Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-13, 11:33 AM   #651
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: nameH 查看文章
你會唔會腦補多左?柱間火影都未做,絕對唔會o係果個場合自殺 sosad
係囉, 都仲未打瀑布果場大戰

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-13, 12:01 PM   #652
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
係喎!
木之葉村都未建立,
柱間都未做火影,
等我修正下先。
------------------------修正後------------------------------------------
不過下期我估柱間會選自殺囉!
但自殺前一刻,終於打動到班嘅心啦!
之後同佢建立起2人的愛巢(木之葉村),
重做埋初代火影。
------------------------以下純粹係本人嘅幻想------------------------
點知幾年後柱間色心又起睇中左第2條女,重娶埋佢過門,
班知道左之後,以為柱間唔愛佢啦!!!
一怒之下,殺左個情敵,搶埋九尾,
最後搞到同柱間反面,回憶中的回憶完--->接番去回憶中。

P.S.:原來佢2個幾十年前已經係到玩斷背,咁左助o的中二病小依科啦!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 03-22-13 12:27 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 07:27 PM   #653
clie

註冊日期: Dec 2001
班真正既夢想唔會就係無限月讀吧
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-13, 12:48 AM   #654
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
突然覺得初代火影幾可憐

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 09:53 PM   #655
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

搞掂 漂白成功

但我有D懷疑能對班造成多大威脅呢...

又另外...第五代火影呢

舊 04-10-13, 09:53 PM   #656
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
佐助咁容易就洗返白....?唔係丫嘛
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 09:54 PM   #657
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
搞掂 漂白成功

但我有D懷疑能對班造成多大威脅呢...

又另外...第五代火影呢
分屍中...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 09:57 PM   #658
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
佐助咁容易就洗返白....?唔係丫嘛
我覺得大蛇丸順便白埋先意外

舊 04-10-13, 10:12 PM   #659
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我覺得大蛇丸順便白埋先意外
我覺得佐助最尾又會因為某D原因再黑返, 然後做Final Boss
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 10:40 PM   #660
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
我覺得佢又唔係真係白左 ge,不過依家咁又好奇怪,咁多個打班同帶土,完全無得打啦?!
會唔會對面都有得 call 馬?!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 10:49 PM   #661
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
佐助咁就入返木葉-.-.....

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 10:52 PM   #662
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
阿哥死左, 梗係要返愛人身邊啦, 搞場大龍鳳都係為左搵d德高望重黎見證(下台階)o者

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 12:11 AM   #663
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
四大火影,正!!!
應該好睇過怪獸USB

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 12:28 AM   #664
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
痴線, 斑仲邊有得打
4隻最強異種+4件合成獸
再加埋中二佐同蛇丸

戰鬥完結後就刊刺蝟頭 VS 中二佐

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 10:40 AM   #665
費比加拿斯
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2010
火影真係神作.
大蛇丸,佐助咁樣洗白哂.
遲d班都洗白埋就happy ending?
費比加拿斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 10:44 AM   #666
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
大蛇丸有4火影係手
有潛力做番final boss
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 01:56 PM   #667
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
咁都可以出返晒舊人,應該可以期待自來也死返出黎。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 02:00 PM   #668
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
而家有少少覺得敵人慘....
比本漫畫最強個4條友打

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 05:37 PM   #669
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
哥死左, 愛人又唔了解佢, 當然要發下小姐脾氣架啦, 發完咪返屋企...好正常~

舊 04-11-13, 11:27 PM   #670
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
水門見到帶土呢個殺師母既反骨仔會點?

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 12:33 AM   #671
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: 費比加拿斯 查看文章
火影真係神作.
大蛇丸,佐助咁樣洗白哂.
遲d班都洗白埋就happy ending?
遲d轉做爆笑漫畫都仲得

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 01:03 AM   #672
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實反而想知岸本仲有無第三部,感覺上好似被逼去緊大團圓結局咁 ...
希望佢套野仲收得,jump 俾佢畫埋第三部,等佢有個最後機會平反 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 07:11 AM   #673
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 雙星 查看文章
水門見到帶土呢個殺師母既反骨仔會點?
當然幫帶土洗埋洗白白啦!!!

不過水門出番呢!!!
應該有可能會講埋「卡卡西殺小琳」o既真相啩!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 08:01 AM   #674
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
帶土 < 水門講出真相,回歸木葉
班 < 柱間說得成功,回歸木葉

全部一齊打十尾 > happy ending!
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 06:39 PM   #675
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
遲早連六道仙人都彈埋出泥
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 07:17 AM

手機版 | APP版