Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-14, 01:17 AM   #1
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
DJMAX TECHNICA Q

國際版己推出

IOS // ANDROID

要近1.8G安裝

判定比街機版正常返 好耐無試過有隻音GAME一出即煲

都係一開始得果四首歌 課金買200YEN左右一首
買MUSIC PACK就600YEN四首
仲有全餐約6000YEN就買晒所有歌

鍾意DJMAX的誠意推介
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 09:12 AM   #2
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
全部有幾多首歌?
街機果種玩法我麻麻

我部pad仲係5.1 裝唔到:0)
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 10:07 AM   #3
JMi

歌就一路不斷加
暫時MUSIC PACK 20個即80首歌 再加本身唔洗買同隱藏約10首咁

隻GAME對部PAD要求唔低
如果窒就要較返低SPEC模式 熄左MOVIE或者KEY SOUND
舊 03-26-14, 10:47 AM   #4
winsonhei
Insane Gamer
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
我驚我部acer會窒...
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 02:07 PM   #5
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
480 蚊買咁多歌其實我覺得抵的
不過最多得3LINE 同埋D歌音質一聽就知128kbps , 冇乜癮

利申 街機香港RANKING 全港第二 (曾經)

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 10:21 PM   #6
JMi

音質我覺得同PSP版比都有點不及 但未至於入唔到耳果種差
3LINE無計啦 個個搵部大IPAD玩4LINE咩

而家個RANKING係每首歌計三份難度譜面總分 但唔知D對手係咪全世界人定點...
舊 03-27-14, 09:06 AM   #7
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
等過左個event 拎左果幾十Q point 再諗俾唔俾錢

btw 招待互加夠15個人好似都有Q point 拎

ranking 就從來唔care, 因為呢隻game個判定真係 a

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DJMax テクニカ チューン (DJMax Technika Tune) 9月27日發售 ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 156 10-17-12 01:22 AM
DJMAX TECHNIKA 3 始動! 一小英口 街機遊戲討論版 9 12-20-11 06:17 PM

現在的時間是 05:47 PM

手機版 | APP版