Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-04-15, 11:58 AM   #351
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: wing 查看文章
死,我以前一路都著重開鎖hacking背重small arms等戰鬥同looting的實際技能,chr一向低......
係囉, 以前係高int, 底 chr
再用skill point 補救

今次個 level up 系統似乎冇 skill point?
用 perk rank 去影響
玩法完全唔同了
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 12:37 PM   #352
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: david 查看文章
咩101公仔?

好在我FO3同FO:NV都入佐限定版。上EBAY買好鬼貴喎...
有錢先可以繼續掃貨嘛,接JOB先啦。
其實你之前postSeries Two依條link
係fallout3果時出的. 睇番背面放大圖寫101
再睇番早已全球sold out嘅101 Series One, 對照新果set其實真係將101改成111就重新賣過 即係Series Two應該遲下都會改成111再推. 所以我反而想一set 111, 一set 101

-----

Ebay間中都有D唔連game賣番接近當年價位. 不過真係好少. 後追就預左貴..不過都係有閒錢先

相薄

此篇文章於 11-04-15 12:41 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 01:14 PM   #353
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
其實你之前postSeries Two依條link
係fallout3果時出的. 睇番背面放大圖寫101
再睇番早已全球sold out嘅101 Series One, 對照新果set其實真係將101改成111就重新賣過 即係Series Two應該遲下都會改成111再推. 所以我反而想一set 111, 一set 101

-----

Ebay間中都有D唔連game賣番接近當年價位. 不過真係好少. 後追就預左貴..不過都係有閒錢先
點買得落手呀...
http://www.ebay.com/itm/Fallout-3-Va...IAAOSwgQ9VidFa

我有FO4 SERIES ONE同FO3 S2已好心足,如果佢出FO4 S2我都會入...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 01:19 PM   #354
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
點買得落手呀...
http://www.ebay.com/itm/Fallout-3-Va...IAAOSwgQ9VidFa

我有FO4 SERIES ONE同FO3 S2已好心足,如果佢出FO4 S2我都會入...
其實我覺得有D人佢只係當ebay係網上display櫃

我都覺得有FO4 SERIES ONE同FO3 S2夠晒lu. 隨非佢FO4 S2肯改少少造型啦

相薄
舊 11-04-15, 06:25 PM   #355
david
The One

原來唔只一種LOOT CRATE...

---
舊 11-04-15, 07:24 PM   #356
david
The One

頭先收到鬼頭GAME鋪急CALL,拿拿臨出去,兌翻美金廿蚊左右入佐呢隻限量版...

---
舊 11-04-15, 07:49 PM   #357
大覺屋師真
The One

引用:
頭先收到鬼頭GAME鋪急CALL,拿拿臨出去,兌翻美金廿蚊左右入佐呢隻限量版...

搞錯...點解可以咁平 依隻限定唔係好貴架咩? 有冇多隻呀

相薄
舊 11-04-15, 08:17 PM   #358
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟

到底魅力影響會有幾大...

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 08:21 PM   #359
david
The One

引用:
搞錯...點解可以咁平 依隻限定唔係好貴架咩? 有冇多隻呀
佢翻得十隻,已經留一隻急CALL叫我出去,唔攞就無,所以頭先雞咁腳出去...

---
舊 11-04-15, 09:52 PM   #360
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
無戴頭盔無乜特別, 不過好抵玩

舊 11-04-15, 11:42 PM   #361
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
咦, 諗起上古4果個對話輪

舊 11-05-15, 10:52 AM   #362
大覺屋師真
The One

Fallout Pip-Boy app已可預先下載

Android版下載連結 | IOS下載連結

有DEMO模式, 未連機都可以玩住先

大圖

可以玩到game

去到手機app無得show item個樣?

------------------------------------------------------------------------------------------------

Forza 6有Fallout拉花車, 遲下仲會有fallout世界入面嘅車

相薄

此篇文章於 11-05-15 01:25 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-05-15, 11:50 PM   #363
安安

https://www.youtube.com/watch?v=ivStn8l6_9w Launch Trailer
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-15, 12:55 AM   #364
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 安安 查看文章
漫長等待終於即將完結

開定攻略區, Vault GAF再度開放!!! Welcome home!

相薄

此篇文章於 11-06-15 12:58 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-06-15, 04:22 AM   #365
david
The One

引用:
漫長等待終於即將完結

開定攻略區, Vault GAF再度開放!!! Welcome home!
你O的FO毒係咪入曬五臟六腑喇,連CUSTOM BANNER都整埋...

---
舊 11-06-15, 09:16 AM   #366
wing
格鬥低手

引用:
Forza 6有Fallout拉花車, 遲下仲會有fallout世界入面嘅車
見過pick up truck的圖, 真係好吸引.
雖然我都係唔會買xbone, 但呢D cross over好掂, 值得一讚.

舊 11-06-15, 10:19 AM   #367
colayeah
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2006
會唔會有偷跑呢,好緊張
仲有5日

但其實係11月10定11出?
colayeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-15, 01:29 PM   #368
大覺屋師真
The One

引用:
你O的FO毒係咪入曬五臟六腑喇,連CUSTOM BANNER都整埋...
大家咁話啦 我地都中晒輻射架喇

----------

依個超正

-------

外國d鋪天蓋地既廣告攻勢真係好正.
今次難得有中文,香港應該都會賣廣告?

相薄

此篇文章於 11-06-15 01:32 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-06-15, 01:49 PM   #369
Amuro0093

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
點解有部渣古?
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-15, 02:26 PM   #370
wing
格鬥低手

引用:
作者: Amuro0093 查看文章
點解有部渣古?
唔係渣古, 係遊戲內的powered armor

舊 11-06-15, 07:12 PM   #371
david
The One

引用:
大家咁話啦 我地都中晒輻射架喇

----------

外國d鋪天蓋地既廣告攻勢真係好正.
今次難得有中文,香港應該都會賣廣告?
我呢邊確定星期一晚有LAUNCH EVENT,OT完會去,話唔定會有限量景品賣...

-------

B記RPG一向O係香港都係無乜NOISE,又無比例超錯O既美型男女主,又無睇O既時間仲多過玩O既時間O既過場CG,又無型男索女做聲優,又無得課金解TIME GATE,又無一本道,邊有人理O架,仲想有廣告賣添...

---
舊 11-06-15, 09:15 PM   #372
wing
格鬥低手

引用:
我呢邊確定星期一晚有LAUNCH EVENT,OT完會去,話唔定會有限量景品賣...

-------

B記RPG一向O係香港都係無乜NOISE,又無比例超錯O既美型男女主,又無睇O既時間仲多過玩O既時間O既過場CG,又無型男索女做聲優,又無得課金解TIME GATE,又無一本道,邊有人理O架,仲想有廣告賣添...
以前(官方)冇中文少左一批(正版)客, 呢次有中文會好D.

舊 11-06-15, 09:42 PM   #373
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:

-------

B記既rpg,係香港一定唔算冷門lo
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-15, 10:22 PM   #374
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
其實我係公司早幾星期都見到樓上lootcrate既111 lunchbox, 不過唔同team無問會賣去邊
早幾日仲見到個111 messangerbag

舊 11-06-15, 10:51 PM   #375
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: jeffyen83 查看文章
B記既rpg,係香港一定唔算冷門lo
之前fallout 3,喺gaf用PS3玩而又白金咗好似得我同Kutar
咁360我唔清楚
唔知算唔算冷門
今集個情況可能好好多掛,因為有中文
不過點都好,佢唔出番一頭半個月都唔玩住
之前fallout3多bug到玩唔落手

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣/換P4 Fallout 4 GP03D 買賣專區 1 12-11-15 05:49 PM
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 09:33 PM

手機版 | APP版