Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-13, 10:16 AM   #476
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
天才兒童黎到最後一步都難逃呢個 loop 的命運 ...
今次相信會係唔夠打 -> 湼 + 浦原搞掂個 卍解回收 -> 卍解反勝
shadow大你係作者或責編嗎?

舊 10-03-13, 07:11 PM   #477
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
話唔埋個方法就係死一次先
之後復活就有返卍解+power up.......

賽亞人係咁

舊 10-03-13, 11:00 PM   #478
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
shadow大你係作者或責編嗎?
大家都係咁諗架啦,只係無講出黎 je ...
久保死都唔肯俾我地驚喜一次 ... 最後一章喇,都係咁的 form ...

講真小白咁屎我真係寧願佢死左去 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 03:14 PM   #479
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
…其實小白有冇打贏過人?
破面同完現術篇都有贏過一次
不過兩次都係打雜魚
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 03:19 PM   #480
Shadow 神
混沌與光明的創造者

諗諗下分隊長同聖鬥士的黃金一樣,實力差距大得可怕 ...
小白就明顯係雙魚巨蟹之流 ... (當然唔係 LC 版 )

另外唔知大白出返黎有乜新卍解呢?!

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 10-04-13, 03:52 PM   #481
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: dust11 查看文章
破面同完現術篇都有贏過一次
不過兩次都係打雜魚
不愧係隊長級

舊 10-05-13, 09:14 PM   #482
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
諗諗下分隊長同聖鬥士的黃金一樣,實力差距大得可怕 ...
小白就明顯係雙魚巨蟹之流 ... (當然唔係 LC 版 )
咁隊長們會唔會集合一齊出招k.o.對家

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 01:23 AM   #483
dust11

其實狗狗隊長戰績仲慘
俾劍八SM 俾藍柒黑棺秒殺 贏破面蛋散 俾東仙打到半死再俾藍柒秒殺 俾敵方女角SM
不過佢唔係天才加上佢係萌角就算了
舊 10-16-13, 07:00 PM   #484
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
天才又疑似秒左對家喇
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:46 PM   #485
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
小白算唔算虛化o左……但碎蜂又唔見有咩特別到

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:51 PM   #486
Sar8
The One

應該虛化左
以前冇條冰龍頭

舊 10-17-13, 12:21 AM   #487
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
天才兒童黎到最後一步都難逃呢個 loop 的命運 ...
今次相信會係唔夠打 -> 湼 + 浦原搞掂個 卍解回收 -> 卍解反勝

責編大大

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 01:11 AM   #488
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: Sar8 查看文章
應該虛化左
以前冇條冰龍頭
佢似精神分裂多 d .... 不斷自言自語 ...
大家估下集個敵人死左未? 定又會再出? 事關佢其實招都未出過 ...
如果又出咁小白

另外如果今集只係個卍解虛化左的話,之後會唔會 ...
卍解虛化 -> 又被秒 -> 自己都虛化埋 -> 終於捨得贏????

舊 10-17-13, 01:20 AM   #489
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
佢似精神分裂多 d .... 不斷自言自語 ...
大家估下集個敵人死左未? 定又會再出? 事關佢其實招都未出過 ...
如果又出咁小白

另外如果今集只係個卍解虛化左的話,之後會唔會 ...
卍解虛化 -> 又被秒 -> 自己都虛化埋 -> 終於捨得贏????
其實平子一班可以虛化o既死神, 響之前一次入侵時應該係威係勢喎...

而且證明藍染獨具慧眼, 百幾年前就開始研究虛化力量, 令死神立於不敗之地
只係十三隊同靈靜堂汙腐食古不化o者

大જિંગ
大징

舊 10-17-13, 09:10 AM   #490
Sar8
The One

講到用虛就係滅卻師天敵
咁「應該」條友會玩完掛.....

舊 10-17-13, 12:11 PM   #491
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
唔怪得斬月大叔(誤要去搵藍染吹水啦
佢應該就係怕藍染到時出黎秒佢
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 07:32 PM   #492
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
小白

滅卻師自己主動偷卍解
宜家比人攞番又話卍解阻住佢地開完聖體
想點
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 07:38 PM   #493
Sar8
The One

吐嘈就輸

舊 10-23-13, 07:52 PM   #494
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
之前不是有個星十團的破面找一護嗎?
又有新伏筆嗎?
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 08:17 PM   #495
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
勁呀,第一次見到D咁冇感覺既大逆轉…

舊 10-23-13, 08:54 PM   #496
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
作者: ZOMA 查看文章
小白

滅卻師自己主動偷卍解
宜家比人攞番又話卍解阻住佢地開完聖體
想點
卍解放家再過來使徒自爆開完聖體不就好了

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 08:55 PM   #497
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
之前嗰幾個月嘅故事用幾句就令佢變成多餘,久保果然係廢話高手

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 09:18 PM   #498
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
咪又係你屈我一集
我屈你一集
屈多幾回之後一護出黎無双再比人打臉
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 10:25 PM   #499
dust11

平子扮乜野
明明當年唔夠一頁就畀藍染破左招
舊 10-23-13, 10:39 PM   #500
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: dust11 查看文章
平子扮乜野
明明當年唔夠一頁就畀藍染破左招
藍染唔係人....

咁滅卻師o既想法又唔錯得晒o既
奪走人地武器自用, 比起兩件武器互轟, 打上黎應該係輕鬆d喎

大જિંગ
大징

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 01:19 AM

手機版 | APP版