Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-14, 06:05 PM   #526
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: leungky1 查看文章
應該只剩皇妃復活同起始之女嘅事

按虛淵套路
森林淘汰嘅系統多數會運作落去
估計最終係inves同人類兩側勉強共存
rider成為中性立場吧
我想知最後點回應第一集三分天下個局勢。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-14, 10:35 PM   #527
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
我想知最後點回應第一集三分天下個局勢。
我估同天元突破第一集一樣駁唔返
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-14, 04:18 PM   #528
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-14, 07:33 PM   #529
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-13-14, 07:55 PM   #530
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
賽車頭盔...兜條車o太上身...今次玩賽車主題?
rider幾時先擺脫到一定要搵一樣野做rider設定既念頭...
玩返昆蟲,動物咪算...
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-14, 08:34 PM   #531
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
要賣玩具嘛,重要係同一個模可以整好多唔同款O既玩具

舊 08-13-14, 10:21 PM   #532
pierrekwok
Crazy Gamer

個頭盔好似笠左個燙斗上去咁
舊 08-13-14, 10:23 PM   #533
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Rance 查看文章
要賣玩具嘛,重要係同一個模可以整好多唔同款O既玩具
笨大商法真係易明

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-14, 10:25 PM   #534
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
真係好有型

A 哥真係好有型

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-14, 10:33 PM   #535
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
個身無乜問題,個頭同個嘴出事
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 07:05 AM   #536
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
依家呢個年代就算戰隊look只要加條腰帶都可以叫做rider.....
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 08:48 AM   #537
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我覺得係個頭出事,個身幾簡潔有力呀

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 09:52 AM   #538
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
唔好話樣衰呀, 一陣要買一年車就唔好啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 10:07 AM   #539
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
依家呢個年代就算戰隊look只要加條腰帶都可以叫做rider.....
咁真劍者咪都係拉打!
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 10:30 AM   #540
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: fami~yan 查看文章
咁真劍者咪都係拉打!
你啲獸電池放邊
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 10:31 AM   #541
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
就眼睇好似一隻紅色既DECADE咁
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-14, 12:43 PM   #542
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: fami~yan 查看文章
咁真劍者咪都係拉打!
Go busters 直情係錯劇添啦,根本係拉打嘅情節黎!
舊 08-14-14, 12:45 PM   #543
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: fortel 查看文章
就眼睇好似一隻紅色既DECADE咁
所以門矢士又有機會路過
舊 08-17-14, 07:38 AM   #544
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
Overload篇終了

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 08-17-14 07:44 AM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-14, 08:57 AM   #545
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
嘩。。。個王無左蘋果都咁好打。。。一路睇一路唔明點解王設定點解唔係黃金色,最重要個樣唔夠型。
以為今集一定打唔完,點知對白內容雖然長,但過程就好快完,估唔到果邊啲野最後五分鐘一野完灑
。。。睇黎又唔夠集數,因為無wizard5x咁長。

引用:
作者: 魔璃 查看文章
終了
睇到中段以為文戲咁拖個王一定死唔去,點知最後見到兩隻overload都死時都打左個突,點知見到幾個鏡頭咁就解釋完起源之女就嚇到呆左

此篇文章於 08-17-14 09:04 AM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-14, 10:31 AM   #546
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: ai. 查看文章
嘩。。。個王無左蘋果都咁好打。。。一路睇一路唔明點解王設定點解唔係黃金色,最重要個樣唔夠型。
以為今集一定打唔完,點知對白內容雖然長,但過程就好快完,估唔到果邊啲野最後五分鐘一野完灑
。。。睇黎又唔夠集數,因為無wizard5x咁長。

睇到中段以為文戲咁拖個王一定死唔去,點知最後見到兩隻overload都死時都打左個突,點知見到幾個鏡頭咁就解釋完起源之女就嚇到呆左
完全估不到
真係完得好快
潛在最終BOSS之一的翡翠竟然咁快玩完
極MODE用白亞把大刀真係唔錯
果然......最後都係人類之間的鬥爭嗎.....
仲有唔通金髮舞真係未來來的舞

另外今集出場的王后真人係鳳蓮個演員的老婆

舊 08-17-14, 12:37 PM   #547
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
估唔到完得咁乾脆⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-14, 06:00 PM   #548
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
真係完全估佢唔到

舊 08-17-14, 06:36 PM   #549
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
睇o下係DJ定傲蕉做last boss

王妃條頸鏈仲有咩伏線可以俾?a

此篇文章於 08-17-14 06:46 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-14, 07:16 PM   #550
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
其實現在第1件事不是應該回收世界上的植物嗎?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 08:49 PM

手機版 | APP版