Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
J+1 11:54 AM 09-18-15
其實d 呢邊sr都ok啦,至少都有專用背景
由手機版發出
尼路 12:02 PM 09-18-15
如果計能力現時來講中回血會比較開心……過PRO都係靠回血回過……
空調 12:06 PM 09-18-15
作者: 尼路:
如果計能力現時來講中回血會比較開心……過PRO都係靠回血回過……
打多幾次打熟左就得
打MASTER都係死死下就過到 所以P LV 升得好慢

打打下有WHATSAPP 就好似孖車中左墨汁咁
~小鬼~ 12:09 PM 09-18-15
回血要黎練歌
而家個分唔覺太重要
J+1 12:16 PM 09-18-15
至少上到42 開晒d歌先練master....而家正常打pro半日升一個呢唔想整亂....
由手機版發出
空調 01:16 PM 09-18-15
原來我有三個皇冠但得2條頸錬
尼路 04:50 PM 09-18-15
作者: 空調:
打多幾次打熟左就得
打MASTER都係死死下就過到 所以P LV 升得好慢

打打下有WHATSAPP 就好似孖車中左墨汁咁
打打下收WHATSAPP/短訊係想鬧人,試過解FC就係擋個一下就無左
依家D PRO先解到17難度的,只有清氣打15個D先唔帶回血……
anyone 05:24 PM 09-18-15
ios有night mode
kimtch 05:35 PM 09-18-15
作者: anyone:
ios有night mode
神馬!?
全黑:O?
Cowlex 06:03 PM 09-18-15
唔係叫飛行模式咩
JMi 06:05 PM 09-18-15
你FLIGHT左SERVER都連唔到打鬼咩
NIGHT MODE係另一樣野
尼路 07:59 PM 09-18-15
其實升左技有乜分別?升到lv3都唔覺得乜變左……
fantasy俊仔 08:20 PM 09-18-15

小房間好好玩
~小鬼~ 08:41 PM 09-18-15
其實升左技有乜分別?升到lv3都唔覺得乜變左……
機率上升

岩岩試較7速,又好似真係易玩左
anyone 09:17 PM 09-18-15
8速常駐/
KUTAR# 09:24 PM 09-18-15
打打下收WHATSAPP/短訊係想鬧人,試過解FC就係擋個一下就無左
依家D PRO先解到17難度的,只有清氣打15個D先唔帶回血……
android 要開 silent mode
有幫助
sd03021 11:30 PM 09-18-15
作者: nestlch:
1.5%的話, 我覺得單一次10連同n次10連都冇乜分別,
睇邊隻囡囡o岩心水先去抽反而好啲
其實我又無邊個特別岩我心水

不過10抽有SR或以上應該會比較穩陣

如果第一次10抽唔中SSR應該會考慮重玩

作者: JMi:
完全明 只係我唔太好呢D
我堅係為玩音GAME先開呢隻玩下

如果課完有張有超得SSR任揀卷 我都會支持下 XDDDD
為玩音GAME+1

原來我都唔知可以調速度
一開始慢到根本唔知邊個先邊個後

轉番快D 難度即時降左一個GRADE 雖然MASTER都仲係打唔掂
不過PRO變得易打好多
J+1 11:51 PM 09-18-15
小屋多左舊綠色以為梳化物體
由手機版發出
anyone 12:00 AM 09-19-15
依家great個聲仲衰過以前
axe1292 12:50 AM 09-19-15
第一次玩MASTER用新十抽組成的鐵壁隊打完都滿血XD (雖然係最易果首)

SSR杏做LEADER SR龍崎鐵壁 SR赤城 R巨人 補血 R杏 G變P加大補血機會(2隻杏變左R杏次次都成換人物模組呢樣野正)

試下其他MASTER先
空調 01:06 AM 09-19-15
依家個pool徐左rin 冇特別想要
但我就快頂唔順happyhappy
兩難
Cowlex 01:08 AM 09-19-15
新加果個公仔item好得意
anyone 01:22 AM 09-19-15
happy happy master 1 miss
I'm not happy
~小鬼~ 06:40 AM 09-19-15
作者: ~Alex~:
新加果個公仔item好得意
果個我估唔到係衫黎...
Cowlex 07:33 AM 09-19-15
唔同人玩好似會有唔同反應咁
籣子玩既話會係彈下彈下, 17歲玩既話會行黎行去
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面