Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-18, 10:31 PM   #13526
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家先得閒打埋張大器飛番黎,又黎垃圾拳豹馬

嘩乜今次出成6部機咁多﹖又唔知佢D POOL想點出法

此篇文章於 08-30-18 10:35 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 02:42 PM   #13527
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我抽中nc異能生存體算係大獎..(當時冇抽到..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 07:22 PM   #13528
J+1
望過黎呀!!!!!!

總算肯整個天井出來

兩座山...每座爬兩次,山頂位加多層必Ω機...由手機版發出
舊 08-31-18, 07:36 PM   #13529
ShinDou

次次都係射晒先出屈機野,仲要有保底,真係堅黑

隻拳積塵唔知天元秒唔秒到佢,如果秒唔到又冇人識打分身再拆特甲可能殺佢唔到,好彩佢打得1格,如果打全場又係神機

搞乜今次出兩個POOL﹖兩邊都有積塵,兩邊都淨係中積塵咁咪今次淨係得1特效﹖就係因為咁所以先俾保底人﹖下次又取消﹖

原來得有償石有,咁唔關我事了 XD 5特真係超毒池

而家狂出減傷機,早知唔為減傷射左輪回啦,仲以為好少會出等下次又唔知有冇石射,所以先明知要齊3隻先有用都射左,不過死神應該易死過純白

此篇文章於 08-31-18 07:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 07:45 PM   #13530
J+1
望過黎呀!!!!!!

抽到死神可以換左之前隻2突鏡高了...
由手機版發出
舊 08-31-18, 07:50 PM   #13531
ShinDou

死神要有珠先補到血,有時到佢郁未必有珠,冇珠就死得,同埋郁得慢過純白,我隻純白有時都有意外俾人MAP砲連炸秒左,死神應該會仲易死,不過多隻有好過冇
舊 08-31-18, 08:20 PM   #13532
J+1
望過黎呀!!!!!!

佢同鏡高同超保羅都係主要作用隱身坦後面嗰隻,佢有方法自已回血同殘4次血已經足夠
由手機版發出
舊 08-31-18, 08:28 PM   #13533
ShinDou

你冇打D 綺羅星 3P 00Q 威龍 紫筆陣咩﹖4次不死其實作用唔係好大,唔夠快/多血既話分分鐘00Q未開砲就死左 @@
舊 08-31-18, 09:40 PM   #13534
J+1
望過黎呀!!!!!!

你嗰堆我用綺蘿十字陣對面係出唔到手...我最鐘意紫筆,因為一定可以做到綺蘿星map 起手拆分身再群揪刷珠,之後再美少年combo map清場,
由手機版發出

此篇文章於 08-31-18 09:44 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-31-18, 09:43 PM   #13535
ShinDou

綺羅星>美少年就秒晒﹖

佢隻綺羅星落左紫筆同威龍都唔夠你果隻快﹖如果佢出到手有紫筆應該秒左你好多機喎﹖

此篇文章於 08-31-18 09:47 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 09:50 PM   #13536
J+1
望過黎呀!!!!!!

印象中快過綺蘿星要3隻buff...

不過佢落超高速我會用朱雀閃死
由手機版發出
舊 08-31-18, 09:55 PM   #13537
ShinDou

佢紫筆加750行動,威龍加5百行動喎,你3隻BUFF唔易加到1250喎 @@

紫筆左既綺羅星打你唔中咩﹖應該都超高命中喎 @@
舊 08-31-18, 10:40 PM   #13538
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
所以睇情況,如果鬥快我用唔到綺羅星陣的(part 加異常冇加速一定唔夠快)

就係比佢出手先順手一次開晒buff

朱雀缺點怕燒只要放加100異常(宇宙少女)+本身執到過40=140防異常,隻綺羅星就差唔多燒我唔到...(中上層好少見有人buff過60異常,佢必殺都係加多80=140)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-31-18 10:43 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 11:06 PM   #13539
ShinDou

綺羅星150%命中,招必加100%,紫筆加75%,威龍加50%,威龍LEADER加15%,成390%喎,你朱雀俾你開盡BUFF應該都打得中喎﹖你要有490%回先會100%避 @@

係喎00Q仲有全場頭2TURN再加5百行動 @@

嘩黑妹獎品有50%減傷50%耐性,每TURN加攻命50%行動5百,精神CT減2TURN,好似好堅喎雖然唔係大器,拍住號可能可以當大器用,招必7射珠好過魔神ZERO,應該好正下喎鬥雞

限凸交換所RENEW左了,即刻換左兩粒番黎,都係唔凸橙鴨了,太易死,應該之後D機仲勁 @@

此篇文章於 08-31-18 11:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 11:20 PM   #13540
ShinDou

咁快成街凸爆死神,好多人好有愛 @@

諗諗下00Q凸2開技可能都用得下,聽日凸1野凸2開埋技試下先,之後等抽小器再凸算

此篇文章於 08-31-18 11:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-18, 11:44 PM   #13541
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
邊可能連續出兩次必殺
第一炮食完開buff之後第一隻就斬死隻筆頭先已經安全

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 11:52 PM   #13542
ShinDou

唔係連出兩次,係連出3次MAP,不過要盾筆,如果紫筆既話3P就要冇OMG扣少1珠

1開波綺羅郁果陣有4珠,佢開完必扣3珠但有盾筆同威龍係度,前面果隻唔死佢地補刀就加2珠,即係有3珠,3P郁加2珠再動加1珠,即係有6珠,3P出必減4珠,威龍補刀又有番3珠,到00Q郁岩岩夠3珠出必

我中過呢個極速COMBO啦,咁就死剩隻天元,你冇打過呢個陣咩﹖

原來你係朱雀打,咁你可能真係打到

岩岩俾盾OMG積塵綺羅十字陣打竟然守贏 @@ 不過死剩天元無雙

夜得濟要訓了,仲有6珠冇清 @@ 由佢算

此篇文章於 09-01-18 12:01 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-01-18, 08:43 AM   #13543
ShinDou

原來00Q凸2都已經好正下,試多陣OK既話可能凸爆黎打算 XD

已經有人擺凸爆拳積塵同死神,岩岩俾個千7分人打,原來拳積塵唔駛拆甲,佢太少血又少減傷,冇人擋佢既話純白1野秒殺 XD 補兩次25%都冇用

原來P1攻人都唔差,尤其打D冇MAP砲既陣,放安全位置特登打古鐵1下俾佢插到開技,超大力又快 @@

有00Q攻人真係正好多,補番隻易死既12妹

此篇文章於 09-01-18 09:00 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-01-18, 10:10 AM   #13544
J+1
望過黎呀!!!!!!

兩隻積塵我要隻盾好過,佢殘血有超buff迴避仲叫可以玩一排...隻拳真係諗唔到咩優勢
由手機版發出
舊 09-01-18, 10:21 AM   #13545
ShinDou

命回250%應該唔太夠用,P1都係250%,朱雀300%先好D,不過而家再睇清楚真係盾勁過隻拳

拳係想玩俾人打就補血送珠,問題係佢少血減傷得25%,補果20%冇咩用,俾射機克都係秒殺

嘩原來強敵POOL有黑妹同天龍神咁正

此篇文章於 09-01-18 12:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-02-18, 10:52 PM   #13546
ShinDou

今日十點半鬥雞先清珠,原來臨尾俾人洗,好彩反得切 @@ 而家1737排422,仲有3珠,唔反了都就夠鐘,而家真係打到有D悶,想棄了 XD
舊 09-02-18, 11:22 PM   #13547
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 09-05-18, 10:07 AM   #13548
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於儲夠第一粒

由手機版發出
舊 09-05-18, 01:46 PM   #13549
wing52865
Junior Member

註冊日期: Aug 2018
各位師兄,點過征霸25-30,依加兩邊都一樣卡左
wing52865 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-18, 02:40 PM   #13550
J+1
望過黎呀!!!!!!

25用特殊燒,今次隻黑妹獎品可以一試
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:12 PM

手機版 | APP版