Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-07-16, 11:27 PM   #12101
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
月下の四匹
點解咁多人都睇好佢....?
其實情人節禮裝, 蘿莉兩姐妹:

キッチン☆パティシエール
自身的星星發生率提升15%&NP獲得量提升15%

突爆仲要
自身的星星發生率提升20%&NP獲得量提升20%[最大解放]

要既話上個月就應該要抽到喇wwww

另外,
第1張5*禮, 正所謂張張刀無張利, 除非突爆係20%/20%/20%(&你突得爆), 否則都只係一般...
第2張就正路野, 比任何一隻冇集星技既輸出角都OK, 狂職集星基數太低除外...
第3張就真係特攻限定, 換就應該唔會換, 呢張似比課長突爆多D, 黎緊果個高難度關如有神性就必殺....
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 11:32 PM   #12102
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
3T要儲到NP出寶具太高要求吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 11:43 PM   #12103
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
3T要儲到NP出寶具太高要求吧
根本就係要夾令咒或雙孔明用.......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 11:44 PM   #12104
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: z96282424 查看文章
月下の四匹
點解咁多人都睇好佢....?
其實情人節禮裝, 蘿莉兩姐妹:

キッチン☆パティシエール
自身的星星發生率提升15%&NP獲得量提升15%

突爆仲要
自身的星星發生率提升20%&NP獲得量提升20%[最大解放]

要既話上個月就應該要抽到喇wwww
因為今次pickup全部都係仔
唔拎d禮裝黎傾下無野傾

一定係
除非唔係

舊 03-07-16, 11:48 PM   #12105
NeGi

註冊日期: May 2007
Nintendo Switch ID6420-4282-0444
3DS Friend Code3110 4809 0917
PSN  IDtookalu
偽娘拉打係咪完左都長期係卡池?
NeGi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 11:50 PM   #12106
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: NeGi 查看文章
應該係,剩係話天草是期間限定唔入池
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-16, 11:51 PM   #12107
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: NeGi 查看文章
幫師兄望左一次
基本上無寫佢story唔會唔加入

可能遲d會入story卡池
但呢刻唔抽可能要5章後先有得抽

舊 03-07-16, 11:55 PM   #12108
z96282424

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
幫師兄望左一次
基本上無寫佢story唔會唔加入

可能遲d會入story卡池
但呢刻唔抽可能要5章後先有得抽
應該似阿塔/蘭斯咁正式入story pool... 4星仲想做限角... 女就話姐, 佢偽娘黎www
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 12:06 AM   #12109
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: z96282424 查看文章
應該似阿塔/蘭斯咁正式入story pool... 4星仲想做限角... 女就話姐, 佢偽娘黎www
口味呢D野各人不同,
只係我地唔好XD
舊 03-08-16, 12:08 AM   #12110
蛋撻王子
功德完滿

心血來潮
突然想升滿佢

圖大

舊 03-08-16, 02:55 AM   #12111
axe1292
Game Master
AXE

引用:
心血來潮
突然想升滿佢

圖大

舊 03-08-16, 11:15 AM   #12112
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
有個朋友又係因為空境開坑
話用過人地隻金時過唔到804

我都唔知點幫佢好既情況下
叫佢試下用我個隻再打多場

然後就好快過左

之後等緊佢既就係天台隻呆毛了

舊 03-08-16, 11:20 AM   #12113
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:

然後就好快過左

天台呆毛....我已經想放棄了

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 11:24 AM   #12114
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
金時打雜魚最強但打高血量boss放完寶具就byebye
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 11:28 AM   #12115
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: fami~yan 查看文章
天台呆毛....我已經想放棄了
你不夠ARCHER?其實用令咒應也可以過到的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 12:11 PM   #12116
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:

然後就好快過左

804梗係用師匠
寶具殺紅茶,令咒寶具停X

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 12:33 PM   #12117
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
4星的Archer只有信長,不過未練過

非洲人...
舊 03-08-16, 12:34 PM   #12118
fami~yan
Game Master

引用:
804梗係用師匠
師匠是主角 x?

非洲人...
舊 03-08-16, 12:39 PM   #12119
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
師匠是主角 x?
指斯卡哈, 幸運E既師匠

引用:
之前放置左?
新手唔應該有信長
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 12:59 PM   #12120
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
話說我第四隻用呢到師兄ファニー既金閃閃
已經完到場了

都算輕鬆
不過新手就始終都係難打既~

引用:
804梗係用師匠
係喎 可以用師匠
不過個朋過到就算了

舊 03-08-16, 01:04 PM   #12121
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
我有靈基4的老馬金和靈基3的月神看可不可以幫到你?或者如蛋撻說那位用老馬金的師兄?

不過真的新手還是要有交令咒的覺悟

引用:
話說我第四隻用呢到師兄ファニー既金閃閃
已經完到場了

都算輕鬆
不過新手就始終都係難打既~

係喎 可以用師匠
不過個朋過到就算了
804 最後我也是找友人的師父幫手過的說

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 01:10 PM   #12122
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
天台藍傻我死到後排出晒黎先打得嬴

80月神 80孔明 大腿90人妻式(點解想用時冇貞德用),後排50童謠 25子安徒生 40盾妹
最尾死剩殘血幾百既月神、半死童謠、滿血盾妹,係咁三A咭叉NP放寶具減藍傻條氣磨左23W血…

如果有貞德、C狐的話我相信件事會簡單好多,奈何我冇
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 01:13 PM   #12123
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
之前唔係有人安徒生+賢狐+羅賓漢組合打到50萬以上傷害?
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 01:18 PM   #12124
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
之前唔係有人安徒生+賢狐+羅賓漢組合打到50萬以上傷害?
有用換人禮裝換後排落BUFF同DEBUFF嫁(好似仲要計打B職),唔係點打咁多
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 01:40 PM   #12125
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
「期間限定概念礼装プレゼントキャンペーン」の開始時間が3/10(木)AM4:00~に変更となりました。「CBC2016特別招待状」の受け取りには開催期間中のログインが必要となります。詳しくは→https://t.co/gekWqQnND5 #FateGO

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:51 PM

手機版 | APP版