Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-16, 10:00 PM   #5801
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: clie 查看文章
FIONA,聖天八極(三中一),180石必中咯
我唔會重蹈F91覆轍

另,今次強敵同征霸LAST DAY係同一日,強敵開波前可以征吓
停咗係47點都想拎多張必中SSR BLASTER
https://www.youtube.com/watch?v=KeUvXrRPXhA

我用呢種方法過,
不過依家冇得打退大佬,
部R機你要換部識絆
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 10:12 PM   #5802
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
FIONA,聖天八極(三中一),180石必中咯
我唔會重蹈F91覆轍

另,今次強敵同征霸LAST DAY係同一日,強敵開波前可以征吓
停咗係47點都想拎多張必中SSR BLASTER
紅蓮果個好似唔係必中大器

如果有4突大器射,應該唔難
不過送果張好似只係普通白券

舊 10-31-16, 10:30 PM   #5803
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
PVP BUFF命攻迴10%喎,必殺分5下 每下15%有虹珠,幾好用喎
正常MODE兩個技BUFF攻,不分屬性,好嘢黎
15%低左D,分分鐘1SET都冇1粒珠 XD 同埋始終攻低又打得1隻
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 11:13 PM   #5804
Crazy Gamer
馬弓手

1石中宇宙大帝
即刻升上去睇下咩環境先

舊 10-31-16, 11:28 PM   #5805
ShinDou

原來隻紅最尾果招加攻又係要LV70先開到,焗射1次30石
舊 10-31-16, 11:40 PM   #5806
Crazy Gamer
馬弓手

所以咪話唔知突唔突佢好
睇落又無奶黃開技咁重要

舊 10-31-16, 11:40 PM   #5807
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
上次隻ssr射主角機咪有絆囉,明係出嚟比你射隊打改版後嘅3047
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 07:58 AM   #5808
ShinDou

隻紅點解可以打大佬扣4千咁少?我3隻大器都打成萬
舊 11-01-16, 08:39 AM   #5809
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 6078 查看文章
1石中宇宙大帝
即刻升上去睇下咩環境先
恭喜晒
我都升緊依隻
同埋想問吓
依家果個30石必中隻SSR果個Pool
係咪只係會中指定果隻SSR架咋?
果隻抽唔抽得過架?
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 09:08 AM   #5810
ShinDou

會抽到其他活動特效,我覺得易中過爬山
舊 11-01-16, 09:16 AM   #5811
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
都係爬左次山,中左X3同大帝,係唔中GGGG.....
雖然好想中不過見佢冇想像中咁勁,忍到。。。。
反而大帝幾勁,PVP防禦加珠好正!

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 09:29 AM   #5812
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
4G PVP幾乎沒射機打得入, 點會唔勁...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 09:52 AM   #5813
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: yorkyork 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=KeUvXrRPXhA

我用呢種方法過,
不過依家冇得打退大佬,
部R機你要換部識絆
試咗十幾次,頂多打剩兩隻四分一血
佢控隻多魯好勁時間好準,我做唔到,特別係青椒開大絕時避開再返埋位,會走亂然後佢就衝上黎
另外WAVE一隻紅卡我好多時都誘導唔到,無視我企定定攻住我一隻
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 09:52 AM   #5814
Crazy Gamer

唔好話射機, 連大部分拳機都唔係點打得入, 雖然前題係突2.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 09:55 AM   #5815
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
上次隻ssr射主角機咪有絆囉,明係出嚟比你射隊打改版後嘅3047
我用V,隻絆主角仲未升
大大2凸GGGG
舊 11-01-16, 09:59 AM   #5816
clie

引用:
作者: GP03D 查看文章
都係爬左次山,中左X3同大帝,係唔中GGGG.....
雖然好想中不過見佢冇想像中咁勁,忍到。。。。
反而大帝幾勁,PVP防禦加珠好正!
大帝係稀有種,極硬既拳機,大絕第一下40%破不屈仲必DOWN裝甲,盾機係咁先
舊 11-01-16, 10:06 AM   #5817
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔好話射機, 連大部分拳機都唔係點打得入, 雖然前題係突2.
知唔知天威打唔打得入??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:06 AM   #5818
clie

營運應該唔太鍾意斷空我,NORAML算用得吓,PVP拳版已經渣到無人用,FINAL版仲要渣多一截
BLACKWING廢過BOOSTER,FINAL光牙劍廢過光牙劍
仲有野生化2同1係一模一樣,當玩家盲的
舊 11-01-16, 10:14 AM   #5819
Crazy Gamer

引用:
佢控隻多魯好勁時間好準,我做唔到,特別係青椒開大絕時避開再返埋位,會走亂然後佢就衝上黎
另外WAVE一隻紅卡我好多時都誘導唔到,無視我企定定攻住我一隻
個誘導係要用比例上HP最低嗰位, 見紅白卡追邊隻打就郁邊隻.
我打47時試過追NU打.
舊 11-01-16, 10:14 AM   #5820
clie

隻GGGG凸爆裝甲10000, 技能+8000, 1/3血+10000, 死剩佢一隻+12000
未計V PART都四萬甲,只有裝甲無效兼唔CRT先打得入
舊 11-01-16, 10:17 AM   #5821
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
隻GGGG凸爆裝甲10000, 技能+8000, 1/3血+10000, 死剩佢一隻+12000
未計V PART都四萬甲,只有裝甲無效兼唔CRT先打得入
好似好勁咁
想問吓,係唔係突1之後,佢招技會由用7粒珠減到用4粒珠架??
依家未突,真係無咩機會用到佢招技…

舊 11-01-16, 10:18 AM   #5822
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
紅卡同白卡係會追住最少血個隻射,
你一開始紅卡個時你搵隻上去扣多少少血就會引到佢
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:19 AM   #5823
Crazy Gamer

引用:
我用V,隻絆主角仲未升
大大2凸GGGG
唔係人人有抽V仔嘛, 我自己就冇.

另外拳有天威盾有黑妹有絆機可以覺醒, 係射未有, 所以要送EV射絆.
下一水有可能係加V仔入覺醒POOL.

中到一隻4G同大帝, 無中叉3亦無興趣, 比最後兩個限突4G谷上突2.
呢隻唔突連盾3G都比唔上, 但突2已經夠玩, 唔同大波要突4, 值得ALL IN.

此篇文章於 11-01-16 10:24 AM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 11-01-16, 10:28 AM   #5824
Crazy Gamer

引用:
作者: rinxlun 查看文章
好似好勁咁
想問吓,係唔係突1之後,佢招技會由用7粒珠減到用4粒珠架??
依家未突,真係無咩機會用到佢招技…
升到LV65後做埋角色任就會減到4珠.

用過人地隻突爆4G, 無用精神一野扑咗BOSS780000
舊 11-01-16, 10:34 AM   #5825
ShinDou

要打gggg應該要出到降甲,有d幾turn降100%甲,主攻用拳直擊,要識殺左gggg先,諗到都覺得煩,唔打佢算啦

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:02 PM

手機版 | APP版