Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-16, 04:59 PM   #25576
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 小嘉 查看文章
找數條數咁大
用左杯連肥都食唔
食到上限變92但唔會升到lv
機會黎啦飛雲

復刻聖誕爆八箱有6000萬QP同320張金火,

連埋活動交換50張金火, 至少上限到94, LV去到93應該無咩難度
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:00 PM   #25577
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
找數條數咁大
用左杯連肥都食唔
食到上限變92但唔會升到lv
我地會幫你集氣升快啲, 之後先中下一隻5星.

舊 11-15-16, 06:37 PM   #25578
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: digiharuka 查看文章
Wave 1 3隻狂職用任何職的光砲(寶2以上) 都可掃, 萬聖龍娘也夠

入到惡魔才儲餘下NP; 大腿光砲疊在第2 chain 既寶具應該能掃走2旁惡魔
執返好隊人, 已經易打左好多
不過發現已經冇咩心機打....

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:50 PM   #25579
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
執返好隊人, 已經易打左好多
不過發現已經冇咩心機打....
你要抱著打種火的心態打就會好好多

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 07:16 PM   #25580
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 大破人間 查看文章
機會黎啦飛雲

復刻聖誕爆八箱有6000萬QP同320張金火,

連埋活動交換50張金火, 至少上限到94, LV去到93應該無咩難度
呢次會打晒佢
箱真係最好儲錢
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 07:25 PM   #25581
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
你要抱著打種火的心態打就會好好多
就係打完種火冇錢食又要去刷QP呢下灰

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 07:27 PM   #25582
小嘉
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
我地會幫你集氣升快啲, 之後先中下一隻5星.
己所不欲,勿施於人
我就無你咁黑心
我祝你中多d 5星(其他GAME)
舊 11-15-16, 08:30 PM   #25583
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
又是起旗時間

只抽5張劵, 要是中到傑克就 100劍蘭(現在才21)+技1及3 r10 ...

此篇文章於 11-15-16 08:38 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 08:35 PM   #25584
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
金林檎 6個
銀林檎 15個
銅林檎 28個
マナプリ 152個
塵骨牙証 各35個
各秘石 7個
各魔石 14個
各輝石 28個
金種火 280個
銀種火 140個
QP    5630万QP
フレポ  126万

完全唔夠耶...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 08:43 PM   #25585
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
今次象徵式一符……中就中,唔中就算,手頭幾隻4星都未昇得切

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 08:47 PM   #25586
psidef

引用:
己所不欲,勿施於人
我就無你咁黑心
我祝你中多d 5星(其他GAME)
反白居然唔係禮裝咁好人.

對唔住, 我收返.

舊 11-15-16, 08:58 PM   #25587
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
EXTELLA終於拎埋亞瑟王

而玩完EXTELLA既感覺係, 我好想FGO到抽到亞提拉

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 09:27 PM   #25588
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
感覺上今日個心臟關無乜師兄長刷..?

舊 11-15-16, 09:36 PM   #25589
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我係因為上星期爆死左5pack, 而家開game都有陰影

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 09:41 PM   #25590
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
5pack.....

真係太衝動了
呢d幾隻一齊pickup真係好難中目標

舊 11-15-16, 09:44 PM   #25591
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
5pack.....

真係太衝動了
呢d幾隻一齊pickup真係好難中目標

我抽完第2pack之後, 目標已經改成"是但中一隻4星"都收手
..........

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 10:11 PM   #25592
casio
Ultimate Gamer

引用:
引用:

我抽完第2pack之後, 目標已經改成"是但中一隻4星"都收手
..........
見到你呢兩句,我以後唔敢抱怨

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 10:12 PM   #25593
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:

..........
重點係,你目標係邊隻?呢幾week好明顯係養生週都咁搏?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 10:43 PM   #25594
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
重點係,你目標係邊隻?呢幾week好明顯係養生週都咁搏?
吾王父子, 蘭斯, 崔斯坦, 中一即可
結果0 4/5星
千祈咪同呢隻game鬥氣

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 10:52 PM   #25595
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
爆左9粒果加埋自然回體有18心,少少雞肋
留力等12月
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 10:55 PM   #25596
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
吾王父子, 蘭斯, 崔斯坦, 中一即可
結果0 4/5星
千祈咪同呢隻game鬥氣
我連噤入去抽野果頁都唔敢,費事諗住抽一符,最後變抽幾pack
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 11:01 PM   #25597
小嘉
The One

呢隻game 真係要識收手
呢d無ev pickup 明顯中5星係差d
上次阿提拉我欲哭無淚

此篇文章於 11-15-16 11:04 PM 被 小嘉 編輯。
舊 11-15-16, 11:08 PM   #25598
psidef

引用:
上次阿提拉我欲哭無淚
都冇得話識唔識收手, 一諗到下個月咭數會唔夠錢找就焗住停......

舊 11-15-16, 11:10 PM   #25599
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: gingq7 查看文章
我連噤入去抽野果頁都唔敢,費事諗住抽一符,最後變抽幾pack
引用:
上次阿提拉我欲哭無淚
引用:
作者: psidef 查看文章
都冇得話識唔識收手, 一諗到下個月咭數會唔夠錢找就焗住停......
你地夾埋鞭屍

歡迎pm查詢、預約
舊 11-15-16, 11:39 PM   #25600
鐵之侍

引用:
你地夾埋鞭屍
你明知還有第7章和2016 聖誕還是要花這麼多抽平常也有機會抽到的角色,怎不能不說你

說到卡數今天弄分期還,數真是嚇壞我,美金真是延貴。。。。

之後還數有排煩

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:16 PM

手機版 | APP版