Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129 529  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
Matthew.Y 02:04 PM 10-18-15
作者: 亍 ◣:
果d排名獎真係算把啦
當係top100,3張85%R卷?
ZeroChow 02:27 PM 10-18-15
好頹, 打到cc就收工
GN00508771 02:35 PM 10-18-15
頭120場乜都冇 打多16場就連出兩隻⋯⋯
亍 ◣ 02:37 PM 10-18-15
問候完細家十抽就中一隻
Matthew.Y 02:44 PM 10-18-15
作者: GN00508771:
頭120場乜都冇 打多16場就連出兩隻⋯⋯
同志
我都係頭120隻無料到,125隻開齋,167隻收工
亍 ◣ 02:47 PM 10-18-15
你地點打得咁快??有燒石??

而家先打到lvl 56....排名11000上下......
Matthew.Y 03:09 PM 10-18-15
你地點打得咁快??有燒石??

而家先打到lvl 56....排名11000上下......
有爆水既,不過仲未用曬ev pack既水
而家齊左等自然回bp打就算
heyman774 03:25 PM 10-18-15
153先第一隻,最好今日出多隻, 就可以慢慢打了
154打後每清一隻就可以抽一個10連
對比cc多好多coin, 不過抽極咪又係c, uc
亍 ◣ 03:36 PM 10-18-15
c,uc你地係直接賣走定餵肥食左佢?
小嘉 03:47 PM 10-18-15
賣啦,你邊有咁多錢食
psidef 03:57 PM 10-18-15
R儲10隻一次過食可以升必殺Lv 2>3 100%.
yeah yeah 04:10 PM 10-18-15
而家排1755...
都唔知衝唔衝入1000好...
想問1001打後送個D係咩黎?卷?
小嘉 04:17 PM 10-18-15
作者: yeah yeah:
而家排1755...
都唔知衝唔衝入1000好...
想問1001打後送個D係咩黎?卷?
全部r確定券黎
咁拼做咩...
:bface: 04:21 PM 10-18-15
作者: psidef:
R儲10隻一次過食可以升必殺Lv 2>3 100%.
R唔是應該用來賣戒(s chip)的嗎???

另外原來個活動去到成27號......
psidef 04:22 PM 10-18-15
作者: :bface::
R唔是應該用來賣戒(s chip)的嗎???

另外原來個活動去到成27號......
係抽coin去到27號咋
ZeroChow 04:36 PM 10-18-15
有冇d技能, support 加幾多% 资料?
clie 04:55 PM 10-18-15
近攻一格嗰啲真係好難用
眼見佢企側少少打緊隻BOSS,諗住出大絕都打到,點知打前面啲空氣
點解個系統可以咁白痴
魔神JS出完大絕後唔識修正方位,繼續向前衝
heyman774 05:34 PM 10-18-15
高文都一樣, 去左BOSS後面照樣向前射
手動啦
LordofNightmare 05:49 PM 10-18-15
85隻就齊五隻~~~
咁其實會唔會出第六人?

C同UC我會限突再食咗佢, 每5隻限突個MISSION有成萬, 又可以博大成功!
元首KFC 07:04 PM 10-18-15
作者: heyman774:
手動啦
高文可以射後面的
clie 07:33 PM 10-18-15
作者: heyman774:
手動啦
點樣將佢快速U TURN繼續大絕?
LordofNightmare 07:40 PM 10-18-15
盾/拳敵機攻擊前一刻拉後......對面就會打空氣.......好似係........

問題練左幾日根本好難操作.....兩隻拳機放頭已經好難控制....尤其開埋auto...
咁好高手向喎.....
heyman774 07:44 PM 10-18-15
作者: 元首KFC:
高文可以射後面的
點轉身射

作者: LordofNightmare:
咁好高手向喎.....
試下留部機1ON1玩下先
傑斯特 08:08 PM 10-18-15
真係企正敵背係會反方向射架

必殺射空係因為你企緊敵機上下方
heyman774 08:17 PM 10-18-15
正後方有D難度
btw, 163終於突滿, 唔洗200都算係咁
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129 529  ... 最後

返回主題版面