Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
3headmonkey 04:54 PM 08-23-13
九龍灣 Virtual Zone貼左張紙出黎話出埋機舖手頭上的卡就唔會再有卡出..
問機舖阿姐.. 阿姐話無卡出價錢都照舊喎~~~ 講笑咩~~
3headmonkey 04:55 PM 08-23-13
作者: iamleoluk:
終於有新post w

btw, 9月1日起減價, $20 三場唔出咭
打一舖幾錢呢?? $10??
打2舖呢? $15??
b_boy 05:51 PM 08-23-13
如果係跟日本做法的話, 入$15 3個COIN, 再入多一就會變6個COIN
即係一定要一次入晒4個銀先有3場打
kev00269270 05:55 PM 08-23-13
係時候復出...玩3場咁大把

半年冇玩唔記得晒
Stevesteve 05:57 PM 08-23-13
作者: 3headmonkey:
打一舖幾錢呢?? $10??
打2舖呢? $15??
Quote from: https://www.facebook.com/groups/179541415546500/

由9月1日起, 三國志大戰將改成不出卡,收費改成1PLAY: 10HKD,2PLAY: 10HKD,3PLAY: 0HKD

要入group才能睇到內文; 正常人伸請都能入組.

此外,今晚sg有比賽.

https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf

你老大fc官廣億誠 同本版 巨巨都有參譽,

44264 06:35 PM 08-23-13
  由第三代開始玩的我覺得,出翻二代咭比減價更吸引。
風音 07:04 PM 08-23-13
作者: 44264:
  由第三代開始玩的我覺得,出翻二代咭比減價更吸引。
你想太多
石原夏織 08:20 PM 08-23-13
9月1打機先
3headmonkey 09:36 PM 08-23-13
作者: Stevesteve:
Quote from: https://www.facebook.com/groups/179541415546500/

由9月1日起, 三國志大戰將改成不出卡,收費改成1PLAY: 10HKD,2PLAY: 10HKD,3PLAY: 0HKD
thanks~~~
6eo 01:42 PM 08-25-13
病到9彩, 打得好差
魔靈娘 02:04 PM 08-25-13
出山了^o^
$100 打9局同 $100 打 15局差好遠

收EX 呂布...
alucardp 05:06 PM 08-25-13
作者: 魔靈娘:
出山了^o^

收EX 呂布...
宜家已經$20 3局?
LR猫 09:28 PM 08-25-13

準備副英魂呂布出山
成年半無玩~~
6eo 09:53 PM 08-25-13
諗住玩赤兔人心
河野貴明 10:13 PM 08-25-13
最終兵器咩價位
風音 10:39 PM 08-25-13
諗住玩赤兔人心
goodbbb
cxzsedc 12:29 AM 08-26-13
出山了^o^

收EX 呂布...
大大我有,幾銀收??
Stevesteve 11:52 AM 08-27-13
見fb 有人幫訂EX周瑜, 有無有卡資料?

純好奇, 不會訂.
6eo 12:14 PM 08-27-13
唔知邊度聽番黎, 個計名好似係赤壁之陣法
估計係2代八奧/八卦咁上下
cxzsedc 03:09 PM 08-27-13
唔知邊度聽番黎, 個計名好似係赤壁之陣法
估計係2代八奧/八卦咁上下
如果個掛係掛落自已友而自已無得受計,咁打少2cost之下黎睇八掛會好用好多
魔靈娘 08:52 AM 08-29-13
作者: cxzsedc:
大大我有,幾銀收??
$30

Ex周瑜FF: 敵人多:火計+連環
自己人多:武力上升。己方附帶火計系計略的武將再加武加智計略範圍擴大需求士氣下降

cxzsedc 11:38 AM 08-29-13
$30

自己人多:武力上升。己方附帶火計系計略的武將再加武加智計略範圍擴大需求士氣下降
好的,邊渡交收?
Stevesteve 12:37 PM 08-29-13
$30

後面個part仲難用過ex于禁....
估計咪減2士氣, 即係7+7-2 要12士氣剛好做到.

主要係火計要求士氣太高, 配叉電火個位撚雀男就可能夠彈性.
如果7+5, 如果減2士氣, 就10士氣combo, 有得玩, 不過條火要叉...混色配自爆唔知計唔計火系? 係就勁, 加智加範圍.
魔靈娘 01:12 PM 08-29-13
作者: cxzsedc:
好的,邊渡交收?
你住邊區?
吾知1/9減左價未呢?

作者: Stevesteve:
後面個part仲難用過ex于禁....
估計咪減2士氣, 即係7+7-2 要12士氣剛好做到.

主要係火計要求士氣太高, 配叉電火個位撚雀男就可能夠彈性.
如果7+5, 如果減2士氣, 就10士氣combo, 有得玩, 不過條火要叉...混色配自爆唔知計唔計火系? 係就勁, 加智加範圍.
我FF而已,別認真
同埋呢個計好似6士氣咋
柚原このみ 01:19 PM 08-29-13
有無最終兵器放?開左未開也可以
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面