Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-17, 07:29 PM   #451
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家冇強角凸爆/雙凸爆根本好難可以打到最難果D任,上UTUBE睇親D EX片都係有強角多數雙凸爆,有D都唔算係打得好輕鬆只係岩岩過到

D強角武又唔會無啦啦出番黎PICKUP俾人抽,有都唔知等到幾時

而家個個活動都打唔到EX好煩,可能棄1排等佢出超必武先刷過再打番了 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 10:42 PM   #452
ShinDou

出拉冇沙+HOPE+雲尼拿慢慢磨竟然過到賣花女EX @@ 61ACTION 15405分,淨係唔死同被打HP9千以下,嚴重唔夠力 @@ 搵左雙凸爆奶挺FD幫手,而家先知CALL出黎要出1次上面果招攻中UP先,之後先連閃扣多好多

睇黎拉冇沙好似都仲用得
舊 08-02-17, 11:21 PM   #453
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
我而家用雙突爆vaan, 2專突爆seemore同1專突爆panelo, solo complete哂之前啲共鬥, Aerith同聖召既ex關。

諗緊突唔突爆埋seemore 1專好?
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 11:33 PM   #454
ShinDou

之前D共鬥唔難COMPLETE呀用拉冇沙SEE MORE果D,未凸都夠,係最近D活動開始難好多,同埋最近D活動唔係SET到你要利用D BONUS角D招去打會易打D,係純粹整到好強,迫你用強角打

如果你會長用SEE MORE既咪凸埋佢囉,有舊武果招連續魔勁好多,但問題係我覺得SEE MORE而家真係走下波,係因為最近D大佬太屈,郁D轟大叫上5個BUFF,消晒你之前上佢果3個DEBUFF,SEE MORE1冇DEBUFF打落去就好細力

我凸爆左新武都有D後悔,因為可能之後都冇咩機會要出佢先打得到,我應該唔會凸舊武了,而家應該睇定D唔亂咁凸,真係抽到D大力野先凸了
舊 08-02-17, 11:35 PM   #455
plokplok00
Insane Gamer

緊係突la
連續摸3屬
冰火 火雷 雷冰
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-17, 01:44 PM   #456
ShinDou

vaan用用下又幾好用,1take complete雷召ex,76 act 2萬4分, 出埋see more拉冇沙,定係隻水怪廢?
舊 08-04-17, 09:09 PM   #457
ShinDou

打斷章HARD竟然打得出4萬4分 @@ VAAN好似真係好堅,我仲要得0凸新武
舊 08-04-17, 11:00 PM   #458
ShinDou

獅心十HARD唔識打,D 90LV卒都已經好屈,去到大佬已經得半條人命,用緊火召即係冇晒效果 @@

出左SEE MORE 雪糕佬 VAAN
舊 08-05-17, 11:48 AM   #459
ShinDou

用SEE MORE 拉冇沙 雪糕佬磨過左COMPLETE埋 @@ 18908分158ACT

COMPLETE完送1千石咁正,6個斷章咪6千石﹖XD

雲尼拿HARD難好多,小戰2LV80都唔夠分,打極都得2萬3,打唔出2萬8,又有2隻鬼唔可以1下秒左,魔法人又廢

原來空賊偷到狂戰士,但冇用,淨係識普攻 XD

雲尼拿7已經過唔到,太難

原來出牌王封BRAVE易D COMPLETE D卒關 @@

空夢8唔識打了,兩隻屈機雀係咁ALL係咁BUFF @@ 勁果隻仲要打唔DOWN,開召都秒唔到隻廢既

空賊5仲難 @@ 打剩少少就中波動砲死

此篇文章於 08-05-17 08:38 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-06-17, 11:57 AM   #460
ShinDou

召喚士8又打唔到了,打剩4分1血

TIDUS9又過唔到了,俾錫菲羅士+雪糕老豆屈機,HARD執到既石都執晒,等新活動算

此篇文章於 08-06-17 02:22 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-07-17, 03:55 PM   #461
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
堆hard 實係幾煩... 不過冇限時就放置下先.
---

試一次11抽 白貓相性+白貓專用
不過白貓專好似唔多勁咁..
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 06:56 PM   #462
plokplok00

我都懶得打
最慘抽極都抽唔到雪糕佬2武
舊 08-07-17, 07:20 PM   #463
ShinDou

我有雪糕佬新武凸爆但唔夠用的,而家覺得佢係爆發力勁,但4下連續劍加既輸出唔夠而家D最強角勁,即係奶挺, VAAN, TIDUS果堆,而家好後悔凸爆左佢,係放俾FD開召用勁,但而家掛番凸爆SEE MORE反而仲多人用
舊 08-07-17, 09:55 PM   #464
ShinDou

今次仲間5難好多,冇用BONUS用晒主力都係岩岩好過到,COMPLETE唔到,得萬5分又打左100ACT,應該要抽到條女新武先易D,冇武偷襲都好似好廢

睇ALTEMA D人講到好廢,過左活動冇用,但又冇左TIDUS舍POOL,焗射,希望又射咩

5千得白貓舊武,而家D POOL好似難中左好多,成日1把保底舊武,以前成日中兩3把

此篇文章於 08-07-17 10:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-08-17, 12:05 AM   #465
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
我忍手冇抽喇, 隻新角原全冇興趣, 同埋其實已經冇乜石...
冇出b角, 又係過到5但complete唔到, 隻boss好鬼多血...
舊 08-08-17, 10:17 AM   #466
Gustavi
Crazy Gamer

今次個ガラフ係主力,
開曬兩個技, 留番兩隻仔, 反擊一下就等於回brv, 可以不停打boss HP
舊 08-08-17, 10:20 AM   #467
ShinDou

係喎我之前都有升回避叔,用佢應該易好多,試下先
舊 08-08-17, 01:32 PM   #468
ShinDou

真係得,2萬2分complete埋67act
舊 08-08-17, 04:15 PM   #469
Hawk
Game Master

我都complete咗, 不過唔係哩次ev都唔想用阿伯...
舊 08-08-17, 04:25 PM   #470
ShinDou

阿伯其實好勁,但淨係屈到物理,同屈得1陣
舊 08-08-17, 05:39 PM   #471
Hawk
Game Master

打全體阿伯都頂唔到...

賣咁啲武, 雙突爆埋see more, 而家向奶挺姐進發~
舊 08-09-17, 10:52 AM   #472
Gustavi
Crazy Gamer

wa , 冇啦啦又reset d 曜日任又多一堆石
又儲多一堆石
舊 08-09-17, 01:34 PM   #473
ShinDou

真係純派石,打落冇分別
舊 08-09-17, 01:41 PM   #474
plokplok00

初顏合10次就比佢reset左 拎少2000
舊 08-09-17, 02:43 PM   #475
ShinDou

2千係咩黎?點拎?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 09:05 PM

手機版 | APP版