Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-08-17, 01:46 PM   #9026
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
乜精霸咁快今日reset左架喇?仲諗住慢慢黎遲d先試打65添, 精霸好似冇renew? 真係咁好死無啦啦派機俾人打精霸唔改野?而家有31女疾打到70,反而65冇特殊燒,又冇1部甲冇視,得幾隻擋反固定傷,唔知打唔打到
有大武士同monica就打到,係會打得好辛苦姐
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 02:52 PM   #9027
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
pvp可以正式放棄, 每個月出新機打臉, 沒可能跟得上
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 03:01 PM   #9028
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
大冇事貫通打得入咩?好似試過扣十, monica係擋反固定傷?

鬥雞而家太多屈機野
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 03:32 PM   #9029
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

愈出愈屈機, 17號你就明...
舊 08-08-17, 03:51 PM   #9030
ShinDou

17點屈法?爬山定new comer?
舊 08-08-17, 03:59 PM   #9031
dragonar226

咁出新機打臉呢D都慣左
我放棄PVP就只係根本諗唔到有咩陣可以守到下,出親咩新機全部都係好極論攻擊好勁防守好廢
之前大沙都仲叫可以守到下,唔夠一陣就強化感應+大器准將

咩機都係好似豆腐咁,索性星期日先守,求其打上1300執幾粒石好過

引用:
大冇事貫通打得入咩?好似試過扣十, monica係擋反固定傷?

鬥雞而家太多屈機野
大武士普攻減甲持續時間只係得一瞬,你要搵部攻擊速度快既同佢一齊打同一部,操作量好大
所以過係過到但係好辛苦
舊 08-08-17, 04:23 PM   #9032
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
隻大黑兔一珠最多生六珠,再加回血減防加速...你玩晒啦...
由手機版發出

此篇文章於 08-08-17 04:25 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 04:24 PM   #9033
ShinDou

降甲個字1冇左就升番?
舊 08-08-17, 04:56 PM   #9034
dragonar226

引用:
降甲個字1冇左就升番?

第3WAVE基本上靠monica反擊殺晒d細波士
中同大就要搵部主攻+大武士咁樣殺,其他位落晒信賴幫monica補血
舊 08-08-17, 06:02 PM   #9035
ShinDou

黑兔堅屈喎希望射得中
舊 08-08-17, 06:08 PM   #9036
ShinDou

頭2次中白,保底中射,係唔俾盾黑兔,頂,得番84石,要120先可以再保底,唔射了儲唔切, 不過隻射打箱都有用
舊 08-08-17, 06:23 PM   #9037
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
今次真係無性趣,靠大大特效了

舊 08-08-17, 07:07 PM   #9038
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
頭2次中白,保底中射,係唔俾盾黑兔,頂,得番84石,要120先可以再保底,唔射了儲唔切, 不過隻射打箱都有用
不是賣緊限突set咩

好彩唔駛追加買其他垃圾set:cwm2:

隻貧奶抽到4突左

由手機版發出
舊 08-08-17, 07:17 PM   #9039
ShinDou

有冇咁易抽呀﹖10連兩隻白1隻盾 @@

係咪課過會變VIP﹖我0課應該1路係非洲 XD
舊 08-08-17, 08:10 PM   #9040
ShinDou

後悔上次冇爬山,原來好多隻鬥雞都好屈 @@

原來今次隻白平板鬥雞攻人都幾正,條線冇擋冇效既話接近無敵 @@ 頭先磨到食左第3次愁哥防衛技先炒,而家先FEEL到最近果幾次活動大器鬥雞都好屈下,有D1隻已經磨到你殺極殺唔到佢

隻巨靈女神仲屈過13號機

清完珠1239,排402,感覺好似仲難過幾星期前既千5陣咁 @@ 刷好耐先搵到D陣打得,本身諗住今晚清下精霸,又要聽日了 @@ 不過聽日又開新活動冇乜時間清精霸

此篇文章於 08-08-17 10:55 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-08-17, 11:00 PM   #9041
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
歐洲人,嚇我唔到既
非洲人都係抽保底穩陣

舊 08-08-17, 11:07 PM   #9042
ShinDou

隻SR魔神Z好似真係用得,有6千罩,招必又1樣效果,試過俾人燒真係即秒咁濟 @@
舊 08-08-17, 11:10 PM   #9043
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
原來隻hacker 2突又變大器......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 09:17 AM   #9044
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

講硬沒機夠遲D出果隻硬, 單機放守你都未必打得嬴, 不過係跟13號果次咁抽, 想課既記得留力...
舊 08-09-17, 09:33 AM   #9045
J+1
望過黎呀!!!!!!

哈哈有流出...硬過4G?
由手機版發出
舊 08-09-17, 10:03 AM   #9046
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

同佢比4G係垃圾
舊 08-09-17, 10:12 AM   #9047
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
重要燒唔著......
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 10:13 AM   #9048
J+1
望過黎呀!!!!!!

下輪派p卷,又來灰姑娘?
由手機版發出
舊 08-09-17, 10:32 AM   #9049
ShinDou

13號機果種pool真係唔敢抽,又冇up又冇保底,當睇唔到算,而家鬥雞可能長單好過,慳時間,反正打黎得個吉
舊 08-09-17, 11:38 AM   #9050
ShinDou

原來用之前set既陣打精霸full auto可以去到48

白s飛終於中到白zz了,試下用黎守先

此篇文章於 08-09-17 11:41 AM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:56 PM

手機版 | APP版