Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-23-06, 11:30 PM   #151
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
套劇好好睇~~~

依家煲番日版, 覺得進藤光幾好啊~~~(我唔係戀童架 )

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300
Francisau100 目前離線  
舊 07-23-06, 11:30 PM   #152
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Busconcamp
咁主角果3件好同學...真情定假義...a
絕對是後者啦,特別是果件咩咩花....
至於最後點呢就無謂劇透啦

舊 07-23-06, 11:31 PM   #153
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Mage.千砂望
做一個禮拜姑喱JE~唔駛死既~
日本d小學好他條架, 做一個禮拜咕喱係極刑黎架 XD

試下響香港中學有個咁既miss就開心囉 \/
C@T 目前離線  
舊 07-23-06, 11:32 PM   #154
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
幾好睇wor
將最現實既一面完全表現曬出黎
惡魔X魔鬼 目前離線  
舊 07-23-06, 11:32 PM   #155
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
[未睇過]我覺得主角個三個frd係假義

食不到的怨恨是很大的

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 07-23-06, 11:33 PM   #156
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 真仔
係好好睇

駛唔駛我私下

快擋啦
一集真係唔夠喉

好耐冇咁熱衷一套日劇啦

舊 07-23-06, 11:34 PM   #157
小加
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
又真係幾好睇喎
小加 目前離線  
舊 07-23-06, 11:34 PM   #158
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 雪舟等楊

食不到的怨恨是很大的
唔叫佢去WC已覺得有D野
我都係未睇過既

舊 07-23-06, 11:35 PM   #159
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
唔錯唔錯
想問一共有幾多集?
石原夏織 目前離線  
舊 07-23-06, 11:35 PM   #160
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

引用:
作者: C@T
有既話實上硬報紙頭版
惡魔X魔鬼 目前離線  
舊 07-23-06, 11:36 PM   #161
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 91
點睇佢都唔似係衰人...
幫女主角辯護 + (佢識做晒)都同佢一齊放棄 + 唔講比其他人聽幫佢執手尾...
如果佢係衰人...好唔合羅緝...
我明明地佢諗咩

其實個規舉係最低分的學生就要做班長, 女王反佢份卷見佢做晒.. 咁會諗原來你都做晒, 唔怪得你可以咁好心放棄個測驗陪同學仔去廁所.. 果個鏡頭交代份卷做晒, 係有佢理由o既. 用返女王角度睇, 以為佢係一心一意幫個同學出面, 真係咁好人?! (之前未睇過, 未知女王咩料)

所以完佐件事, 女王要罰佢+寸鬼佢. 雖然佢係對住賴尿個同學講o野, 其實有意寸鬼個成績好的女同學

這只是我的理解

t-cup 目前離線  
舊 07-23-06, 11:36 PM   #162
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 雪舟等楊

食不到的怨恨是很大的
唔叫埋一齊去廁所..暗露了黑暗面...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 07-23-06, 11:37 PM   #163
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

引用:
作者: Busconcamp
唔叫埋一齊去廁所..暗露了黑暗面...
要佢做多次班長
惡魔X魔鬼 目前離線  
舊 07-23-06, 11:38 PM   #164
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: HO2
唔錯唔錯
想問一共有幾多集?

11集

但好似有番外篇

舊 07-23-06, 11:38 PM   #165
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
日本d小學好他條架, 做一個禮拜咕喱係極刑黎架 XD

你一定係最開心果個啦,有女王喎

舊 07-23-06, 11:39 PM   #166
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: Marco
11集

但好似有番外篇
有上、下篇, 女王變身前傳 XDDD

舊 07-23-06, 11:40 PM   #167
鬼斬左文字
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDplay4mario
Nintendo Switch ID4327-6773-9303
PSN  IDplay4lifehk
XBox Live Gamertagplay4lifehk
有冇人知日本最終回收視幾點?
鬼斬左文字 目前離線  
舊 07-23-06, 11:40 PM   #168
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
11集

但好似有番外篇
竟然有番外篇
石原夏織 目前離線  
舊 07-23-06, 11:41 PM   #169
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: money
唔叫佢去WC已覺得有D野
我都係未睇過既
居然沒看過? 我之前在此版推薦過的

舊 07-23-06, 11:41 PM   #170
小加
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
我唔覺得個第一名係衰 佢無理由要得罪女王
睇住下面d人點死仲開心啦 扮好人有幾多分
小加 目前離線  
舊 07-23-06, 11:42 PM   #171
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
11集

但好似有番外篇
sp 1 ~墮天使~
sp 2 惡魔降臨

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線  
舊 07-23-06, 11:42 PM   #172
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 小帝皇龍
要佢做多次班長
咁就梗係喇...
洪爺穩佔一席...
副班長...
總要有人要'氈'底...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 07-23-06, 11:43 PM   #173
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:

我想要外國果位色誘男學生的靚女miss多d

信長 目前離線  
舊 07-23-06, 11:43 PM   #174
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 神秘過客