Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-13-16, 08:51 PM   #9951
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
大成功教1抽金圈黑槍騎

舊 01-13-16, 08:51 PM   #9952
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: T.K. 查看文章
聞說阿提係Q調整後入Q隊,戰力大增,有無人練完試過?
不是我打錯,營運也不調整啊

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 08:59 PM   #9953
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
唔止阿提拉, 全部舊5星都應該要加強吧
船長前的5星和船長後的5星, d skill明顯差了幾皮, 都仲未計打星儲NP能力

阿提拉唔駛講
貞德3招有2招廢技,完全不合格
藍傻巴廢技直感
金閃技2技3, 人地1招有齊仲送多個爆傷(印度)/必閃(師匠)
青吾已經係舊時代最好個隻

金閃閃貴為最強,就算唔OP都應該係top個堆啦,而家個樣真係油斷長掛

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 08:59 PM   #9954
stcdavidhk

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
大成功教1抽金圈黑槍騎
強化大成功後至抽?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 01-13-16, 09:03 PM   #9955
gingq7

註冊日期: May 2008
大成功教兩大禁忌:
- 第一抽唔出4星禮裝千萬唔好再追, 改日再試
- 極大成功唔算係大成功
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 09:05 PM   #9956
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
可惜pickup們都不來
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 09:07 PM   #9957
T.K.
很黃很暴力

不孝子pickup招來雷電博士
雷電博士pickup招來不孝子

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 01-13-16, 09:11 PM   #9958
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
還好我有靈基4吾王,小剛和凱撒也有練,即是要開始要練liilly 和元師了,雖然真的不太想練元師就是了。。。。。

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
青吾已經係舊時代最好個隻

金閃閃貴為最強,就算唔OP都應該係top個堆啦,而家個樣真係油斷長掛
吾王起碼攻擊力是實至名歸的五星,老馬金正常攻擊是夠格,但一想到天地炮那傷害度我想哭。。。。。(雖然印度兄弟差不多,但他們除了沒全體加攻其他技能也優勝多了。。。。。)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 01-13-16 09:32 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 09:19 PM   #9959
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
強化大成功後至抽?
對呀
之前幾次都係出4星禮裝
今日先出英靈

舊 01-13-16, 09:27 PM   #9960
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
大成功教係咪講求信仰心定又要VIP ACC

我呢幾日食種火升人見到大成功都去抽一野,計埋都有十抽全三星
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 09:32 PM   #9961
蒼穹的天空
Insane Gamer

希望虹同紅S會勁番D
大成功教, 試左7~8唔得, 睇來係我信仰唔夠...
------------
靈基唔夠素材....
現時進度

此篇文章於 01-13-16 09:39 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 09:48 PM   #9962
stcdavidhk

想問平日想打弓銀棋有冇地點好推介?

舊 01-13-16, 09:48 PM   #9963
T.K.
很黃很暴力

說來以後有Auo的,都唔去抽

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-13-16, 09:57 PM   #9964
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
想問平日想打弓銀棋有冇地點好推介?
還是專心每日活動好過,地圖太難出了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 10:02 PM   #9965
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
【カルデア広報局より】
次回イベント情報をお届けします!強化しておくといいことがあるサーヴァントは「セイバークラス」です!サーヴァントを強化してイベントに挑みましょう!続報は15日に発表予定です!お楽しみに! #FateGO https://t.co/BGSHCOuQoi
要送4星槍角了

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 10:31 PM   #9966
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
希望虹同紅S會勁番D
大成功教, 試左7~8唔得, 睇來係我信仰唔夠...
------------
靈基唔夠素材....
現時進度

放心
我比你情況更壞
8次以上10連都無一隻5星
仲要中得一張聖槍王.......

中左兩次龍女同一次貓弓
真係嬲到我爆炸

呢d宗教既野睇黎同我無緣

補充
單抽我都有試
其實都係差唔多

此篇文章於 01-13-16 10:44 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 10:44 PM   #9967
hyakki

註冊日期: Jul 2009
閃閃唔修技能都無所謂

但寶具係最強既對界寶具EA...
倍率竟然只有地圖炮最低值既300...絆解後都係400...
起碼比個黑呆同級既450啦...
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 10:45 PM   #9968
蛋撻王子
功德完滿

話說聖槍王掛半晚有1225友情點..
可惜出左去飯局 升唔切寶具解比大家試~~~

依家未解放得300倍率
要絆四先有得解放 本來比多一個鐘多d我應該搞得掂....

舊 01-13-16, 11:16 PM   #9969
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
抽左pack,出左隻賢妻
九唔搭八
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 11:27 PM   #9970
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
臨時メンテナンスのお知らせです。
2016年1月14日(木)AM1:00~AM1:30の期間に、スカサハのバトルキャラのグラフィック不具合修正のため臨時メンテナンスを実施いたします。詳しくは→https://t.co/2vVhduOIJ0 #FateGO

半個鐘後維護半個鐘

【対応内容】
・聖晶石1個
・黄金の果実1個

可能大家有可能會唔知點解無端端運營會派1石1蘋果
如果根據我爬文大概可能係以下原因~~

以上係今日更新前

以上係今日更新後~~

呢半個鐘就要將佢打回原型~~
應該係~~

此篇文章於 01-13-16 11:50 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 11:45 PM   #9971
gingq7

註冊日期: May 2008
唔關信仰事, 亦唔關VIP acc事, 改日再試就好, 我有個acc第一日唔得, 過幾日又ok

一旦成功, 你係會好明顯feel倒入左"大成功mode", 抽親都出4星禮裝 (50%-60%+)
(至於會唔會提升出4/5英靈的機率, 我都係果句, 我基數唔夠試唔出)

此篇文章於 01-13-16 11:59 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 12:04 AM   #9972
Kaori Yae

註冊日期: Nov 2003
引用:
唔關信仰事, 亦唔關VIP acc事, 改日再試就好, 我有個acc第一日唔得, 過幾日又ok

一旦成功, 你係會好明顯feel倒入左"大成功mode", 抽親都出4星禮裝 (50%-60%+)
(至於會唔會提升出4/5英靈的機率, 我都係果句, 我基數唔夠試唔出)
有同感
我就係咁連中2張5星禮裝後第3抽就中小莫
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 12:07 AM   #9973
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:

你講既抽親都出4星禮裝應該都要每次抽之前出大成功?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-16, 01:42 AM   #9974
T.K.
很黃很暴力

進度

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-14-16, 01:48 AM   #9975
蒼穹的天空

特斯拉寶具Max, 再抽多2x青吾, 1x貞德, 3xB狐, 1x超級瑪莉,
1x鐵拳修女, 1x龍女, 1x塔姐, 1x雙子, 2x微笑 4x2030, 1x寶石翁
先追到聖槍王寶具Lv3, 可以收手...

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:53 PM

手機版 | APP版