Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
日本動漫畫討論版>TRIGGER x A-1 Pictures「DARLING in the FRANKXX」#24 (終)「わたしを離さないで」
Tannhauser Gate 06:28 AM 01-14-18
前面me too 後面女逆推
鐵之侍 12:20 PM 01-14-18
真是夠王道,不過也理解為什麼找矢吹畫漫畫版了

希望是像天元和KILL LA KILL那樣慢慢精彩起來吧
東條希 01:08 PM 01-14-18
典型的boy meets天降,套路到不行的展開
不過整體觀感不差,戰鬥場面也不錯,國家隊級別的staff陣容,還是期待一下吧
尼路 01:53 PM 01-14-18
好公式的開頭,但感覺不錯,個陣容應該唔會令人失望
亍 ◣ 02:20 PM 01-14-18
王道開局,隱約嗅到有血腥味...就繼續睇落去如何.....
野良猫 05:29 PM 01-14-18
好有EVA嘅既視感
C.Ryo 05:38 PM 01-14-18
Eva mix Top 2, 實在好鬼熟口熟面,男主倒模shinji, 女主像是(Rei + Asuka)… 當然班底差不多,睇落笫一回效果都唔錯,會期待之後有乜發展的
鈴蘭 07:49 PM 01-14-18
不愧係Trigger
行王道岩架啦,我想睇套好睇既野架咋,王道得架啦
亍 ◣ 08:32 PM 01-14-18
唔似真嗣吧.....佢唔係超弱氣款喎
qhxu 08:35 PM 01-14-18
作者: C.Ryo:
男主倒模shinji, 女主像是(Rei + Asuka)
呢part不論男女主角都覺得有D夾硬
mikemike 09:14 PM 01-14-18
肉鬆!肉鬆!
好耐無聽過肉鬆!
葉老頭 11:11 PM 01-14-18
原來都可以變型
男主本來一開始就散檔冇得玩
算唔算執二攤
Thaws 10:03 AM 01-15-18
王道boy meet girl+蘿蔔啱GA LA, 最緊要唔好好似某鉄〇咁戅居整D為死而死, 唔使死都特登整死你而又兜唔番O既低能情節就收貨ga la
由手機版發出
真!DC 09:31 PM 01-15-18
設定同畫面都好飛越顛峰2
養成特殊能力細路渣機人打怪獸
男主角係我討厭既類型
再觀望下
由手機版發出
事丫娃些 08:03 PM 01-16-18

田中将賀 @tanamasa0119
イチゴというキャラがいるんだから描くしかないでしょ~~
と思っていたらいろいろあってこんな時間…
明けて16日になっちゃたか~。ん?16?ヒロ?

そんな絵です。
Tano 11:53 PM 01-16-18
主角機係可變人型Star Driver的索斯機械獸?
s2001154 12:28 PM 01-17-18
原來係集大成機人片
Pacific Rim, Star Driver, Five Star, EVA........
差在會唔會合體同埋有無鑽頭 XD
Sito 03:17 PM 01-17-18
如果個變形唔係getter式會更正
supermanlady 08:44 PM 01-18-18
TVアニメ「ダーリン・イン・ザ・フランキス」第2話次回予告
作者: :

GUSTAV 10:33 AM 01-19-18
我第一次睇時成日將叫龍聽做巨乳 (ry
J+1 11:26 AM 01-19-18
個駕駛倉真係冇問題?????
由手機版發出
phil077 05:59 PM 01-19-18
點解沒有提原作? 一睇先知原來係矢吹大師
真!DC 06:02 PM 01-19-18
動畫就是原作啊
由手機版發出
魔法之子 03:00 AM 01-21-18
希望個男主唔好廢咁耐
廢太耐會好難頂
定係一定要同02先搞得起wwww
C.Ryo 09:00 AM 01-21-18
第二話,唔⋯
好似得主角機有變形? 駕駛方式有點女駕駛者都要做電單車⋯
模擬戰証明男主又是齋座的存在,只有撘上女主同主角機先有奇效,咁可能之後男主覺醒時主角機應該會有暴走型態

不過咁睇主角機鴐駛艙會是與別不同的嗎?

女二莓真係慘慘豬

1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面