Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-03, 10:08 PM   #1
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
MARIO KART 問題

呢隻GAME有咩秘技?有無好似SFC版咁一開始CHOOSE人時可變細

仲有呢...點樣出TURBO??用R SLIDE一排有時出到..但我想知正確方法

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-03, 11:43 PM   #2
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
好似冇架,我玩左兩年都唔覺有

舊 03-27-03, 10:33 AM   #3
~鍊金術士~
Banned
MAXGBA咩都識小小

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by 最強幻象 :
好似冇架,我玩左兩年都唔覺有
no冇....有點樣出TURBO?? [press R] go xxx sor i can t typ ....i thing u know gua
~鍊金術士~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-03, 11:09 AM   #4
cfchow
Senior Gamer
繚子

註冊日期: Apr 2002
Re: MARIO KART 問題

引用:
Originally posted by GC迷 :
點樣出TURBO??用R SLIDE一排有時出到..但我想知正確方法
持續半秒

舊 03-27-03, 11:12 AM   #5
~鍊金術士~
Banned
MAXGBA咩都識小小

Re: Re: MARIO KART 問題

引用:
Originally posted by cfchow :

持續半秒
持續半秒typ [R and >>>>>>>> and <<<<<<<<<<]

i in pocket world see do ga

此篇文章於 03-27-03 12:07 PM 被 ~鍊金術士~ 編輯。
舊 03-27-03, 01:50 PM   #6
大雄
卡啦騷

Re: Re: Re: MARIO KART 問題

引用:
Originally posted by ~鍊金術士~ :

持續半秒typ [R and >>>>>>>> and <<<<<<<<<<]

i in pocket world see do ga
咁可唔可以好似N64版咁狂出?
白煙->黃煙->紅煙?

講多無謂,一步到位
舊 03-27-03, 02:03 PM   #7
~鍊金術士~
Banned
MAXGBA咩都識小小

Re: Re: Re: Re: MARIO KART 問題

引用:

白煙->黃煙->紅煙?
no bor
舊 03-27-03, 05:07 PM   #8
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
冇咩秘技!!
但有隱藏賽道!!

off:呢隻game耐玩,買左年幾都未玩厭!!

舊 03-27-03, 06:19 PM   #9
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by chammi :
冇咩秘技!!
但有隱藏賽道!!

off:呢隻game耐玩,買左年幾都未玩厭!!
點用??

仲有呢..爆晒機後..TIME ATTACK同FREE RUN上面..多左個野..叫我按SELECT..入面D OPTION我睇唔明..有人可以解比我聽嗎??

講多無謂,一步到位
舊 03-28-03, 09:03 AM   #10
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
Re: Re: Re: Re: MARIO KART 問題

引用:

白煙->黃煙->紅煙?
唔好預計GBA可以好似N64咁啦...
N64可以有好多shortcut,但GBA則沒有
Inquisitor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-03, 10:54 AM   #11
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
完成一項杯賽的三個難度,並取得星星級別成績,選賽道時按r便可跳入隱藏賽道!!
記性不太好!!好似是這樣子吧!!

舊 03-28-03, 07:01 PM   #12
大雄
卡啦騷

係喎!
超任賽道!

講多無謂,一步到位
舊 03-28-03, 10:39 PM   #13
~鍊金術士~
Banned
MAXGBA咩都識小小

引用:
係喎!
超任賽道!
star 賽道.....gd a
舊 03-30-03, 12:30 AM   #14
怪人怪人
最低級亂鬥者

Wii U IDkaijintik
Re: Re: Re: Re: Re: MARIO KART 問題

引用:
Originally posted by Inquisitor :
唔好預計GBA可以好似N64咁啦...
N64可以有好多shortcut,但GBA則沒有
gba也有一定數量short cut wor

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 11:58 PM   #15
jamsquare

PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: chammi
完成一項杯賽的三個難度,並取得星星級別成績,選賽道時按r便可跳入隱藏賽道!!
記性不太好!!好似是這樣子吧!!

唔得呀
五十cc有兩條有星
但係得另一條有隱藏賽道

有無人記得點出嫁
已經玩到個天紅左

同埋
點可以裸高d rank
多coins同時間好(其實多星就快嫁啦)

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 12:13 AM   #16
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
成年前ge topic都可以浮番上黎....

我剩係記得我自己爆左機就有超任賽道....

仲有順便問埋
我好耐之前聽人講好似有黑夜畫面
其實係未真係有?
我嘗試拎晒正常賽道"星"級都唔得....
唔係要全部三星呀....
定係根本冇黑夜....

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 12:18 AM   #17
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

引用:
作者: Freddy
成年前ge topic都可以浮番上黎....

我剩係記得我自己爆左機就有超任賽道....

仲有順便問埋
我好耐之前聽人講好似有黑夜畫面
其實係未真係有?
我嘗試拎晒正常賽道"星"級都唔得....
唔係要全部三星呀....
定係根本冇黑夜....

最勁好似係黃昏畫面~會唔會你已經係黃昏?
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 12:21 AM   #18
Freddy
博麗神社信徒

引用:
作者: 亞瑪迪拉
最勁好似係黃昏畫面~會唔會你已經係黃昏?
係 ,我已經係黃昏好耐
我係想知其實有冇黑夜...

棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
舊 09-11-04, 07:38 AM   #19
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
我都只係睇過相未見過實物
唔知係咪吹水
不過以我記憶係全部賽道都要最高rank
最高係三星定S?我都耐得滯無玩唔記得了
﹙其實係我最高都只係得個C,呢o的唔係我個水平﹚
請問點可以高o的rank呢?
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 12:10 PM   #20
Freddy
博麗神社信徒

引用:
作者: i wanna buy GBA
我都只係睇過相未見過實物
唔知係咪吹水
不過以我記憶係全部賽道都要最高rank
最高係三星定S?我都耐得滯無玩唔記得了
﹙其實係我最高都只係得個C,呢o的唔係我個水平﹚
請問點可以高o的rank呢?
最高應該係3星
如果全部都要3星都幾難....如果要計埋超任個d就真係.....

拎高d rank唔難...
只要唔好有咩出錯排第一同盡量食晒d coin 就得

棋局幻無常,智者樂其中

少女祈禱中....
舊 09-11-04, 03:40 PM   #21
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
我想問下點開time attack入面ga "S"賽道?
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 12:42 AM   #22
居魯士
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: jamsquare
唔得呀
五十cc有兩條有星
但係得另一條有隱藏賽道

有無人記得點出嫁
已經玩到個天紅左

同埋
點可以裸高d rank
多coins同時間好(其實多星就快嫁啦)
只要在四場賽事中﹑金幣的總數超過100個﹑便會有隱藏賽道出現 
居魯士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-04, 01:23 PM   #23
jamsquare

PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 居魯士
只要在四場賽事中﹑金幣的總數超過100個﹑便會有隱藏賽道出現 

thanks ge lai

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GC]Mario Kart Double Dash討論區 oldletter 攻略及心得交流區 459 05-04-05 09:48 PM
NEW:Mario蠟像館登場, "Donkey Kong"登場以來販售數累積超過1億7千萬套 Raymondz 電視遊戲討論版 7 12-24-03 11:43 AM
Mario Kart: Double Dash Online 測試大行動!!(Video + router not required to use WP!!) GimGim 攻略及心得交流區 57 11-28-03 09:19 AM
mario kart 問題 initial 手提遊戲機討論版 2 09-09-03 07:39 AM
Mario Kart.................... neo2046 手提遊戲機討論版 15 01-03-03 09:49 AM

現在的時間是 08:41 AM

手機版 | APP版