Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-17, 05:32 PM   #9176
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
但隻射凸爆鬥雞都冇用,唔晒限凸啦,

我諗緊明日香3號機同大介1樣cri 100%,唔知凸爆左係咪都咁屈,佢下下都扣行動
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 05:33 PM   #9177
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
點會有排屈, 黑免好多機都秒到, 不過打征VS幾好用既

白平都唔係好難殺, 未去到屈機lv
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 05:46 PM   #9178
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

而家pvp生態根本唔可以擺太多沒指揮buff既機, 3號機沒資格放棄指揮出佢
舊 08-15-17, 05:56 PM   #9179
ShinDou

白平板同盾黑兔都係攻人先有用,我靠白平板凸1屈死d千5 6分陣

我打上去覺得高分人已經冇乜點出指揮,多數 13號機,盾黑兔,巨靈女神再搭兩隻射回機

此篇文章於 08-15-17 05:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-15-17, 06:01 PM   #9180
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
3部PVP都無咩用吧
其實想要PVP勁機都係等NEW COMER啦,廢極有限
之前部大器SF勁過呢3部多多聲
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 06:08 PM   #9181
ShinDou

之前d new comer 大馬沙 大sf而家俾大介1野秒左喎,企邊都避唔到, 大神氣流個罩其實冇想像中咁難拆,而家白平板1cri就1野過半, 反而隻白平板仲屈過岩岩出積塵果陣, 我試過佢1隻頂晒5部機唔死, 對面有13號, 巨靈女神, 盾黑兔, 果場仲要贏埋
舊 08-15-17, 06:13 PM   #9182
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

等ks出佐之後可以1挑5呢d機....
舊 08-15-17, 06:18 PM   #9183
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
咁我其實唔明點解你要博,你都講而家都無機破唔到
個3部機真係無咩用,留石咪仲好
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 06:21 PM   #9184
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
大梟記得唔係new comer, 所以市面唔多人有呢隻..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 06:30 PM   #9185
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
牌面大沙唔似勁嘛,唔同13號齋睇技能已經op到發癲
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 06:30 PM   #9186
ShinDou

我諗住白平板凸2開埋罩再好擋d, 又或者盾黑兔攻人量產彩珠俾人狂出必咋,而且本身擋分身打晒,凸擊打埋貫, 兩隻都係主要覺得攻人有用

我覺得而家齊機既話係冇得守,你點擺都有機破到,係睇下有冇抽到果d機姐

開頭nono同gggg屈左咁耐其實都唔係好好玩,果陣1抽到佢地就守到,或者嚇到人唔敢打
舊 08-15-17, 08:56 PM   #9187
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
活動要刷30隻拎黃飛應該刷唔到....而家得15隻
綠飛中一隻當刷左算

Imcg應該下個月用特別飛既活動?咁進擊未必抽了

舊 08-15-17, 09:01 PM   #9188
sohaboss
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
XBox Live Gamertagsohaboss
個活動係咪未實裝某隻BOSS
我就黎打哂EVENT任都仲未見過一隻
sohaboss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 09:16 PM   #9189
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
刷45 cost覺得佢個出現比率比較平均,我尋日畢業前每個任務都係差一兩個...完全冇浪費感覺.....

不過今次爆好多水...冇數好似30定40幾支.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 09:33 PM   #9190
Crazy Gamer

頭兩日ev已完

岔開話題,原來幸運箱真係有好野~~
line有人中過限突,我自己亦中過sp卷。

今日dx版中咗100石XD
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 10:11 PM   #9191
ShinDou

幸運箱即係咩﹖我都1開波清晒,不過射咁耐活動飛未中過SSR
舊 08-15-17, 10:49 PM   #9192
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
月票o個個囉 仲要係貴價o個個

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 11:04 PM   #9193
Crazy Gamer

依家有石可以諗下抽進擊定ks喇~~
舊 08-16-17, 09:16 AM   #9194
qqabc

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔要大sf換射亡國男,佢boss wave buff己方迴避
換咗都係唔得, 重快死
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 10:38 AM   #9195
ShinDou

你唔夠5隻回buff? 唔駛純色,好多混色都buff埋
舊 08-16-17, 10:55 AM   #9196
J+1
望過黎呀!!!!!!

問多句...你係推蒼星女一隻喺前面頂吧? ...其他企後面下面兩行唔好開auto, 見出左兩三隻射卒就map炮佢....

揾番大半年前用到而家嘅隊比你參考..隻4g只係貪佢厚血用來坦頭3波,boss會入艦開support個技...而家應該多左機同support可用應該比當時易組...

仲有留意要刷就快...應該差唔多時間又會變番正價要ap打...

===========

好煩呀,鬥雞1000分開頭都大量落5隻嘅陣...雖然都係垃圾陣,但有時都要諗諗點拆...攪到玩連勝都唔敢一下殺上去....
由手機版發出

此篇文章於 08-16-17 11:15 AM 被 J+1 編輯。
舊 08-16-17, 11:36 AM   #9197
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
1000分五機路過
應該有一堆(放括我)係放棄PVP又費事SET單騎

舊 08-16-17, 01:03 PM   #9198
qqabc

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: J+1 查看文章
問多句...你係推蒼星女一隻喺前面頂吧? ...其他企後面下面兩行唔好開auto, 見出左兩三隻射卒就map炮佢....

揾番大半年前用到而家嘅隊比你參考..隻4g只係貪佢厚血用來坦頭3波,boss會入艦開support個技...而家應該多左機同support可用應該比當時易組...

仲有留意要刷就快...應該差唔多時間又會變番正價要ap打...
係呀我係咁打, 但最叻打到一半就有一、兩隻被爆無哂buff

留意要刷就快<= 所以我一直擦緊lol

我無古仔無4G無nu
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 01:10 PM   #9199
ShinDou

你最後wave先死定咩? 我1隻vmax打晒冇出坦,5隻回buff唔auto

776降臨0ssr
舊 08-16-17, 01:11 PM   #9200
J+1
望過黎呀!!!!!!

古爛衫你用vmax代替左唔駛啦

4g唔係必須,求其一隻坦得就好....

nu唔做隊長其實都係冇作用的我嗰張圖隻nu係冇用的
我而家轉呢隻

由手機版發出

此篇文章於 08-16-17 01:16 PM 被 J+1 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:49 PM

手機版 | APP版