Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-12, 07:03 AM   #301
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: Roger-YuGi 查看文章
羅太強大了
全島可能得史莫卡有能力同佢打
諗諗下
如果有 羅vs巴基 就好睇
巴基既能力係佢天敵
小丑色霸氣
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 08:47 AM   #302
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
有冇師兄可以提一下 '羅' 係邊位?

對呢位人物有少少印象但又唔得記得係邊章見過

我只係認得佢頂'帽'
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 09:21 AM   #303
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
有冇師兄可以提一下 '羅' 係邊位?

對呢位人物有少少印象但又唔得記得係邊章見過

我只係認得佢頂'帽'
過億新人之一

有份救路飛果個潛水艇船長

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 09:21 AM   #304
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
2年前超新星其中一個

舊 03-15-12, 11:36 AM   #305
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
羅vs煙剷

room既範圍又大左
睇下羅有咩新招用

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 12:53 PM   #306
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
過億新人之一

有份救路飛果個潛水艇船長
引用:
作者: STRIFE 查看文章
2年前超新星其中一個

係喎

唔該
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 05:35 PM   #307
Eking

註冊日期: Feb 2006
七武海冇左3件 (黑胡 & 莫利亞 & 甚平), 咁重有2件新七武海未出現~

舊 03-15-12, 06:27 PM   #308
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
7武海 3個是新人...

女帝咪可以唔拍威脅去搵小路飛...XD
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 10:42 PM   #309
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002

就算真係畫完 one piece 就收山, 佢 D 錢都夠佢過埋下世啦

舊 03-20-12, 10:51 PM   #310
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
[IMG]http://uploadpic.org/storage/2011/mAxAguoQK1KMNI0buJeQAltyl.jpg[/I MG]

就算真係畫完 one piece 就收山, 佢 D 錢都夠佢過埋下世啦
E+收都得啦
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 01:29 AM   #311
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

家陣收可以過埋下世, 畫完至收可以過多幾世o既分別

舊 03-21-12, 06:06 AM   #312
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
艾斯5億5無人講
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 07:03 AM   #313
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
10年後畫唔畫得晒先~?依家故事先去到中段~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 10:29 AM   #314
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
其實羅既能力係乜?已經唔記得左...
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 10:35 AM   #315
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: kita 查看文章
其實羅既能力係乜?已經唔記得左...
根據 wiki
引用:
「死亡外科醫生」托拉法爾加·羅 @ 504話
疑似超人系, 可以在特定空間內自由分割組合任何物件。
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 02:42 PM   #316
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-21-12, 06:15 PM   #317
Eking

註冊日期: Feb 2006
羅能力
新一話好似講羅本身能力係 room 入面控制所有物件, 分割能力係黎自劍......希望唔係老吹~

舊 03-21-12, 11:31 PM   #318
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
尾田再一次用例子道出路飛過去的說話!!

一個人是成不了海賊王的,冒險係需要伙伴!!!

4個被交換了心的人...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 11:54 PM   #319
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
手術果實...真有趣的果實

山治變娜美 (山治可能開心死? 唔知山治會唔會趁機摸返夠本呢)
娜美變弗蘭奇 (喬巴淚目, 冇得玩激光)
喬巴變山治
弗蘭奇變喬巴

煙佬話達斯琪霸氣未夠頂唔住羅嘅攻擊...結果達斯琪連人帶刀一分為二...
即係要唔受羅"手術果實"效果影響, 就要有強勁嘅霸氣?
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 12:01 AM   #320
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
手術果實...真有趣的果實

山治變娜美 (山治可能開心死? 唔知山治會唔會趁機摸返夠本呢)
娜美變弗蘭奇 (喬巴淚目, 冇得玩激光)
喬巴變山治
弗蘭奇變喬巴

煙佬話達斯琪霸氣未夠頂唔住羅嘅攻擊...結果達斯琪連人帶刀一分為二...
即係要唔受羅"手術果實"效果影響, 就要有強勁嘅霸氣?
我都有諗過山治會唔會亂黎
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 12:07 AM   #321
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 拓飛 查看文章
我都有諗過山治會唔會亂黎
我係一見到山治變娜美個一刻已經諗到
我承認我好糟糕
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 12:24 AM   #322
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
咁快玩大混戰
個4條友仔2年練過咩來?咁快比人一招KO
依家講到羅重勁過路飛咁

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 12:49 AM   #323
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

我鍾意 robin 的腹黑表情

羅 D 能力又係半屈機

舊 03-22-12, 12:50 AM   #324
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
我鍾意 robin 的腹黑表情

羅 D 能力又係半屈機
之前一下凍親都好楚楚楚可憐

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 01:12 AM   #325
津上翔一
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
漢尼拔終於做到監獄長!!!
咁麥哲倫會去左邊?

高達使者~
津上翔一 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 05:33 PM

手機版 | APP版