Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-15, 06:11 PM   #876
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: GN00508771 查看文章
0石⋯⋯⋯⋯喎
單純實力既比較je

你認為可無限復活既石力勁定死就係死既火力勁?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 12:42 AM   #877
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
單純以今次計應該火力勁?

因為斯路識補血

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 12:40 PM   #878
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
晨早單抽4野至中大隻比達....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 01:32 PM   #879
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

好可惜既一件事比達對於今次打斯路係完全幫唔到手

舊 11-08-15, 07:13 PM   #880
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

根本抽唔到打既人唔駛打斯路同大波蓮, 所以... 放棄算數, 玩後面既物語算數.

舊 11-08-15, 08:14 PM   #881
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Question

引用:
作者: HON HON 查看文章
根本抽唔到打既人唔駛打斯路同大波蓮, 所以... 放棄算數, 玩後面既物語算數.
一共有幾多話?

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 09:07 PM   #882
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: HON HON 查看文章
大波蓮素材打過一次後怕怕...重欠2個都冇心機打

舊 11-09-15, 11:38 AM   #883
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 2009 查看文章
一共有幾多話?
你指物語? 我等緊魔童呢個新物語...

引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
大波蓮素材打過一次後怕怕...重欠2個都冇心機打
我直頭唔夠佢打, 得d垃圾人可以扣到佢血, 咁就無謂爆石黎打咁傻仔, 等遲下博抽算數...

舊 11-18-15, 01:54 PM   #884
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

又黎...武人大會

舊 11-18-15, 02:12 PM   #885
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

差唔多啦 一個月一次

不過今次都冇慾冇求⋯

上星期20抽中齊比古洛同悟天格斯
前幾日的3000萬記念 一抽中埋超3悟空

此篇文章於 11-18-15 02:15 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 11-18-15, 02:26 PM   #886
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
差唔多啦 一個月一次

不過今次都冇慾冇求⋯

上星期20抽中齊比古洛同悟天格斯
前幾日的3000萬記念 一抽中埋超3悟空
又黎神之手...

我咩都中唔到.

今次無人大會睇佢又出咩獎品黎呃錢先.

舊 11-20-15, 05:56 PM   #887
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

界王拳悟空⋯⋯不就只能打了嗎

舊 11-21-15, 01:57 AM   #888
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

下星期二6點鐘有生放

舊 12-31-15, 01:58 PM   #889
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

終於出必殺既超西3比達...

舊 12-31-15, 04:19 PM   #890
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
10連唔中...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-15, 07:24 PM   #891
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

原來重有人玩...

40石10抽中新超3悟空ssr

玩咁耐最好運今次10抽有2隻ssr

舊 12-31-15, 08:32 PM   #892
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
原來重有人玩...

40石10抽中新超3悟空ssr

玩咁耐最好運今次10抽有2隻ssr
仲有玩 +1
連續5小時LOGIN緊拎石
之前20石+今次40石都白果
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-16, 01:41 PM   #893
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

一直都有玩@@但冇人出聲所以自己都唔出....

20連 超3悟空、比達齊哂

舊 01-01-16, 08:32 PM   #894
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
一直都有玩@@但冇人出聲所以自己都唔出....

20連 超3悟空、比達齊哂
你真係好好運....

舊 01-12-16, 06:19 AM   #895
沈賦權
Junior Member
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
十連又食白果⋯⋯
有冇話咩時間抽會比較有機會中SSR?
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-16, 10:14 PM   #896
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

儲起過100石準備1週年

舊 01-27-16, 09:01 AM   #897
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我得3抽

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-16, 12:33 AM   #898
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

第1日送30石先

舊 01-29-16, 02:01 PM   #899
okabe

註冊日期: Aug 2002
50石必SSR中速GOD悟空
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-16, 02:04 PM   #900
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

理所當然的重複@@

等下星期四先同佢死過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 11:16 AM

手機版 | APP版