Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
陸奧 貴志 06:41 PM 11-23-17
作者: X&Y:
日雨林特典限定連expansion pass用到MASTERCARD個code

"MASTERCARDBF"

Order Summary
Items: ¥ 13,527
Shipping & Handling: ¥ 1,517
Total: ¥ 15,044
Promotion Applied: -¥ 2,500
Order Total: ¥ 12,544

但要諗等唔等
定都係DL版加日任特典without game
咁要用代運(冇記錯日任唔送海外),唔太化算
Tannhauser Gate 06:43 PM 11-23-17
作者: fortel:
GAME都未出都有透?

話係相關工作人員提前攞到
X&Y 06:45 PM 11-23-17
作者: 陸奧 貴志:
咁要用代運(冇記錯日任唔送海外),唔太化算
係, 煩少少, 但第一日有得玩
但我未知日任store 有無限定要本地信用卡同有無ban集運地址
1pi 07:18 PM 11-23-17
日雨林特典限定連expansion pass用到MASTERCARD個code

但要諗等唔等
定都係DL版加日任限定without game
冇MASTERCARD
依加申請都用唔切嗰優惠
陸奧 貴志 07:20 PM 11-23-17
係, 煩少少, 但第一日有得玩
但我未知日任store 有無限定要本地信用卡同有無ban集運地址
香港9成偷跑,DAY1都唔使等
Kello820 07:27 PM 11-23-17
作者: sugoteam:
一於買行玩住先,再喺 Nintendo Store 訂淨特典,內有原日版 Game 盒再加多一個封面,咁行乜封面都唔打緊了

Sent from my iPhone using Gaforum
呢次N.STORE個做法好掂,玩死晒網上面諗住堆貨炒限定果班奸商
送料都只係500YEN

作者: 天野:
好彩我上網訂左日版
我估到香港任天堂開始印製中文game封面
為配合台灣果邊開賣NS
睇黎以後唔洗買行版了
+1

但要諗等唔等
定都係DL版加日任限定without game
錢唔係問題,最大問題係1號星期五,日亞DHL(六/日唔派貨)過黎最快都要4號,甚至5號
我都係因為唔等得先買多份DL+EXPAN 30號0點玩
DreamyLuigi 07:33 PM 11-23-17
行版無得訂限量版...
唔知係咪想拎去炒

Sent from my iPhone using Gaforum
陸奧 貴志 07:50 PM 11-23-17
DEL....原來唔用得
1pi 08:00 PM 11-23-17
作者: 陸奧 貴志:
https://www.amazon.co.jp/b/ref=tsm_1...ode=5373409051

冇MASTER既仲有呢隻CODE
試過入咗, 話唔符合使用條件
X&Y 08:04 PM 11-23-17
"BLACKFRI2017"
應該要送日本本土,
我揀送集運個地址, 試左幾樣野咩銀碼都係減2850jpy
XB2個ns pro手制送集運用BLACKFRI2017都係減2850
lodoss 09:29 PM 11-23-17
作者: 1pi:
試過入咗, 話唔符合使用條件
已刪

sorry, 睇錯左, 以為"MASTERCARDBF"
1pi 10:15 PM 11-23-17
岩岩係7仔, 整左張tap & go卡
已成功用到2500 yen 優惠
Marco 10:32 PM 11-23-17
行版咁既樣,好彩之前訂定日版限定版
DreamyLuigi 10:51 PM 11-23-17
行版有無限量版架?

天野 11:10 PM 11-23-17
作者: DreamyLuigi:
行版有無限量版架?

應該有,因我見佢官網有show出黎
但貨唔知好咪好少,所以冇得訂
希羅之野望 12:20 AM 11-24-17
咁岩出後幾日係日本
用左Mastercard code同埋幾十分
計落4,860 去lawson拎
好似幾抵玩
1pi 01:19 AM 11-24-17
作者: 希羅之野望:
咁岩出後幾日係日本
用左Mastercard code同埋幾十分
計落4,860 去lawson拎
好似幾抵玩
依加, Amazon "MASTERCARDBF"優惠平好多
之前, 係第二度預購左 殺意達探索版, 依加取消唔到 貴左好X多
11281984 01:25 AM 11-24-17
岩岩都分左2張單咁買
但比2次運費都抵啦,咁計法~
想問係咪可以無限用嫁?
DreamyLuigi 01:44 AM 11-24-17
應該有,因我見佢官網有show出黎

但貨唔知好咪好少,所以冇得訂

唔知幾錢呢

11281984 02:26 AM 11-24-17
見到亞馬送Xenoblade 2 PRO制
送到屋企都係360$ 但冇保養
制唔制得過呢@V@?
天野 02:27 AM 11-24-17
作者: DreamyLuigi:
唔知幾錢呢

http://www.nintendo.com.hk/software/switch/
拉向下面見到限定版
但香港官網冇寫價錢
fortel 08:45 AM 11-24-17
http://www.nintendo.com.hk/software/switch/
拉向下面見到限定版
但香港官網冇寫價錢
鋪頭果邊都話行貨無講價錢,要去到正日先知,不過就仲大約都係800左右

不過都係果句,錢唔係問題,最緊要有
kennethyu 09:57 AM 11-24-17
作者: 11281984:
見到亞馬送Xenoblade 2 PRO制
送到屋企都係360$ 但冇保養
制唔制得過呢@V@?
有咁平咩?

我見到得7333 yen
DreamyLuigi 11:45 AM 11-24-17
作者: fortel:
鋪頭果邊都話行貨無講價錢,要去到正日先知,不過就仲大約都係800左右

不過都係果句,錢唔係問題,最緊要有

之前wiiu xenoblade x
美版日版限量版都好快賣晒
飲恨, 最後自己買左隻soundtrack cd

1pi 01:02 PM 11-24-17
作者: :
Mastercard折扣優惠
優惠碼使用已達上限,感謝您對日本亞馬遜的支持。
未用優惠買Xenoblade2版Pro手柄
咁快就完咗
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面