Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-22-15, 07:12 PM   #101
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
咁佢可以點玩?
叫個肥仔自殺?
再屈你班本土法西斯迫死人
然後民意逆轉?
呢單野我反而覺得土本派得益最大
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 07:14 PM   #102
chitkan

FB度好多和理非大愛文青遊行打工既朋友都鬧緊政府
希望唔係又三秒鐘本土
舊 05-22-15, 07:16 PM   #103
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: chitkan 查看文章
呢單野我反而覺得土本派得益最大
但肥仔真係自殺就損失最大

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 07:16 PM   #104
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
咁我真係唔明
如果為左新抵疊政策開路既話

點解要搵個胖虎,而唔搵個可愛小蘿莉

呢單野既民意取向
條友既外表可以話有決定性影響力
根本另有目的, 想刺激香港人?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 07:17 PM   #105
chitkan

引用:
呀聖人你做乜泛民上身
搞喊細路又扣200分
舊 05-22-15, 07:18 PM   #106
chitkan

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
根本另有目的, 想刺激香港人?
由手機版發出

證明土共都唔係想像中咁聰明
即係抗爭都仲係有空間
舊 05-22-15, 07:20 PM   #107
chitkan

如果佢唔係咁高調
又搵律司又開記招又陳丸閒又秒批學位
香港人輿論都唔會咁傾向一邊
舊 05-22-15, 07:20 PM   #108
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
係就快,期待睇下有乜損失

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 07:22 PM   #109
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
小二,來幾客花生睇自殺
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 07:24 PM   #110
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
呀聖人你做乜泛民上身
搞喊細路又扣200分
咪就係d港豬覺得你本土法西斯整死人扣1000分囉

以中立角度睇
到時左膠同港豬群起攻之
受靶既咪本土派囉

或者我用[損失]呢個字有少少唔合適

本土派見佢自殺仲會覺得嬴了一仗

光明頂講左膠

此篇文章於 05-22-15 07:28 PM 被 女裝少年 編輯。
舊 05-22-15, 07:27 PM   #111
chitkan

引用:
咪就係d港豬覺得你本土法西斯整死人扣1000分囉

以中立角度睇
到時左膠同港豬群起攻之
受靶既咪本土派囉

或者我用[損失]呢個字有少少唔合適
估唔倒你都幾識體諒港豬既心情
舊 05-22-15, 07:30 PM   #112
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
估唔倒你都幾識體諒港豬既心情
你用[體諒]呢個字就錯了
係[了解]

我不嬲話港豬係抵死
活該die as a 豬狗
幾時體諒過半分.....

光明頂講左膠
舊 05-22-15, 07:42 PM   #113
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
憑咩比佢? 12歲肥斯大隻到咁你同我講佢過得好慘?

而且之前個老伯伯唔想拎綜援用假身份證就個官話佢所有努力都建基係犯法基礎上係呃返黎
呢個肥仔何嘗唔係所有野都建基係偷渡九年既犯法基礎上呀?

呢個政府食屎啦

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 07:46 PM   #114
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

咁我呢d只係陰謀論
但共產黨的陰謀你真係估唔到的
你都覺得佢鬼鬼地

同埋佢唔使自殺
佢行街比蒙面人打死
又或者唔打死
打到佢個豬頭豬過而家
然後佢再上電視喊苦喊忽
都有果個效果

光明頂講左膠
舊 05-22-15, 07:56 PM   #115
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
呢d死肥蝗...留係到又會覺得心靈受創成年後又會搵香港人報仇

俾行街紙...仆街紙就俾佢

舊 05-22-15, 07:57 PM   #116
chitkan

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
我反而想睇下社民連有咩反應
長毛不嬲係呢D 議題上都突然好有同情心
泛民好似仲未有人出聲?

舊 05-22-15, 08:00 PM   #117
Home

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 碧克 查看文章
係就快,期待睇下有乜損失
我反而覺得個婆婆自殺既機會大D

諗諗下, 個細路無戶籍
支那政府可以大條道理唔接收, 到時政府會點處理?
Home 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 08:02 PM   #118
chitkan

幫助懷仔爭取留港的立法會議員陳婉嫻表示,自己看過該段短片,即致電懷仔查問,懷仔直認不諱:「嗰果係我嚟㗎」,但陳拒絕透露懷仔動手原因,只形容「聽完就會好唔舒服」。

她表示,知道網上有許多負面批評,但認為現階段最重要是懷仔未來身心健康成長,學習開開心心返學。早年的打架事件,正引證懷仔外婆自首及爭取孫兒居港權的做法是對的,懷仔需要正常的生活和讀書,希望社會發揮大愛精神多加包容。

就黎非洲依波拉 尼泊爾地震都係香港人既責任啦
舊 05-22-15, 08:05 PM   #119
chitkan

引用:
我反而想睇下社民連有咩反應
長毛不嬲係呢D 議題上都突然好有同情心
社民連
舊 05-22-15, 08:15 PM   #120
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
幫助懷仔爭取留港的立法會議員陳婉嫻表示,自己看過該段短片,即致電懷仔查問,懷仔直認不諱:「嗰果係我嚟㗎」,但陳拒絕透露懷仔動手原因,只形容「聽完就會好唔舒服」。

她表示,知道網上有許多負面批評,但認為現階段最重要是懷仔未來身心健康成長,學習開開心心返學。早年的打架事件,正引證懷仔外婆自首及爭取孫兒居港權的做法是對的,懷仔需要正常的生活和讀書,希望社會發揮大愛精神多加包容。

就黎非洲依波拉 尼泊爾地震都係香港人既責任啦
不如你收養佢丫八婆 講你就吹l到天咁高

舊 05-22-15, 08:24 PM   #121
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
同埋佢唔使自殺
佢行街比蒙面人打死
又或者唔打死
打到佢個豬頭豬過而家
然後佢再上電視喊苦喊忽
都有果個效果
OT:
你都有 d 腦既
舊 05-22-15, 08:24 PM   #122
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
社民連
社記..每次都見到佢係呢d議題上企係支那人度真係好失望
企係道德之地上講野邊個唔識
而家香港人係受害者 生存空間一步一步減少 自己人唔救先救d唔抵夠既人 社記你都係返大陸抵爭啦

舊 05-22-15, 08:28 PM   #123
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
而家香港人係受害者 生存空間一步一步減少 自己人唔救先救d唔抵夠既人 社記你都係返大陸抵爭啦
又會有人跳出來話, 毛哥唔係票王咩 ? :369: :194:

根本唔係我地要既野, 有乜辦法 ?

此篇文章於 05-22-15 08:42 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 05-22-15, 08:34 PM   #124
chitkan

引用:
根本成個泛民都係大中華大愛左_

所以先話呢種思想唔改變
只會窒礙香港既民主/民生空間

無論你係進取地爭取民主也好,保守到抵禦赤化也好
舊 05-22-15, 08:38 PM   #125
chitkan

未必要打死泛民
但最低限度要泛民逐步將大愛愛國主張轉移到本土優先, 中華其次

睇下最左既張超雄,一邊鬧緊人反自由行(未踢喼之前), 一邊當自己住既海怡奶野就急急腳出黎反商場

就知呢班人都唔係唔會轉呔

論壇跳轉

現在的時間是 06:15 AM

手機版 | APP版