Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
八仙果 03:38 AM 07-23-17
作者: gundam2002:
請問隻game 日版有無特典code 送?
除非係日本 7-11 版,
街買的普通日版沒特典。

作者: 捲毛老爺:
按左列隊個陣可唔可以退出
不可以(同上集一樣)。
神名レオ 06:16 AM 07-23-17
問一個白痴問題
打三文魚係咪你自己嘅裝冇影響?
呢個mode所有野都係講個人實力?
同有冇咩心得可以快刷到分?
尋晚4個friend打一升左評價已經贏唔到wave3
每場得幾十分咁加(我見人地每場可以攞百幾分....)
rubyyu 09:25 AM 07-23-17
Regular battle同rank battle有乜分別?
用開油轆玩佔地,去到rank完全唔識玩

Sent from my iPhone using Gaforum
捲毛老爺 09:46 AM 07-23-17
對住 大碌碌 有咩好應對方法...
潛落去又死
中距離佢又跳射
一死又比佢洗地

10場有9場都佔多過一半
Nicklaus 09:48 AM 07-23-17
作者: 神名レオ:
問一個白痴問題
打三文魚係咪你自己嘅裝冇影響?
呢個mode所有野都係講個人實力?
同有冇咩心得可以快刷到分?
尋晚4個friend打一升左評價已經贏唔到wave3
每場得幾十分咁加(我見人地每場可以攞百幾分....)
無影響, boss同環境係隨機, 呢一樣真係睇運
睇準放大技, 同埋做夠數又唔夠打時就走.....拖到夠時間完場好過輸

作者: rubyyu:
Regular battle同rank battle有乜分別?
用開油轆玩佔地,去到rank完全唔識玩

Sent from my iPhone using Gaforum
我都係琴晚開始打rank

rank 三個玩法根本唔同同regular...
頭post有解釋, 我個人覺得玩多一兩次留意隊友同敵人就好易上手
rubyyu 09:50 AM 07-23-17
作者: Nicklaus:
無影響, boss同環境係隨機, 呢一樣真係睇運

睇準放大技, 同埋做夠數又唔夠打時就走.....拖到夠時間完場好過輸

我都係琴晚開始打rank

rank 三個玩法根本唔同同regular...

頭post有解釋, 我個人覺得玩多一兩次留意隊友同敵人就好易上手

有睇過,不過D人太勁,走到過去未攪清件事已被秒咗,所以都係糊呢糊塗完一局

野良猫 09:59 AM 07-23-17
新武器已追加
leungky1 09:59 AM 07-23-17
搶左地其實可以出去限制敵人路徑
唔駛三個人都留哂裡面......

武器Update 要強制出外睇新聞

表演劇場真係玩咩rank都快......
會唔會改大個範圍?
由手機版發出
leungky1 11:07 AM 07-23-17
打塔防場場都起碼兩個唔識跟住個塔防護
真係睇係咪幸運抽到同隊
由手機版發出
野良猫 11:18 AM 07-23-17
作者: leungky1:
打塔防場場都起碼兩個唔識跟住個塔防護
真係睇係咪幸運抽唔抽到同隊
由手機版發出
我試過玩搶地見條友去油靚唔係目標範圍嘅地方
信長 11:33 AM 07-23-17
個塔唔係一味死推,兩邊膠著
你要有人前面前面開路,大家圍住塔死,有咩戰略
3-4分鐘都同一模式死/番生,真係睇好唔好彩... 兜路截佢地
闇影風 12:04 PM 07-23-17
三文魚升左兩次評價之後已經覺好難打

打到第3WAVE敵人太多根本處理唔切
信長 12:59 PM 07-23-17
有無咁多毛筆,輸死人
leungky1 01:03 PM 07-23-17
又一場45.6%破45.5%

頭幾次玩塔防都知唔係死攻
但都無理由攞住把槍準確瞄人嗰啲
點都要死等個攞油轆上塔推進......
新月 01:04 PM 07-23-17
我想問武器 O既副武係咪可以換?
信長 01:14 PM 07-23-17
作者: 新月:
我想問武器 O既副武係咪可以換?
無.. 佢固定左
要再買其他SET
新月 01:16 PM 07-23-17
作者: 信長:
無.. 佢固定左
要再買其他SET

如果可以SNIPER 加水球就好
野良猫 01:27 PM 07-23-17
轉頭有冇人玩三文?
鈴蘭 01:42 PM 07-23-17
作者: 野良猫:
我試過玩搶地見條友去油靚唔係目標範圍嘅地方
睇下油咩位 油其他位儲sp都有用既
同埋目標範圍附近既位都好重要 次次都同一兩個位出去打既比人camp爆好難打
野良猫 01:49 PM 07-23-17
作者: 鈴蘭:
睇下油咩位 油其他位儲sp都有用既
同埋目標範圍附近既位都好重要 次次都同一兩個位出去打既比人camp爆好難打
佢唔似儲SP,係每個角落都油靚佢
leungky1 01:56 PM 07-23-17
佢唔似儲SP,係每個角落都油靚佢
剛剛搶雨砲又係咁
人地都就到勝點,仲去中間唔知油乜
野良猫 03:37 PM 07-23-17
三文隻死人飛碟吸走咗一粒搞到過唔到

之後應該會下修三文難度,依家根本過唔到…
leungky1 04:09 PM 07-23-17
三文隻死人飛碟吸走咗一粒搞到過唔到

之後應該會下修三文難度,依家根本過唔到…
棄1v1換三文魚
都係為左整走呢隻遊戲可以輕鬆玩嘅死角
所以我諗老任會情願整新地圖鬆手少少
都唔會破壞E3帶落嚟嗰種高難度嘅形象
野良猫 04:24 PM 07-23-17
作者: leungky1:
棄1v1換三文魚
都係為左整走呢隻遊戲可以輕鬆玩嘅死角
所以我諗老任會情願整新地圖鬆手少少
都唔會破壞E3帶落嚟嗰種高難度嘅形象
啲人唔好咁勇就得
已經到咗合格位就好收手保命算
我依家都費事去拎金魚子,除非冇人拎
高分,都要有命拎先得架,命都唔保掛住執金
DMRevolution 04:42 PM 07-23-17
咁大盒⋯

第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面