Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-06-02, 07:17 PM   #1
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
有冇人有去做健身?

大家推胸推到幾重?

我就最勁個次推到85公斤~

舊 09-06-02, 10:32 PM   #2
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

冇錢玩呢d有錢人玩意-_-ll
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 01:58 PM   #3
PC198345
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
唔知我推唔推倒一百呢? .......(多數唔得)...玩唔起D咁貴既健身.......

你係指連繼幾下,定一下?
PC198345 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-02, 03:25 AM   #4
阿健
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我係club house 都係得
50kg . ..
阿健 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-02, 09:00 PM   #5
京一
Insane Gamer

以前有,now only stay in home play
最fit果陣試過150kg一下
京一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 10:00 AM   #6
God of Gamer
沉默是金

吾記得?鑇u~

舊 09-30-02, 07:06 PM   #7
PC198345
Junior Member

引用:
Originally posted by 京一 :
以前有,now only stay in home play
最fit果陣試過150kg一下

...........做激光減近視密可以去考消防囉,重有消防中三就收既啦
PC198345 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:29 PM

手機版 | APP版