Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後
日本動漫畫討論版>尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.15
SunSunny 12:41 AM 01-31-13
睇睇吓明哥個樣都幾似zoro
(=v=)b 07:06 AM 01-31-13
作者: colus:
最強既男人...白鬍子,
最強既生物...凱多..
咁另外兩個係最肥既女人大媽,同最有霸氣既紅毛嗎...?
最肥既男人黑胡子~
colus 09:43 AM 01-31-13
作者: SunSunny:
睇睇吓明哥個樣都幾似zoro
因為都係打晒陰影?
mrk 03:15 PM 02-05-13
啱啱見到康怡mcl, 7/2(今個星期四)有優先場啦!
另外買2張飛送1份one piece file.
魚伕 08:52 PM 02-05-13
斯摩格被秒了....

劇情如大家所預計的一樣....不過只係相遇地方不同....

下周休刊....
肥雞 09:42 PM 02-05-13
明哥真係喪型
唔知下回有冇得過兩招呢
Shadow 神 09:45 PM 02-05-13
作者: 肥雞:
明哥真係喪型
唔知下回有冇得過兩招呢
明哥食腦應該唔會同前大將硬碰吧??
我諗都係講兩句俾面雞哥就走人
魚伕 12:03 AM 02-06-13
其實真係想借個位讚一讚尾田..

動畫版0岩0岩講佢地到左島無耐....隻迷你梅利號放左係火地帶那邊....
心諗唔知尾田會唔會忘記左...

點知今話就專登講Franky去回收番....
Kain 01:24 AM 02-06-13
作者: 魚伕:
其實真係想借個位讚一讚尾田..

動畫版0岩0岩講佢地到左島無耐....隻迷你梅利號放左係火地帶那邊....
心諗唔知尾田會唔會忘記左...

點知今話就專登講Franky去回收番....
唔講等人響SBS問先答至係正確做法
(=v=)b 06:58 AM 02-06-13
煙鬼老大~\
孖辮妹Franky~太重口味啦呱~
武士父子~一聽到凱多個名有反應~
埃及使者 12:34 PM 02-06-13
羅上左賊船, 後悔都黎唔切

小丑神!!!
colus 01:04 AM 02-07-13
剛剛睇左套優先場FILM Z返黎...
真係完完全全好睇過套STRONG WORLD十億倍!!!
Z隻手
係某七武海斬落黎既...會係呢期爆紅,萬惡既明哥?定係太無聊路過既鷹眼做既呢?

SunSunny 10:11 AM 02-07-13
Z隻手
係某七武海斬落黎既...會係呢期爆紅,萬惡既明哥?定係太無聊路過既鷹眼做既呢?
真係幾好睇, 不過佢又係整左好多伏線resume返而家故事個劇情, 例如青稚個新look...
LUFFY420 10:18 AM 02-07-13
Z隻手

某七武海
那個"某七武海"係新加入的,所以排除了是明哥/鷹眼。而羅又不像,所以應該是另一個新七武海所為。

Kain 10:39 AM 02-07-13
講番七武海
如果煙佬都俾明哥瞬殺,沙鱷應該仲快死,莫利亞唔洗講啦完全唔同level
果然呢2個真係特別廢
怪盜小G 10:40 AM 02-07-13
收工先睇~~~~~~~~~~~~
colus 10:58 AM 02-07-13
作者: LUFFY420:
某七武海
那個"某七武海"係新加入的,所以排除了是明哥/鷹眼。而羅又不像,所以應該是另一個新七武海所為。
某七武海
但係計返個時點,唔係應該係再之前發生既事?
時間上應該係
捷風任職大將(同時係極多有名海軍教官?)>
俾某海賊斷手>
海軍招攬左某海賊成為七武海(元祖入七武海入面其中一人?)>
捷風辭退海軍大將職務>,
紅藍黃3大將上位/捷風搞新海軍>
film z實行大慘劇計劃

我有理解錯誤?
不過其實點講都通好似...要等小尾田之後漫畫解呢個伏線

作者: Kain:
講番七武海
如果煙佬都俾明哥瞬殺,沙鱷應該仲快死,莫利亞唔洗講啦完全唔同level
果然呢2個真係特別廢
煙佬未必打得贏沙鱷呱...?
其實佢都幾慘,今次俾明哥秒都算,之前連羅都"半秒"佢...
沙鱷之前係頂上同明哥交過手,睇得出佢唔夠明哥打,
有張圖係見佢打左輪之後有少少負傷流血,但都未至於係俾明哥秒殺
摩利亞就...
(=v=)b 11:29 AM 02-07-13
只係明哥太超班耶~
colus 11:41 AM 02-07-13
作者: (=v=)b:
只係明哥太超班耶~
明哥可是擁有霸王色既男人啊
stcdavidhk 11:39 PM 02-07-13
我都剛睇左,唔知係咪個人錯覺

見到赤犬出場個時隻手係咁冒溶岩就覺得佢隻手被藍雉. . .

拓飛 12:45 AM 02-08-13
明哥係咪第一個識霸王色既壞人
HON HON 12:53 AM 02-08-13
終於打得明哥, 超期待.
怪盜小G 02:44 PM 02-08-13
...
法藍基將軍真係可以一個打十個和平主義者

colus 02:52 PM 02-08-13
作者: stcdavidhk:
我都剛睇左,唔知係咪個人錯覺

見到赤犬出場個時隻手係咁冒溶岩就覺得佢隻手被藍雉. . .
隻手
佢隻手之後有回復返原狀架,係嬲得滯火山爆發先咇溶岩之嘛,不過真係幾想知道藍雉有冇傷到佢...

作者: 怪盜小G:
...
法藍基將軍真係可以一個打十個和平主義者
將軍
最後秒殺班和平主義者既始終都係芬奇自己放激光...

Chris Redfield 06:06 PM 02-09-13
Z真係好睇到爆
有收Bd既價值
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後

返回主題版面