Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-07, 01:59 PM   #226
RJ02
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
睇廣告,上年聖誕隻黃金燒雞又出場啦...正呀
RJ02 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-07, 09:02 AM   #227
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
唔知係咪局部地區
今早去kfc食早餐諗住食魚柳包
但係去到已經冇左...~問返好似直情係停埋

唔知其他店係咪今

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-07, 09:09 AM   #228
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 呆王 查看文章
唔知係咪局部地區
今早去kfc食早餐諗住食魚柳包
但係去到已經冇左...~問返好似直情係停埋

唔知其他店係咪今
乜KFC有魚柳包的?食了咁多年都唔見餐牌有
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-08, 12:23 AM   #229
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe

新雞無人講

昨昨食左依隻雞

此篇文章於 01-19-08 03:00 AM 被 真.朱皮 編輯。
真.朱皮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-08, 12:48 AM   #230
HFK
Banned

唔知咩山椒麻麻雞翼~XD
舊 03-18-08, 02:54 PM   #231
HFK
Banned

今日試左
包好食
但隻炸脾好難食,咬左一啖就冇食
舊 03-18-08, 08:16 PM   #232
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: HFK 查看文章
SKIP

今日試左
包好食
但隻炸脾好難食,咬左一啖就冇食
個包真係幾好
食一個都幾飽

脾同以前有分別咩

此篇文章於 03-18-08 08:19 PM 被 謎之天音 編輯。
謎之天音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 08:56 PM   #233
HFK
Banned

引用:
作者: 謎之天音 查看文章
個包真係幾好
食一個都幾飽

脾同以前有分別咩
呢隻脾我食唔入口,好難食,可能整得衰
舊 03-18-08, 09:17 PM   #234
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
尋日食完(其實陪人食)
唔明到底有乜好食..雞好鞋

舊 03-18-08, 09:34 PM   #235
HFK
Banned

引用:
作者: 某F 查看文章
尋日食完(其實陪人食)
唔明到底有乜好食..雞好鞋
你食慣高級野
緊係食唔慣平野啦
舊 03-19-08, 02:28 PM   #236
angelamail
Senior Gamer
安祖娜

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: HFK 查看文章
呢隻脾我食唔入口,好難食,可能整得衰
有時佢d雞唔知係番炸過定炸得太耐
會特別難食...
我試過舊雞好似肉乾咁...

angelamail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 02:38 PM   #237
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: angelamail 查看文章
會特別難食...
我重衰
包乾到裂開
蕃茄淋晒兼有陣味
之後索性淨食雞(雞都乾乾地orz

走冰美連達斟得七成orz

此篇文章於 03-19-08 02:57 PM 被 _張學良_ 編輯。
_張學良_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 03:34 PM   #238
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: angelamail 查看文章
會特別難食...
引用:
作者: _張學良_ 查看文章
我重衰
包乾到裂開
蕃茄淋晒兼有陣味

雞記真係要揀舖食
殖民星果間...如果見到唔係新鮮上櫃的話,你可以走先喇......
盞食到你爆粗

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 04:02 PM   #239
_張學良_
Game Master
良少

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
雞記真係要揀舖食
殖民星果間...如果見到唔係新鮮上櫃的話,你可以走先喇......
盞食到你爆粗
的而且確真係要揀舖食
第一次見到有雞記經理唔「攝」衫
態度又傲慢,慢慢執野食
食物份量又少,連D質素都...

舊 03-20-08, 02:59 AM   #240
Hunter

今日食左個新雞包
唔係幾掂........都唔知自己係咪食緊雞肉

剩係得個平字, 無下次

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 01:00 PM   #241
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
個新野芝士波有冇人試左?好似幾正
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 02:01 PM   #242
_張學良_
Game Master
良少

引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
好麻麻
重要加$8先得5粒,少到...

舊 04-11-08, 02:47 PM   #243
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
唔好俾佢個樣呃到..得果幾粒..又唔係好好味..

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 02:50 PM   #244
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
芝士波麻麻.
好似芝心批入面D芝士咁,又細粒又少....

舊 04-11-08, 03:22 PM   #245
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: _張學良_ 查看文章
我重衰
包乾到裂開
蕃茄淋晒兼有陣味

一定七成吧
那隻杯那麼高...
斟得那麼滿會很危險啦

舊 04-11-08, 03:38 PM   #246
HIM

PSN  IDhim927
個芝士波唔掂, 同埋kfc有一個問題, 就係執野食執得好慢, 一多人就要等好耐, 頭先排第四個, 要等成廿分鐘先買到野食

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 04:17 PM   #247
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
個芝士波無乜芝士味... 失望

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 05:27 PM   #248
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
芝士波完全唔掂...被騙咁...
但個Zinger 包都接受到既...

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 08:40 PM   #249
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
5粒青提子咁大粒既芝士波就換走哂格薯, 個餐仲要貴左$1
可以byebye lu

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-08, 08:51 PM   #250
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
可能係太細粒,如果大粒應該會好食D,外面層炸皮蓋過哂芝士味

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:52 AM

手機版 | APP版