Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-15, 04:48 PM   #426
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
答你唔到呀 朋友,冇留意

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 04:55 PM   #427
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
照買。反正fo3 我都有pc ver
智多x, $378。 唔該ching
開盒唔見有fo3 download卡,其他買xb1既人留意

此篇文章於 11-09-15 05:06 PM 被 19909696 編輯。
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 04:57 PM   #428
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
屯門385入手

舊 11-09-15, 05:00 PM   #429
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
Xbox one 定ps4 穩定啲?
2部都1080p 30fps
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:21 PM   #430
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: bearkat 查看文章
Xbox one 定ps4 穩定啲?
2部都1080p 30fps
由手機版發出
照計ps4硬件強D.

應該等一兩個大patch先見到真章.

舊 11-09-15, 05:25 PM   #431
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: 19909696 查看文章
照買。反正fo3 我都有pc ver
智多x, $378。 唔該ching
開盒唔見有fo3 download卡,其他買xb1既人留意
FB3張下載咭唔係放盒入便,盒面亦無label寫送FB3, 係店家另外俾張code咭你!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:30 PM   #432

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: jamcat 查看文章
FB3張下載咭唔係放盒入便,盒面亦無label寫送FB3, 係店家另外俾張code咭你!
咁可能係佢冇俾我, 我問佢係咪有,佢話唔知. (唔知佢係咪特登扣起攞來賣咁狗)
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:56 PM   #433
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
$368 XB1 入手連 上集code
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 06:27 PM   #434
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
葵涌 388 PS4 版入手
由手機版發出
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 06:42 PM   #435
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
元朗ps4$380入手
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 06:55 PM   #436
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
信和x1 pipboy版入手
fo3張咭係另外比的
nuka cola海報要後補

另外本攻略amazon已扣數

相薄

此篇文章於 11-09-15 07:04 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 07:46 PM   #437
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
信和x1 pipboy版入手
fo3張咭係另外比的
nuka cola海報要後補

另外本攻略amazon已扣數
師兄請問阿媽爽咩價?
(如果仲cut得切,其實不妨考慮吓喺bookdepository.com買書免運費!我都係呢度版友介紹同佢訂。)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 07:55 PM   #438
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
379 ps4版入手
不過要我搞掂埋蛇叔先

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 08:01 PM   #439
outlineman2003

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDjonathantso
Ps4 有冇咩特典果類?

舊 11-09-15, 08:27 PM   #440
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
ps4 $368 好景
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 08:45 PM   #441
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

PSN  IDfoxaustin
想問係咪可以用GTA咁第三身視點玩嫁???
之前咁多集都未玩過今集有中文有D興趣~

舊 11-09-15, 09:32 PM   #442
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 柯士甸 查看文章
想問係咪可以用GTA咁第三身視點玩嫁???
之前咁多集都未玩過今集有中文有D興趣~
係,有得轉三身視點
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 09:44 PM   #443
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: jamcat 查看文章
師兄請問阿媽爽咩價?
(如果仲cut得切,其實不妨考慮吓喺bookdepository.com買書免運費!我都係呢度版友介紹同佢訂。)
連運費usd37
之前見bookdepository仲比佢貴dd就廢事煩amazon算
點知bookdepository減左價 信用咭扣左數應該cut吾切? 但狀態仲係寫preorder

相薄
舊 11-09-15, 10:20 PM   #444
紫紅豆
Crazy Gamer

個髪夾在那兒找,如可轉三身視點
舊 11-09-15, 10:25 PM   #445
權愛真

註冊日期: Oct 2010
現在不少玩家(PS4版)在說幀數不穩…和Loading過長的問題……

請問這些問題,B社…會負責任嗎?稍後會出Patch修復返嗎?
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 11:08 PM   #446
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 權愛真 查看文章
現在不少玩家(PS4版)在說幀數不穩…和Loading過長的問題……

請問這些問題,B社…會負責任嗎?稍後會出Patch修復返嗎?
B社出名多bug但至少會同你patch幾轉.

舊 11-10-15, 12:03 AM   #447
紫紅豆
Crazy Gamer

如可轉三身視點找到了,
ps4按手掣中間的感應板便可轉視點
舊 11-10-15, 12:49 AM   #448
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
隻Game d中文化…
搵漢化組會唔會好少少

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 01:42 AM   #449
大覺屋師真
The One

引用:
作者: wuxu 查看文章
隻Game d中文化…
搵漢化組會唔會好少少
吾係呀,抗輻寧依個名翻得幾好呀
其實最衰係台灣團隊去翻都吾好整d台語啦大佬,你要顧下其他中文區既人先得架

相薄
舊 11-10-15, 02:10 AM   #450
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
吾係呀,抗輻寧依個名翻得幾好呀
其實最衰係台灣團隊去翻都吾好整d台語啦大佬,你要顧下其他中文區既人先得架
抗輻寧呢d就唔算問題,但係對白個邊有時覺得好怪

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣/換P4 Fallout 4 GP03D 買賣專區 1 12-11-15 05:49 PM
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 08:22 AM

手機版 | APP版