Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-10-15, 11:50 PM   #1276
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 小嘉 查看文章
比隻黎啦大佬
過去串公過邊就好啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 12:06 AM   #1277
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
prpr

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 12:36 AM   #1278
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
だか男だ!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 01:17 AM   #1279
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
男人泥ga wo

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 01:34 AM   #1280
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
隻game其中一個可惜既地方係有複數寶具既人物都變成得番一個可以用

例如樓上個偽娘本身有一堆寶具
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 01:55 AM   #1281
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
咦 有個acc 抽到穿刺公…
巴叔同佢比 邊個好D?

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 03:42 AM   #1282
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
都幾好呀..
可以開寶具喎wwww

感動中~~~呆毛穿上鎧甲了www

可以休息下
50lv
我成隊加埋都唔夠你一隻高lv

舊 08-11-15, 06:18 AM   #1283
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
btw 蛋撻隻賽巴靈基左一次之後冇左風王結界

舊 08-11-15, 07:02 AM   #1284
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
都話左而家有bug得Lancer會跌金
咁你見到無Lancer咪唔會有金跌
連打Lancer都全銀=。=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 07:50 AM   #1285
gingq7

註冊日期: May 2008
剛剛打四騎肥料上級出了2張金肥

睇黎今日都係要繼續荒廢主線...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 08:22 AM   #1286
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
都幾好呀..
可以開寶具喎wwww

感動中~~~呆毛穿上鎧甲了www

可以休息下
你的集中投資終有成果了

引用:
作者: gingq7 查看文章

我打中級2次各也有1張狂戰士金卡,馬上幫清姬和大流士升了數級

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-11-15 08:43 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 09:07 AM   #1287
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
btw 蛋撻隻賽巴靈基左一次之後冇左風王結界
係囉
最唔慣呢個位

引用:
作者: gingq7 查看文章

根據我觀測佢好似淨係識跌金狂戰士肥料..
其他同尋日一樣唔識跌

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你的集中投資終有成果了
都唔可以咁講既
其實我隻龍槍女已經靈基再臨左一次架啦...
係較SABER早少少

只不過槍兵同狂戰士我無四星可餵咁咋嘛

舊 08-11-15, 09:10 AM   #1288
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
正呀....狂戰士金肥....
可惜我無石XD
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 09:12 AM   #1289
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
有少少衝動爆石升角色tim,唔係咁回氣法真係有排升...
今日狂戰金肥可以升呂布

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 09:20 AM   #1290
鐵之侍

我覺得還是未致於要爆石回氣的時候(除非你級數已很高相對行動力變多)

像我還是計好數在某時間才玩,等待時間做其他事情(反正我是上班族)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-11-15, 09:32 AM   #1291
gingq7

註冊日期: May 2008
其實真係唔駛爆石回氣住, 而家跑完第2章其實已經無野做, 第3章又唔知幾時開, 有無event又未知
暫時慢慢玩住先囉
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 09:39 AM   #1292
stcdavidhk

想問而家wiki有冇講skill up效果有幾多?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-11-15, 09:45 AM   #1293
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
灰.....1早上級又0金......係咪叫我打返中級

有冇人發覺自己個LOGIN 獎勵怪怪地......我禁日同前日收唔到石(唔計DAILY 1石)....反而TODAY收到4石=.=.....

此篇文章於 08-11-15 09:48 AM 被 ouki 編輯。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 09:46 AM   #1294
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問而家wiki有冇講skill up效果有幾多?
傳聞話SKILL UP未實裝喎www

如果唔係就係效果細到睇唔到
因為好似有人升過無減cd
又唔特別覺有大分別..

我諗住等佢劈價或者調整好先升..
始終升一下用好多錢...

舊 08-11-15, 10:00 AM   #1295
鐵之侍

引用:

又唔特別覺有大分別..

我試過升小次郎的(大慨用了1萬算平了),但暫不覺有什麼特別

所以真的暫時可以不理升skill,專心升級使角色進行靈基拿多一些技能更實際

舊 08-11-15, 10:03 AM   #1296
stcdavidhk

引用:

又唔特別覺有大分別..

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我試過升小次郎的(大慨用了1萬算平了),但暫不覺有什麼特別

所以真的暫時可以不理升skill,專心升級使角色進行靈基拿多一些技能更實際
IC,原本重想升一下吾王tim,但要8萬真係卻步

舊 08-11-15, 11:17 AM   #1297
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
36級個個黑SABER係咪呢到D師兄?
用左一場就即刻上癮..
隻野勁到痴線..

同呆毛同一招約束勝利之劍但黑saber打三下傷害wwww

雖然我無研究過黑saber總輸出有冇呆毛高
但真係好誇..
36級就6040血 6166攻

可惜抽咁多都係唔中.....

It's me
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 11:34 AM   #1298
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
係喎XD 我初頭仲以為黑saber招技有限公司,點知大力咁多
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 11:39 AM   #1299
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: z96282424 查看文章
It's me
師兄好正呀你隻野~~~
呢排打可以無腦打D既場都會搵你個隻入~~~

我都想快D抽到佢~~~~

舊 08-11-15, 11:45 AM   #1300
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
師兄好正呀你隻野~~~
呢排打可以無腦打D既場都會搵你個隻入~~~

我都想快D抽到佢~~~~
我冇曬QP, 有肥冇錢食, 我想幫佢除眼罩....orz
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:39 PM

手機版 | APP版