Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-29-13, 08:48 PM   #301
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist S5-13~

基本上firm左Redjohn係天眼既人啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-13, 09:22 PM   #302
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Sito 查看文章
有無人睇The Following?
有睇呀,有Kevin Bacon。Pilot不如預期,第二集更失望。

舊 01-29-13, 11:26 PM   #303
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
Spartacus 新一季好掂 !

舊 02-04-13, 07:05 PM   #304
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
Mentalist S5-13~

基本上firm左Redjohn係天眼既人啦~
Volker涙目
好似無講另外兩個點死, Jane又無一眼睇出係RJ做
不過logo唔係放當眼位, 應該真係出道作
臨尾Jane個表情做乜
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 09:18 PM   #305
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

Mentalist S5-16~

計劃成功~但係蘿拉唔肯講邊個係REDJOHN~重要死埋~唔知又要玩幾耐先有REDJOHN線索啦~

舊 03-12-13, 12:59 AM   #306
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
Mentalist S5-16~

計劃成功~但係蘿拉唔肯講邊個係REDJOHN~重要死埋~唔知又要玩幾耐先有REDJOHN線索啦~
A
Jane由上一季尾做既野全部白費工夫
最尾個FEEL好SAD
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-13, 03:33 PM   #307
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
睇返舊聞先知TVB買左以下劇集:Sinbad、Elementary、Revolution、666 Park Avenue、The Following、Emily Owens, M.D.、Scandal
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-13, 05:41 PM   #308
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
睇返舊聞先知TVB買左以下劇集:Sinbad、Elementary、Revolution、666 Park Avenue、The Following、Emily Owens, M.D.、Scandal
記得 Elementary 係電視節目巡禮廣告見過, 女華生? (好似某集神探阿蒙~~~)

英國喪B片 In the Flesh 好似幾特別。

舊 03-20-13, 05:58 PM   #309
Sito
人修羅

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
記得 Elementary 係電視節目巡禮廣告見過, 女華生? (好似某集神探阿蒙~~~)

英國喪B片 In the Flesh 好似幾特別。
Emily Owens, M.D.、Revolution同666好似已經被斬,套美版福爾摩斯睇過幾集都麻麻地,the following都頹頹地,真係hit o個d綠箭俠、Person Of Interest又唔見佢買

此篇文章於 03-20-13 06:01 PM 被 Sito 編輯。
舊 03-26-13, 09:35 AM   #310
肉羊哩咖
griffin611

The Following 排咗期, 就上 (Neverland之後?)

舊 03-26-13, 05:41 PM   #311
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

Mentalist S5-15~

矛頭直指Kirkland了~

舊 03-27-13, 01:09 AM   #312
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
又真係估唔到套綠箭俠幾好睇~家陣集集追~

唔知超人有冇機會都客串番一兩集呢~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 12:00 PM   #313
Sito
人修羅

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
又真係估唔到套綠箭俠幾好睇~家陣集集追~

唔知超人有冇機會都客串番一兩集呢~
不過呢排d劇情已經放低晒佢老豆本簿仔呢條主線
舊 03-29-13, 02:30 PM   #314
Sito
人修羅

http://huo360.com/a/39061/

劇情新季續訂情報,Mentalist又一季,有排都捉唔到red john了
舊 04-05-13, 02:36 PM   #315
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
原來Van Pelt之前大肚所以幾集都坐電腦枱
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-13, 03:01 PM   #316
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
原來Van Pelt之前大肚所以幾集都坐電腦枱
所以之前幾集失埋蹤耶~

舊 04-08-13, 12:07 PM   #317
肉羊哩咖
griffin611

星戰 The Clone Wars 畀 廸住嚟 cut 咗, 做咗五季就拜拜, 咁多條線應該收唔哂。

Elementary 有得玩落去, 死未~

有時情願CCTVB 追緊尐尐季數, 唔好買埋尐唔多好睇, 又一季完鬼咗嘅片... (Homeland第二季呢?!)

舊 04-08-13, 12:46 PM   #318
yorkyork

註冊日期: May 2010
原來clone wars 係比人cut ,
唔怪得好似完得好急咁,
我仲想睇嫁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 01:41 PM   #319
Sito
人修羅

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
星戰 The Clone Wars 畀 廸住嚟 cut 咗, 做咗五季就拜拜, 咁多條線應該收唔哂。

Elementary 有得玩落去, 死未~

有時情願CCTVB 追緊尐尐季數, 唔好買埋尐唔多好睇, 又一季完鬼咗嘅片... (Homeland第二季呢?!)
可能d電視台賣package,即係你買套勁野要食埋d一季完貨仔,咁買左返黎又無奶油唔播
舊 04-08-13, 04:45 PM   #320
肉羊哩咖
griffin611

引用:
可能d電視台賣package,即係你買套勁野要食埋d一季完貨仔,咁買左返黎又無奶油唔播
好似賣奶粉畀孳房咁~

唔多啱嗰尐, 好心就瀉落去J2度喇~

話時話, J2做GLEE第三季好似去咗半夜噃, confirmed?

舊 04-08-13, 04:48 PM   #321
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: yorkyork 查看文章
原來clone wars 係比人cut ,
唔怪得好似完得好急咁,
我仲想睇嫁
Pearl做咗過半, 今季講 Darth Maul兩兄弟條線幾正吖; 成套嘢, 大人細路都啱睇, 外傳得嚟同電影又唔會唔夾 (未覺太多bug), 幾有心做嘅, 冇咗好可惜。

舊 04-16-13, 12:45 PM   #322
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

Mentalist S5-19~

最後個下陳冠希笑容~bob中計了~

舊 04-16-13, 11:40 PM   #323