Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119 519  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
元首KFC 08:44 PM 10-13-15
卡蓮和sr肥仔德的定位相撞了¥_¥
拉辛斯基 09:13 PM 10-13-15
邊種道具SET 要買?
clie 09:44 PM 10-13-15
作者: 元首KFC:
卡蓮和sr肥仔德的定位相撞了¥_¥
營運咁快就出廢SSR,過咗呢個EV睇怕都變棄卒
GN00508771 09:44 PM 10-13-15
我買了最下面戈兩個⋯⋯⋯
T.K. 09:56 PM 10-13-15
事前仲未拎到??
okabe 10:13 PM 10-13-15
作者: 拉辛斯基:
邊種道具SET 要買?
10石果SET幾抵買,有石可以考慮買
clie 10:26 PM 10-13-15
有無人爆咗50難度
亍 ◣ 10:29 PM 10-13-15
c角餵到幾肥先抵食???養到差唔多lvl 10都近5000...
T.K. 10:35 PM 10-13-15
cc式都係塞十張就食
小嘉 10:45 PM 10-13-15
作者: T.K.:
事前仲未拎到??
事前要AND日水機換語言同時區先拎到...

IOS要換語言同時區

換機種會無晒石
元首KFC 10:45 PM 10-13-15
作者: clie:
營運咁快就出廢SSR,過咗呢個EV睇怕都變棄卒
卡蓮是廢的嗎? ¥_¥
T.K. 10:46 PM 10-13-15
我部機就係日水機
okabe 10:49 PM 10-13-15
http://dengekionline.com/elem/000/001/136/1136673/

電擊呢篇文講回復力既機體
HI_Ricky 10:51 PM 10-13-15
有無人爆咗50難度
有,好易過..... 同花沒什色咁就可以不停超必.... :P
clie 11:04 PM 10-13-15
卡蓮是廢的嗎? ¥_¥
性能
平時企喺後場射,出大絕就要跑到大佬前直線三格,耗3粒珠但得一部機中招
咁不如用ZEGAPAIN移上下格就可以狂放大絕
仲有第一個技能過咗EV後作廢,除非營運會幫佢改技

再加上宇C。。。
clie 11:08 PM 10-13-15
作者: HI_Ricky:
有,好易過..... 同花沒什色咁就可以不停超必.... :P
可唔可以分享吓機體LV?
我得隻SSR 36LV,其他24~28LV,借到隻70LV ZEGAPAIN
夠唔夠玩?
clie 11:11 PM 10-13-15
事前仲未拎到??
我SEND埋電郵都無覆,不過而家隻主角SR已經唔重要
小嘉 11:11 PM 10-13-15
我部機就係日水機
轉地區,語言同時間啦
HI_Ricky 12:07 AM 10-14-15
可唔可以分享吓機體LV?
我得隻SSR 36LV,其他24~28LV,借到隻70LV ZEGAPAIN
夠唔夠玩?
如果同team 什色,又沒橫掃超必就唔好try

我係用三一 LV40,三部SR + 1部R ,over cost 2% 夾街 三一
睇凖就超必一掃4,5件....
VTMaldini 12:33 AM 10-14-15
172071934徵友,
Id gaf_KFC
可掛紅蓮, 魯魯, 盾鐵甲

想del路人但分不了誰是gaf友怎辦?
Can you add me back? I just added "GAF" back to my game name
ID: 120464740

and, 小弟首抽 SSR Exia 徵友 (大量)
天子 12:47 AM 10-14-15
點解有人可以一次中晒2張?點解有人一次中2張卡連 點解我得一張SR 公平咩公平咩?
VTMaldini 12:55 AM 10-14-15
大大們通常個倉加到幾大?

個倉成日爆但又想盡量留石抽野
天子 01:04 AM 10-14-15
個倉加到100
元首KFC 01:26 AM 10-14-15
性能
平時企喺後場射,出大絕就要跑到大佬前直線三格,耗3粒珠但得一部機中招
咁不如用ZEGAPAIN移上下格就可以狂放大絕
仲有第一個技能過咗EV後作廢,除非營運會幫佢改技

再加上宇C。。。
謝WIKI,原來卡蓮攻擊數值比某些SSR射還高~~~,
宇C可裝PARTS解決,
在最前一排放必殺可打中敵陣最後一排
好吧技能確是不太好, 我收口

作者: VTMaldini:
Can you add me back? I just added "GAF" back to my game name
ID: 120464740

and, 小弟首抽 SSR Exia 徵友 (大量)
已申友, 求加~~~
psidef 01:40 AM 10-14-15
作者: 天子:
點解有人可以一次中晒2張?點解有人一次中2張卡連 點解我得一張SR 公平咩公平咩?
我啱啱又係十抽一張SR

另一個號十抽出高文......Yeah! 由頭打過...

ID: 172919527
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119 519  ... 最後

返回主題版面