Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 73 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 93 133 183 583  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
LordofNightmare 04:15 PM 02-18-16
作者: yorkyork:
升左lv,多幾個fd位,
有冇人有位可以加我?
Id please..
掛緊新女柯德莉
yorkyork 04:26 PM 02-18-16
掛緊泰坦3,
加左我留名
LordofNightmare 04:37 PM 02-18-16
掛緊泰坦3,
加左我留名
LoN srw added
clie 05:45 PM 02-18-16
作者: LordofNightmare:
Id please..
掛緊新女柯德莉
勁唔勁??
LordofNightmare 06:41 PM 02-18-16
Lv 50時盡改開晒技能打lv 45個角色關隻boss,冇其他buff 同精神下招必冇combo 打二萬幾咁囉。
另外 個stun出現機率感覺上唔低。
clie 08:20 PM 02-18-16
Lv 50時盡改開曬技能打lv 45個角色關隻boss,冇其他buff 同精神下招必冇combo 打二萬幾咁囉。
另外 個stun出現機率感覺上唔低。
大大可唔可以加埋我
長掛初號
LordofNightmare 09:17 PM 02-18-16
作者: clie:
大大可唔可以加埋我
長掛初號
Added, LoN SRW
clie 09:29 PM 02-18-16
Added, LoN SRW
謝謝

我中咗隻白炎,食咗300多張都MAX唔到(3升到5)
機率係咪調低咗
LordofNightmare 10:01 PM 02-18-16
謝謝

我中咗隻白炎,食咗300多張都MAX唔到(3升到5)
機率係咪調低咗
都話升到4先食c/uc喇。
不過其實都係機率問題,我隻老馬修一招炮只係5升Max 用咗我超過一千張先升到都係咁喇。
本來諗住打創聖ev 用嚟清卒,結果由ev 開始食 ,食咗我六十幾萬都唔夠佢食,ev 中要邊賣咭邊餵佢,餵到佢三十二lv, 食到ev 結束咗先肯升埋最後一lv 。
另,隻柯德莉由4到Max 只係用咗三十張唔到,部機升到lv 3定4就Max 咗。
強聖就食必咭到lv 5,三招由5到Max加埋都係一百張內搞掂。
再之前幾隻就都要食三百張以上先Max 。
clie 10:21 PM 02-18-16
再之前幾隻就都要食三百張以上先Max 。
原來都係講運
可能我之前太平均160~300張就MAX咗J,GGG,創聖,阿基德(除J外都係LV3開始食)
第一次咁惡運清晒我倉啲C同UC加燒左60萬都未升到
BTW,3升4要4張R,唔捨得,儲黎幫啲舊機4升5
另,EV完前都未MAX到特效都幾灰,好彩CC殺傷力一般
LordofNightmare 10:30 PM 02-18-16
原來都係講運
可能我之前太平均160~300張就MAX咗J,GGG,創聖,阿基德(除J外都係LV3開始食)
第一次咁惡運清晒我倉啲C同UC加燒左60萬都未升到
BTW,3升4要4張R,唔捨得,儲黎幫啲舊機4升5
另,EV完前都未MAX到特效都幾灰,好彩CC殺傷力一般
唔係CC, 係拳高文,正宗老馬修,嗰時我手上冇拳機有範圍必殺,最大範圍都只係藤堂,重要我好早就有佢,係頭一兩次十抽中,嗰時未識食咭升技,得lv 3必。
clie 10:33 AM 02-19-16
唔係CC, 係拳高文,正宗老馬修,嗰時我手上冇拳機有範圍必殺,最大範圍都只係藤堂,重要我好早就有佢,係頭一兩次十抽中,嗰時未識食咭升技,得lv 3必。
當時我都係靠初號機炸,大大有呢隻美少女其實效果差不多
高文我都好早中左,早期威過一陣升到4之後就無乜點用了,太易死而且啲技能一般般
而家剛好夠機玩盾隊,可以擺後備玩指揮2
LordofNightmare 04:38 PM 02-21-16
突爆柯德莉係咪fufufu?
咁中條女?
fufufu123456 05:36 PM 02-21-16
突爆柯德莉係咪fufufu?
咁中條女?
系小弟黎的
其實小弟唔系鍾意佢,連双貌のオズ都冇睇過,只系贏左少少就拎d黎玩下咁囉
有留返d for下次強敵ev(4月?),應該可以抽返張特效再幫幫大家
另外仲有4凸朱雀、3凸藤堂、1凸白炎,小弟都只系抽左10次,SSR率都好高下
仲有一次唔記得推右邊,結果誤抽左次pinpoint,一抽就中左ダンクーガ

反而SSR15%變SSR30%果隻就好差,抽4次都係得R
LordofNightmare 07:18 PM 02-21-16
作者: fufufu123456:
系小弟黎的
其實小弟唔系鍾意佢,連双貌のオズ都冇睇過,只系贏左少少就拎d黎玩下咁囉
有留返d for下次強敵ev(4月?),應該可以抽返張特效再幫幫大家
另外仲有4凸朱雀、3凸藤堂、1凸白炎,小弟都只系抽左10次,SSR率都好高下
仲有一次唔記得推右邊,結果誤抽左次pinpoint,一抽就中左ダンクーガ

有錢都唔係咁……
機戰粉都係咁話,呢隻真心唔想課。
反而FGO 同戰鬥女子高生有心郁過想課,而且呢兩隻個營運的確係值得課比佢。
fufufu123456 07:46 PM 02-21-16
有錢都唔係咁……
機戰粉都係咁話,呢隻真心唔想課。
反而FGO 同戰鬥女子高生有心郁過想課,而且呢兩隻個營運的確係值得課比佢。
極之同意,衰自己有錢身痕幾差野當捐比佢

其他mobage小弟就唔太熟,因為成部機真系得呢一隻game咁大把
clie 10:14 AM 02-22-16
系小弟黎的
其實小弟唔系鍾意佢,連雙貌のオズ都冇睇過,只系贏左少少就拎d黎玩下咁囉

レグリナイト係閣下?請受小弟一拜
呢隻好正,見親就用,成日STUN,希望大大可以長掛
原來白炎機率咁低,而家組盾隊中到一隻真係好好彩
雙貌のオズ我都想睇吓,好似幾吸引
LordofNightmare 11:44 AM 02-22-16
レグリナイト係閣下?請受小弟一拜
原來白炎機率咁低,而家組盾隊中到一隻真係好好彩
雙貌のオズ我都想睇吓,好似幾吸引
雙貌漫畫來的,不過老馬修咁hit 應該有中文版。
日文連載轉咗去我有買開嗰本雜誌度,漫畫已經進入尾聲,時間點去到老馬修第二季最後決戰前席。
clie 12:03 PM 02-22-16
雙貌漫畫來的,不過老馬修咁hit 應該有中文版。
日文連載轉咗去我有買開嗰本雜誌度,漫畫已經進入尾聲,時間點去到老馬修第二季最後決戰前席。
係咪有血緣關係?兩人眼角有粒痣
fufufu123456 12:56 PM 02-22-16
冇問題
小弟都覺得stun率好高,打boss起碼stun2次,d珠基本上可以用哂黎清卒
29號有個號稱史上最難quest,希望呢隻オルドリン幫到下手
yorkyork 01:08 PM 02-22-16
仲有冇人有位可以加我?
fufufu123456 01:15 PM 02-22-16
仲有冇人有位可以加我?
add了,小弟名レグリネイト,よろしく
yorkyork 01:18 PM 02-22-16
好,一陣開game加你
clie 01:56 PM 02-22-16
仲有冇人有位可以加我?
已加,掛緊初號
clie 02:07 PM 02-22-16
冇問題
小弟都覺得stun率好高,打boss起碼stun2次,d珠基本上可以用哂黎清卒
29號有個號稱史上最難quest,希望呢隻オルドリン幫到下手
THX
講高難度,莫過於F啲大佬一招KO啲REAL係,或者ALPHA LAST BOSS推隻黑天使上去先唔駛死機
但講真,挑戰模式有幾關已經S唔到
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 33 73 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 93 133 183 583  ... 最後

返回主題版面