Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124 524 1024  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
z96282424 11:21 AM 08-05-15
作者: ~小鬼~:
如果佢真係1%, 我估少好多人鬧,而家中五星禮裝有鬼用咩,master 又唔可以用禮裝落場
係啦, 你講中個重點, 易中就自然少人鬧, 1%只係我估計姐, D人一日唔中一日都會鬧, 就算分左池, 未中之前都只係會鬧落去...

例子:
混池> 中五星禮裝有鬼用咩,master 又唔可以用禮裝落場
分池> 中9隻三星+1隻四星英靈有得用咩, 冇貞德打條毛
rfdingo 11:21 AM 08-05-15
作者: Eclair:
唔知今晩11PM前完未
Login Bonus都可能無埋
只好怪今朝開過兩分鐘,我地都無入過去(大誤
rfdingo 11:39 AM 08-05-15
作者: z96282424:
係啦, 你講中個重點, 易中就自然少人鬧, 1%只係我估計姐, D人一日唔中一日都會鬧, 就算分左池, 未中之前都只係會鬧落去...

例子:
混池> 中五星禮裝有鬼用咩,master 又唔可以用禮裝落場

有左人就會有需要抽裝,呢個都會順住需要黎局抽,根本唔駛擔心
用過5星 80%NP開場的表示,狂戰士好需要佢黎屈機

cc 改板前都得1.x個%,刷首刷指定5星強運一樣好q難,我都頂唔順用4星開就算,唔覺有問題

4星 良妻 拼輸出+ master回血迴避 + 盾女無敵,一樣係好優秀既組合
你試過1回合打到過萬,就知咩叫 輸出勁

J德只係易用在唔駛用腦 難死回到血
除左最後的J圖,我而家對J得無特別要求同期望
gingq7 11:50 AM 08-05-15
問題係連刷出4星都好困難

我想知有無真實案例係只靠3星過倒第一章 (我估有 幸運E槍 或 屠龍佐佐木 可以, 但我未試過)

不過其實5星穿剌/孔明好似仲弱過3星....
z96282424 11:51 AM 08-05-15
作者: rfdingo:
有左人就會有需要抽裝,呢個都會順住需要黎局抽,根本唔駛擔心
用過5星 80%NP開場的表示,狂戰士好需要佢黎屈機

cc 改板前都得1.x個%,刷首刷指定5星強運一樣好q難,我都頂唔順用4星開就算,唔覺有問題

4星 良妻 拼輸出+ master回血迴避 + 盾女無敵,一樣係好優秀既組合
你試過1回合打到過萬,就知咩叫 輸出勁

J德只係易用在唔駛用腦 難死回到血
除左最後的J圖,我而家對J得無特別要求同期望
樓上講緊野我好認同, 我都係冇貞德, 亦都覺得不是必要, 反而禮裝係後期夠COST下會越來越重要.
但可惜各板板上仲有一堆人為插而插...
z96282424 11:52 AM 08-05-15
作者: gingq7:
我想知有無真實案例係只靠3星過倒第一章
我朋友死server前打到穿刺公, 全三星過序章, 過序章後十連禮裝打到而家.
JMi 11:56 AM 08-05-15
作者: z96282424:
樓上講緊野我好認同, 我都係冇貞德, 亦都覺得不是必要, 反而禮裝係後期夠COST下會越來越重要.
但可惜各板板上仲有一堆人為插而插...
問題係隻game撐唔撐到去後期都成問題咁...

基本上玩手遊都係為角色多過為隻game好玩
對角色有愛多過禮裝呢d死物係好正常

出個新手專用100石五連抽必出角色加埋初回限定 大家高高興興玩落去咪好
rfdingo 11:56 AM 08-05-15
作者: gingq7:

我想知有無真實案例係只靠3星過倒第一章 (我估有 幸運E槍 或 屠龍佐佐木 可以, 但我未試過)

不過其實5星穿剌/孔明好似仲弱過3星....
如果分開左機
十抽保證1 SR就簡單多

不過就3星而言.....其實應該先練盾女,無克屬防禦型,除左差回血技外,算幾強
練一隻通用成個故事
可惜比J得 搶哂鏡XD

其他3星就唔特別講,巴哈有講過
但始終一克屬就收皮,呢個最麻煩....
鈴蘭 12:13 PM 08-05-15
其實真係唔駛咁麻煩
佢set做新手第一次十抽一定出一隻SSR 已經唔會咁煩 業者亦都會全滅
Rance 12:17 PM 08-05-15
D故事劇本FILE畀人爆左出黎
鈴蘭 12:31 PM 08-05-15
型月game爆劇本都好似無咩所謂 無演出睇有鬼用
Eclair 12:36 PM 08-05-15
Player 馬拉松式刷首抽
運営 馬拉松式メンテ
小嘉 12:42 PM 08-05-15
CC4 刷4星人同 FGO 刷 4星禮裝兩樣野黎
我睇下你刷4星禮裝落唔落到場

同埋cc根本無武器抽
你揾cc黎比?
而家點解要分pool 就係想易刷d 4/5星 角出黎玩
z96282424 12:50 PM 08-05-15
作者: 小嘉:

同埋cc根本無武器抽
你揾cc黎比?
<<<而家點解要分pool 就係想易刷d 4/5星 角出黎玩>>>

大師一句講曬個重點, 突破盲腸
~小鬼~ 12:57 PM 08-05-15
禮裝係緊要,但係冇人用全5星突滿禮裝又點....
唔係話唔4*開,你都比我係4*入面抽隻自己鍾意的,刷左咁耐中過1-2次人
newb 12:57 PM 08-05-15
作者: Rance:
D故事劇本FILE畀人爆左出黎
好似都係得序+頭兩章?(其它章隻game未update落去)不過所有聖杯既完整標題比人爆左出黎

全角色列表(過百個,包括未出o個d)都比人爆左出黎

有d角色幾有爆點
尼路 12:58 PM 08-05-15
如果要比我會用白貓比,我要抽人你比武器我把鬼?分開抽我要武器自然要去抽的啦。雖然白貓3星人係可以開局的。
~小鬼~ 01:02 PM 08-05-15
作者: 尼路:
如果要比我會用白貓比,我要抽人你比武器我把鬼?分開抽我要武器自然要去抽的啦。雖然白貓3星人係可以開局的。
用白猫比差唔多,白猫之前係3%, 但冇乜人話過抽獎,起碼大家知自己抽緊角色
newb 01:05 PM 08-05-15
…原來隻Game比強國出左攻擊力/自動勝利N倍既修改器,睇黎係要Main咁耐既原因…

好似話可以改埋石
6eo 01:28 PM 08-05-15
Wwww未正式玩隻game就完左wwwwww
Game of the year 應該走唔甩
rfdingo 01:35 PM 08-05-15
作者: 小嘉:

同埋cc根本無武器抽
你揾cc黎比?
我就講緊分左pool 後既,分左pool 講抽人用cc黎比有咩問題
T.K. 01:36 PM 08-05-15
作者: 鈴蘭:
其實真係唔駛咁麻煩
佢set做新手第一次十抽一定出一隻SSR 已經唔會咁煩 業者亦都會全滅
咁營運只會食屎,開個1、2單位石送一張ssr卷就差唔多
rfdingo 01:41 PM 08-05-15
最好分pool抽過既回石再黎過a_a

不過唔覺得短期內佢會搞到...連人手都未請夠..
heyman774 01:58 PM 08-05-15
不能玩的游戲比玩緊的更多人討論

個POOL而加真係點改都死, 唔改無人玩
改左, 課金個堆全部退錢
rfdingo 02:02 PM 08-05-15
有水唔抽正XX
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124 524 1024  ... 最後

返回主題版面