Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-08-16, 10:31 PM   #3101
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: J+1 查看文章
最後飲20回番支20.....

最後10分鐘個位置...只要有300人再入一次就冇萬內...

由手機版發出
我睇錯日子...w原來今日完
今次應該入唔到十萬內..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-16, 10:53 PM   #3102
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
竟然一次連出兩個皇冠

不過無SSR的我表示都係無用

This game is...

今次活動食左少量水打到24000收工
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-16, 11:01 AM   #3103
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
SHXT...有600人.......10320位......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-16, 11:12 AM   #3104
kimtch

ev 100178
nice
fml :o)
舊 01-09-16, 11:18 AM   #3105
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
車無人追咁無用水PT2萬頭排7萬幾……

舊 01-09-16, 05:48 PM   #3106
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
12號又新活動,
今次終於係打卡升技,
今次目標係15星SR
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-16, 05:52 PM   #3107
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
60石再中多隻杏,,,,之後十連就炒晒

============

喂.............

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-09-16 11:16 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-16, 07:13 PM   #3108
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
60石再中多隻杏,,,,之後十連就炒晒
日日60到現在再加無課抽都未中過SSR的表示......(好彩時首抽有洗出SSR先開局......)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 11:01 AM   #3109
kimtch

原來今日有EV............. 應該係STARRANK 跌野果款?
舊 01-12-16, 11:28 AM   #3110
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔係玩儲coin咩?

呢兩日微調lvl up數值...結果兩日打到尾就唔等完就quit game
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 11:57 AM   #3111
kimtch

引用:
唔係玩儲coin咩?

呢兩日微調lvl up數值...結果兩日打到尾就唔等完就quit game
由手機版發出
我見佢話咩追加執酬又咩指定idol 以為係starrank 再追加新唔知乜野medal炸..
舊 01-12-16, 02:02 PM   #3112
J+1
望過黎呀!!!!!!

一樣玩法..變為儲coin換獎品,唔係之前儲分咁上...
由手機版發出
舊 01-12-16, 02:07 PM   #3113
kimtch

引用:
一樣玩法..變為儲coin換獎品,唔係之前儲分咁上...
由手機版發出
唔係WOR
係starrank果隻玩法.. 第一場跌左sr

19氣 換左sr + 26ev coin..

此篇文章於 01-12-16 02:17 PM 被 kimtch 編輯。
舊 01-12-16, 02:27 PM   #3114
J+1
望過黎呀!!!!!!

打家姐跌2枚2x....打lets go happy就得一枚2x...就咁睇應該係隨機跌....最多兩枚...

咁儲法要換晒卡+石會唔會有有難度....
由手機版發出
舊 01-12-16, 02:30 PM   #3115
yorkyork

註冊日期: May 2010
改到咁就黑極都換到一張囉
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 03:33 PM   #3116
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
活動太密 已經有種懶得玩既感覺...
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 04:04 PM   #3117
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
跟之前starrank咁但俾多舊石你,即係勤力打就一定有回報咁囉

咦...石又唔係必跌wo...

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 01-12-16 04:08 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 04:06 PM   #3118
kimtch

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
跟之前starrank咁但俾多舊石你,即係勤力打就一定有回報咁囉
以前係機率抽SR
而家係你黑到極點都會抽到EV COIN
姐係衰極都你都拎到一張囉好似
舊 01-12-16, 04:09 PM   #3119
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: kimtch 查看文章
以前係機率抽SR
而家係你黑到極點都會抽到EV COIN
姐係衰極都你都拎到一張囉好似
唔係,頭先打左鋪miria冇跌ev coin俾我

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 04:10 PM   #3120
kimtch

引用:
唔係,頭先打左鋪miria冇跌ev coin俾我
姐係出番2隻R比你:o?
舊 01-12-16, 04:15 PM   #3121
クリス.レッド

引用:
姐係出番2隻R比你:o?
10星leader直頭唔跌嘢

打左4鋪,兩鋪SR+coin,一鋪R,一鋪乜都冇

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-12-16, 04:16 PM   #3122
kimtch

引用:
10星leader直頭唔跌嘢

打左4鋪,兩鋪SR+coin,一鋪R,一鋪乜都冇

SR starrank好似係15
15 19氣S必跌........
舊 01-12-16, 04:33 PM   #3123
クリス.レッド

引用:

SR starrank好似係15
15 19氣S必跌........
我上幾次都打唔夠,最多升到SR 9星炸
用緊張10星R黎打

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-12-16, 04:37 PM   #3124
kimtch

引用:
我上幾次都打唔夠,最多升到SR 9星炸
用緊張10星R黎打
所以你明白點解好久以前就話最好FARM一隻SR滿RANK...
舊 01-12-16, 04:54 PM   #3125
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: Cly 查看文章
活動太密 已經有種懶得玩既感覺...
呢d 非排名戰嘅打coin已經算係休戰期啦,如果冇野心齋打兩張sr 可以好輕鬆....
由手機版發出

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版