陣數下未執既石睇下有冇3050先,有既話打埋佢保底埋佢算

唔夠既話下個月唔換錫生換axter了,仲升晒錫生覺醒諗住用添 @@

舊 07-17-18, 05:40 PM   #3771
ShinDou

6星axter已經2243攻,好屈,又有w技當7星用都唔輸蝕

舊 07-17-18, 06:33 PM   #3772
ShinDou

粗略數過仲有2千幾石執,20號先完保底POOL,聽日望下LOGIN BONUS有冇石派先開始執先
舊 07-17-18, 10:14 PM   #3773
ShinDou

嘩睇清楚AXTER6星已經有招明鏡霸可以開5TURN T技仲加200%攻 咁屈既 @@
舊 07-18-18, 03:17 PM   #3774
ShinDou

執埋2萬5射埋保底了,竟然中auron, 第4隻tidus,第2隻舊迪利達,無啦啦咁歐,不過冇晒石了,合作raid應該唔射了除非超神

2658攻拎埋把兩手性劍了

舊 07-18-18, 03:37 PM   #3775
ShinDou

拎把160攻兩手性劍行1次就出命攻 正 XD

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版