Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-23, 12:15 AM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
HIGHSPEED Étoile

高智能?
點解係女車手....

廣告廣告廣告廣告廣告廣告

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-18-23 12:20 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-23, 05:12 PM   #2
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-24, 06:35 PM   #3
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 04-06-24, 09:36 AM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

睇完#1.真係只有慘不忍睹形容
https://www.youtube.com/watch?v=YXzu2eSbKnY

速度感到正片一樣係0...那個理應算是必殺的"升壓鍋",除了車尾多了尾完全感受唔到其必殺力...
BGM又係令畫面冷了一截
最後加上那兩個聽到想訓既旁述

故事就已經唔想知了,因為睇過太多真實系的片,一個專業車手並不可能憑空出來的,你唔磨番5,6年由下打上去根本唔駛指意上到位....

元永慶太郎你去食C啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-06-24 10:59 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 04-06-24, 10:14 AM   #5
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
3DCG人
PASS

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-24, 06:38 PM   #6
Hunter

註冊日期: Jan 2002
賽車場面完全唔刺激
BOOSTER開左無感
大佬, 以前D 四驅車動畫都做得有動感過呢套
就算近期都有MF GHOST做得好好

而且有成套Cyber formula你都唔識參考?

2位解說員垃圾到, 以為做緊新聞報導?
平淡如水

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-24, 06:40 PM   #7
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
睇完第一話......唉......
人設唔得, 完全係一班紙板人......慘不忍睹!!!
機設......普通到一個點......算......
賽車場面......一字記之曰 : 悶

基本上呢套只係講Formula-E
同Cyber Formula冇得比

雖然只係得6話......但強烈考慮唔會再睇落去......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-24, 11:03 AM   #8
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔轉貼唔得

由手機版發出
舊 04-20-24, 12:46 PM   #9
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

三集睇完,再講多次元永慶太郎你去食C啦

原本以為只有女主白目,結果係全員白目,竟然可以用欣賞角度睇同一個除時o係賽場上殺人既人形炮彈?!?!真係頂佢唔住...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-20-24, 06:33 PM   #10
Hunter

註冊日期: Jan 2002
我睇2集已經頂唔順
第2集女主太顛, 連最基本知識/規則都唔識就去參賽, 最後仲想暴走咁
以為睇緊EVA

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-24, 11:09 AM   #11
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
呢套好似係想多媒體發展, 有手遊, 但睇完動畫會有幾多人想去玩
動畫真係幾趕客, 唔係諗住有幾個囡囡同水樹就吸到客卦?
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-24, 08:26 PM   #12
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

何必雪上加霜呢

(日本限定)
【新世紀GPXサイバーフォーミュラ】1~3話無料配信!2024年4月27日まで (サンライズワールドTOKYO『COOL JAPAN SUNRISE!!』展 開催記念配信!!)
https://www.youtube.com/watch?v=MJ8kts-QZF0

海外去番ani one睇就好,全套依然健在

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]KOEI追男仔經典新作"Angelique Etoile"移植PS2,9/16發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 09-03-04 09:48 PM

現在的時間是 02:23 PM

手機版 | APP版