Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
鈴蘭 10:46 PM 09-05-17
唔明佢個Skill系統想點,應該話睇落太簡化同太數值化
強化人間ですの~★ 11:33 PM 09-05-17
個skill應該係細分,攻擊力up以前係大中小10/15/20,而家分到好多個LV,369咁逐少加上去,氣絕無效/半減兩樣而家分到33%/66%/100%三個LV
滅龍士 07:54 PM 09-11-17
作者: モンスターハンター:ワールド公式‏:
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/world/contest/
【モンスターハンター:ワールド 武器デザインコンテスト】最終選考に残る8作品をご紹介!武器名は順に「スレイブ・カアス」、「月詠劍 -ムーンフェーズ-」、「アンバー・ジェイル」、「サムライアックス」。

月詠劍坐定粒六拎硬冠軍
STRIFE 11:25 PM 09-11-17
作者: 滅龍士:
月詠劍坐定粒六拎硬冠軍
好似話支拿人設計?
Rance 11:28 PM 09-11-17
搞錯呀,把野咁核突好似美少女戰士D武器咁,係咪又人海戰術洗票架
STRIFE 11:51 PM 09-11-17
我記得好似話支拿設計有入圍,唔記得係唔係呢把,唔洗咁太反應住
零式 12:26 PM 09-12-17
タピオカミルクティー係台灣人設計的,意念係珍珠奶茶

把月詠勁似USJ武器,麻麻地
滅龍士 12:34 PM 09-12-17
作者: 零式:
タピオカミルクティー係台灣人設計的,意念係珍珠奶茶
把月詠勁似USJ武器,麻麻地
珠茶笛已經大熱爆冷爬o左月詠劍頭,暫時有8415
大覺屋師真 12:34 PM 09-12-17
型就型嘅
但好唔MH風格lor (最多似MHF果啲買乜乜送個code換果d武器)
幾鐘意個hammer. 不過先天問題唔會贏到啦
零式 12:48 PM 09-12-17
作者: 滅龍士:
珠茶笛已經大熱爆冷爬o左月詠劍頭,暫時有8415
琥珀鎚都緊追, 兩把都好正, 可惜我不玩笛
iu fu pig 02:11 PM 09-12-17
把大劍今朝見到覺得好熟口面。
原來喺SD曹操嘅七星劍⋯⋯⋯
shooter 01:37 PM 09-17-17
Monster Hunter World | Palico Taming & Riding Explained + New Abilities & Armor

https://www.youtube.com/watch?v=jS5Hv1Viv54
滅龍士 08:23 PM 09-17-17

Monster Hunter: World - San Diego Comic-Con Panel
shooter 08:31 PM 09-17-17
打機 都可以學 ecosystem
HAKAIDER 09:38 PM 09-18-17
今集可以拉火車將低地生活嘅怪拉上高地同其他怪玩自殘
ipchow 12:28 PM 09-19-17
隻MHF Z 有PS4中文版,有冇人玩
Eking 12:34 PM 09-19-17
MHF 唔係要俾月費?定係要課金?
野良猫 01:06 PM 09-19-17
作者: Eking:
MHF 唔係要俾月費?定係要課金?
月費+課金
lightsnakes 02:44 PM 09-19-17
出的日期有未?
真十人€ 04:06 PM 09-19-17
作者: lightsnakes:
出的日期有未?

Rance 04:12 PM 09-19-17
MHW會唔會賣得少過MHXX NS版

部機有無行版呢....
DevilElvis 04:15 PM 09-19-17

零式 04:35 PM 09-19-17
1月出,正呀
Rance 04:43 PM 09-19-17
出得快可能隻GAME得一半你玩...
qwe 04:47 PM 09-19-17
限定機唔連Game係咪第一次
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面