Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-21-10, 06:30 PM   #501
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: riceking 查看文章
真係未聽過漫畫誌會完賣, 而且攪到要在下一期再刊登

Rice
唔係即時加印9 月号, 返而係留9 月号再刊登

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-10, 01:48 PM   #502
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
硬係覺得好兒戲咁又話打贏左個父親大人咁...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-10, 02:17 AM   #503
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
雖然J2同TVB一直有播,但總係追唔到無睇新動畫版,
結果由共舊動畫版時開始一直只都係追睇中文漫畫單行本…

見到TOPIC寫漫畫版完結先記得買本VOL.25睇,
咁單行本係咪VOL.26就完?
(見到VOL.25個"金漆招牌"以為已經完咗…)

舊 06-25-10, 02:40 AM   #504
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
唔係即時加印9 月号, 返而係留9 月号再刊登
轉賣廚死亡 w
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-10, 09:45 AM   #505
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
雖然J2同TVB一直有播,但總係追唔到無睇新動畫版,
結果由共舊動畫版時開始一直只都係追睇中文漫畫單行本…

見到TOPIC寫漫畫版完結先記得買本VOL.25睇,
咁單行本係咪VOL.26就完?
(見到VOL.25個"金漆招牌"以為已經完咗…)

Vol.25去到103話之嘛, 都未完
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 12:38 AM   #506
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
今日無鋼睇?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 12:40 AM   #507
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: jamsquare 查看文章
今日無鋼睇?
而家先係星期日JA
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 12:58 AM   #508
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 風萌翔 查看文章
而家先係星期日JA
無線今日無鋼睇?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 01:00 AM   #509
nacho
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: jamsquare 查看文章
無線今日無鋼睇?
係 wor , 諗住 宣傳易完左 有得睇 點知 ...
上個 星期有講 今個week 停??
nacho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 02:22 AM   #510
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
上tvb.com睇,下星期六先播番
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 11:56 AM   #511
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: nacho 查看文章
係 wor , 諗住 宣傳易完左 有得睇 點知 ...
上個 星期有講 今個week 停??
有講的 (記得上星期一點先做, 幾乎恰埋眼睇o甘濟)
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 08:19 PM   #512
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
好感人嘅一集

下集最終回了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 09:07 PM   #513
faiyeung
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
豆爸 ending 好感人
faiyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 09:09 PM   #514
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
又想佢快d完, 但係又唔捨得
哩套完埋之後相信短期內都無乜邊套動畫要追lu..
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 10:25 PM   #515
peter龜
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
黎集好感人......
老爸...我哭了...><
peter龜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 11:40 PM   #516
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: money 查看文章
鋼の錬金術師 最終話 再録のお知らせ

少年ガンガン7月号(6月11日発売)は、ほぼ完売という事態となり、多くのお客様より、
鋼の錬金術師最終回を読むことができなかったというご意見を多数いただきました。
皆様にご不便をお掛けいたしましたことお詫びいたします。
つきましては、8月12日発売の少年ガンガン9月号にて、
鋼の錬金術師 最終話を再度掲載いたします。
お楽しみにお待ちください。
唔識日文...可唔可以翻譯...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 12:27 AM   #517
Led Mirage

下回最終回\/
今回係老爸Ending

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 12:29 AM   #518
Led Mirage

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
唔識日文...可唔可以翻譯...
少年ガンガン7月号太好賣, 好多人買唔到睇唔到最終話
下期會再登多次

人を変えるのは、心。
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
舊 06-28-10, 12:56 AM   #519
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
艾爾﹕
人體鍊成老母
代價﹕全身
贖回方法﹕愛德既鍊金術

愛德﹕
人體鍊成艾爾靈魂
代價﹕右手
贖回方法﹕艾爾將自己送翻去真理之門

人體鍊成老母
代價﹕左腳
贖回方法﹕﹖﹖﹖

如果我冇估錯﹐愛德係咪冇贖翻隻左腳翻黎啊﹖
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 12:58 AM   #520
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
艾爾﹕
人體鍊成老母
代價﹕全身
贖回方法﹕愛德既鍊金術

愛德﹕
人體鍊成艾爾靈魂
代價﹕右手

人體鍊成老母
代價﹕左腳
贖回方法﹕﹖﹖﹖

真理係比佢兩兄弟拎返晒所有野
不過豆佢話留返隻腳繼續警惕自己(好似係)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 01:02 AM   #521
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
艾爾﹕
人體鍊成老母
代價﹕全身
贖回方法﹕愛德既鍊金術

愛德﹕
人體鍊成艾爾靈魂
代價﹕右手

人體鍊成老母
代價﹕左腳
贖回方法﹕﹖﹖﹖

唔駛估, 最終回漫畫有話仲係用機械腳...

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 01:04 AM   #522
Led Mirage

引用:
艾爾﹕
人體鍊成老母
代價﹕全身
贖回方法﹕愛德既鍊金術

愛德﹕
人體鍊成艾爾靈魂
代價﹕右手

人體鍊成老母
代價﹕左腳
贖回方法﹕﹖﹖﹖

你當佢留d野俾佢老婆玩得架喇

人を変えるのは、心。
舊 06-28-10, 01:50 AM   #523
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
下集示愛~~
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 02:15 AM   #524
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
豆爸咁好過漫畫問人度水返鄉下

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 02:42 AM   #525
Oruma
Beware...

註冊日期: Aug 2004
http://www.youtube.com/watch?v=1MweoEEG7ns
傳說中的荒川爸﹑牛奶貓

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
賀東招二「フルメタル・パニック!」総合THREAD丨四季童子:まだ情報の解禁がされていない もう少しお待ちください money 日本動漫畫討論版 673 12-26-23 07:13 PM
[動畫[不可劇透]] Key「CLANNAD ~AFTER STORY~」Blu-ray BOX 2011年4月20日発売!丨総合THREAD Vol.3 カズキ 日本動漫畫討論版 234 12-09-14 04:15 PM
岡本倫「エルフェンリート」Blu-ray BOX 2012年12月19日発売決定! Vol.2 大山椒魚 日本動漫畫討論版 226 10-20-12 01:49 AM
[NEWS] PANASONIC, DMP-BD10 / SA-XR700 / SB-TP100, Blu-ray Disc播放機 / Blu-ray Disc 接收器 KTN 影音館 0 06-28-06 03:20 PM

現在的時間是 03:42 AM

手機版 | APP版