Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102 502  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
Eking 04:50 PM 07-24-15
Cc見到都唔想玩....
T.K. 04:55 PM 07-24-15
萬能俠可是能有翼、無翼、魔神力發動
三種類或以上啊
GN00508771 04:57 PM 07-24-15
作者: T.K.:
萬能俠可是能有翼、無翼、魔神力發動
三種類或以上啊
不應該是這樣嗎w

有翼、無翼
有翼(魔神力發動)
無翼(魔神力發動)
okabe 05:02 PM 07-24-15
作者: GN00508771:
只是營運的不是笨大。對於機率我還是有信心的
咁大隻肥羊笨大自己唔食留俾SEGA食?
SEGA都似係張CC系統賣俾佢,營運都係笨大自己做番
FREDDY@o@ 05:08 PM 07-24-15
直覺認為細嘉會賣腎allin呢隻
由手機版發出
廢人 05:11 PM 07-24-15
有時D野佢唔識營運就係唔識
而且佢已經上過IM@S 依一堂
由手機版發出
GN00508771 06:32 PM 07-24-15
笨大出品 排出機率實屬「佳品」
埃及使者 07:24 PM 07-24-15
抽卡抽機體?
nameH 07:54 PM 07-24-15
睇完個pv由少少期待變垃圾確定
麥魚仔 09:12 PM 07-24-15
已登錄了~~~~~
Tenzan 09:26 PM 07-24-15
作者: okabe:
9成似CC分開唔同酒場出唔同系列既卡
隨時首抽唔係三一就係巾

紅龍都無分酒場, 唔好太大期望(ry

btw, 系統上差不多得話, 預想marcoss系會是主力, CC堆歌舞團(ry b
HM 09:38 PM 07-24-15
然後呢...有無人可以話俾我聽點解天獄cut左超獸機神,呢度又有#
ZeroChow 10:03 PM 07-24-15
作者: 埃及使者:
事前登錄
IOS: http://sbn.bandainamcoent.co.jp/pre_...o-x-omega/ios/
AN: http://sbn.bandainamcoent.co.jp/pre_...omega/android/

注意,需要用BANDAI AC先登錄到
You cannot log in to this service from the country/region you have registered.

Avelcain 10:42 PM 07-24-15
點解去到註冊NAMCO ID入曬資料一定出錯誤?

發生系統錯誤。
請稍待片刻後再次嘗試存取系統。(E9999)
神名レオ 11:05 PM 07-24-15
其他都算,
啲機體動作,出招等可唔可以做好小小,小小就夠唔駛多
HEA到咁...
okabe 11:08 PM 07-24-15
作者: ZeroChow:
You cannot log in to this service from the country/region you have registered.
要用日本笨大A/C先得
註冊果時要選日本地區
超合Game魂 11:10 PM 07-24-15
D遊戲性倒退衰過紅白機時代
埃及使者 11:12 PM 07-24-15
作者: ZeroChow:
要用日本笨大AC先可以事前登錄
ZeroChow 07:43 AM 07-25-15
作者: 埃及使者:
要用日本笨大AC先可以事前登錄
すでに事前登録済みです

係唔係ok咗?但又收唔到confirmed email?
埃及使者 09:42 AM 07-25-15
OK架喇
跟住就等開GAME
jack-x 01:46 AM 07-30-15
超期待!!
在影片中看來玩法會類似C.C
okabe 09:23 PM 07-30-15
http://app.famitsu.com/20150730_550559/

有詳細介紹
Kaiser 09:55 AM 07-31-15
睇完好唔吸引

但點都會玩下

事前已登錄
clie 08:52 PM 07-31-15
好期待手機玩機戰,有玩開CC既朋友話個系統唔錯
okabe 09:11 PM 07-31-15
作者: clie:
好期待手機玩機戰,有玩開CC既朋友話個系統唔錯
最好親身玩過CC先好講
反而如果佢用殺戮魅影系統會唔錯
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102 502  ... 最後

返回主題版面