Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
martinnitram 10:57 AM 04-19-18
Part 2 都就出了...

作者: fami~yan:
終於買到一對G FRAME SAZABI,個胸像真係0存在價值...

你俾過把劍我好過(然後今日公布第3彈真係取消胸像加武器

加o左武器? 多o左咩武器? 睇圖係唔多覺

Part 3 款式唔多吸引, 係紅渣好o的...
fami~yan 11:21 AM 04-19-18
作者: martinnitram:
Part 2 都就出了...

加o左武器? 多o左咩武器? 睇圖係唔多覺

Part 3 款式唔多吸引, 係紅渣好o的...
本弾より、胸像の代わりに武器を増やしております。

ガンダムはビーム・ライフルとビーム・サーベルです。

こちらも力強いポージングが決まります。

今次3部都有2種武器(PART2 大魔係異類,因為劍同時係常駐裝備
Rance 11:33 AM 04-19-18

呢張圖指出左呢個系列最大問題...就係每一隻都唔同比例...
martinnitram 12:00 PM 04-19-18
作者: fami~yan:
本弾より、胸像の代わりに武器を増やしております。

ガンダムはビーム・ライフルとビーム・サーベルです。

こちらも力強いポージングが決まります。

今次3部都有2種武器(PART2 大魔係異類,因為劍同時係常駐裝備
但以'配件'睇, part 1 同 part 2 都係兩件 (槍+盾/槍+劍, 係 nu 多o左浮游炮)
part 3 都係 RX-78 槍+盾+劍 三件, 其他都係兩件武器(無盾)

btw, 睇官圖o的夾口都幾明顯, 實際都係咁?

作者: Rance:

呢張圖指出左呢個系列最大問題...就係每一隻都唔同比例...
食玩都唔預跟比例了...
fami~yan 12:25 PM 04-19-18
但以'配件'睇, part 1 同 part 2 都係兩件 (槍+盾/槍+劍, 係 nu 多o左浮游炮)
part 3 都係 RX-78 槍+盾+劍 三件, 其他都係兩件武器(無盾)

btw, 睇官圖o的夾口都幾明顯, 實際都係咁?
夾口可以接受既程度...反而係水口先恐怖...
J+1 01:17 PM 04-19-18
岩男2...

由手機版發出
亍 ◣ 12:58 PM 04-22-18
有冇人會訂....咁o既配色.....

http://p-bandai.jp/item/item-1000124971/
BRA武藏 01:00 PM 04-27-18
有冇印象 零食物語 賣 機甲界 係幾錢一隻?
J+1 06:19 PM 04-27-18
我見163 一盒
由手機版發出
BRA武藏 12:56 AM 04-30-18
作者: J+1:
我見163 一盒
由手機版發出
THX
J+1 11:26 AM 05-01-18

由手機版發出
亍 ◣ 12:25 PM 05-01-18
仲有呢個大野,,,

http://www.bandai.co.jp/candy/produc...224518000.html
Shirley Sheila 07:43 PM 05-01-18
個飯煲以前咪出過囉...

等等...這是食玩!?
Shirley Sheila 07:48 PM 05-01-18
話說 G FRAME 03 真的無感...

唯一想要既 RX78 又有點兒雞勒...
Rance 10:11 PM 05-01-18
g frame 2 配箱係點?
希望係大魔多啦...
martinnitram 10:11 AM 05-02-18
作者: Rance:
g frame 2 配箱係點?
希望係大魔多啦...
睇圖似 Z 同大魔有多, 當然買唔買到同多唔多又未必有直接關係...
martinnitram 10:12 AM 05-02-18
作者: Shirley Sheila:
個飯煲以前咪出過囉...

等等...這是食玩!?
這是什麼東西? 完全無印象...
martinnitram 10:12 AM 05-02-18
作者: BRA武藏:
有冇印象 零食物語 賣 機甲界 係幾錢一隻?
作者: BRA武藏:
THX
但見無咩零食仲有賣呢款?
Shirley Sheila 10:32 PM 05-02-18
這是什麼東西? 完全無印象...
以前笨大咪出過Rm同RmX既模型公仔既

Rm系列支手炮可以射彈珠 RmX就可以換甲

呢個飯煲就好似GP03隻貨櫃咁要黎牙位同擺post用
亍 ◣ 10:53 PM 05-02-18
但見無咩零食仲有賣呢款?
唔係死貨黎咩...我o個邊間間都有
martinnitram 11:05 AM 05-03-18
作者: 亍 ◣:
唔係死貨黎咩...我o個邊間間都有
見版友問行過零食都留意下, 行開個幾間都唔似有多貨, 係見過得一間有, 個盒仲要殘殘地...
martinnitram 11:06 AM 05-03-18
睇圖似 Z 同大魔有多, 當然買唔買到同多唔多又未必有直接關係...
見 yahoo 拍賣有賣大魔, 1 對 $80 左右, Z 仲平少少
唔想等下星期 8 號可以留意下
martinnitram 11:07 AM 05-03-18
作者: Shirley Sheila:
以前笨大咪出過Rm同RmX既模型公仔既

Rm系列支手炮可以射彈珠 RmX就可以換甲

呢個飯煲就好似GP03隻貨櫃咁要黎牙位同擺post用
thx, 雖然 google 完都係無印象
J+1 12:19 PM 05-03-18
thx, 雖然 google 完都係無印象
個盒又係大到差唔多PG盒size點會冇印像

http://omoidekiokucho.blog.fc2.com/blog-entry-375.html
由手機版發出
martinnitram 04:25 PM 05-05-18
零食已見 FW CONVERGE MECHANICS 電腦戰機Virtual On
10 算計 $280/$230...
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後

返回主題版面