Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115 515 1015  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鐵之侍 12:32 PM 08-03-15
作者: ~Alex~:
兵種相克很重要<<

入場前冇得睇敵方係咩class, 入左場又唔可以比你自由咁同後排交換
玩死朕咩
這個真是玩死人

還有已知暫時主線只去到第二章而己,所以大家不用急,慢慢打任務賺錢和經驗吧
尼路 01:21 PM 08-03-15
我一隻槍同弓都無就不停出佢地d exp俾我玩咩……
btw 隻串刺王同lv可以少血少攻過海格……又係晚成型?
ko121314 01:26 PM 08-03-15
作者: 尼路:
聽講係晚成型
最後能力會好強

另外想知而家究竟5星首抽其實去到咩價位?

Rance 01:29 PM 08-03-15
其實個後排有咩用?...
鈴蘭 01:36 PM 08-03-15
作者: Rance:
其實個後排有咩用?...
前排死左咪後排補位
teealpha 01:40 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
前排死左咪後排補位
我以為講緊企位前中後潻……雖然係亳無意義
海野藻屑 01:48 PM 08-03-15
作者: kyo353:
我想問下入CODE個度
UBW BD BOXSET條code係拎咩嫁?
我有boxset都唔知有條咁既code...
我都想知我仲未開封
鐵之侍 01:54 PM 08-03-15
作者: 尼路:
我昨天也是沒劍下狂出劍exp卡

不過因為位不夠所以還是照給要升的去吃了(反正也會升,只是效果沒那麼好)
newb 02:08 PM 08-03-15
隻game有既Servant卡資料已經比人爆晒出黎,包括未出o個d

捏他連結,慎入

Eclair 02:20 PM 08-03-15
作者: 鐵之侍:
我昨天也是沒劍下狂出劍exp卡

不過因為位不夠所以還是照給要升的去吃了(反正也會升,只是效果沒那麼好)
貞徳同盾子有咩食咩…
クラス??
何それ?美味しいの?

話説無敵時防唔到狀態異常
我都認為係Bug....
Damage 0
不過食左個追加効果 防御Down...
蛋撻王子 02:29 PM 08-03-15
隊長10級呆毛Saber
第二次打中級月曜種火
(第一次有19級貞德戰友Carry輕易贏左)

第一層抽極唔齊牌
做唔到靚輸出
比D樹蓄氣一下業火燒死左呆毛wwww
之後後面兵敗如山倒wwwww

之後無用令咒復活..

我都係乖乖地打多陣初級先....
頗柒..
鐵之侍 02:35 PM 08-03-15
作者: Eclair:
貞徳同盾子有咩食咩…
クラス??
何それ?美味しいの?

話説無敵時防唔到狀態異常
我都認為係Bug....
Damage 0
不過食左個追加効果 防御Down...
剛才打了初級經驗卡就給盾學妹吃了一些,lv4 變lv9

作者: 蛋撻王子:
第二次打中級月曜種火

第一層抽極唔齊牌
做唔到靚輸出

之後無用令咒復活..

頗柒..
Lv不夠(其實到最低要求也不太好) 真不要試,隨時浪費行動值(時間)
gingq7 02:46 PM 08-03-15
首抽地獄中
刷到第3日都未能真正開始玩

應該已刷左over 100次:
出過
5張 5星禮裝...
2張 4星英靈

5星英靈見都未見過
rfdingo 02:52 PM 08-03-15
第二次打中級月曜種火

第一層抽極唔齊牌
做唔到靚輸出

之後無用令咒復活..

頗柒..
10級 要輕鬆除非克佢職
10級貞德都有唔夠氣出技既危險(借個隻試過比人集火XD,未到第2關已經得千幾血

比我緊係用令咒,無活動24小時好易過

其實盾女都幾實用,有加防同一次無敵

狂戰士無想像中咁差,要搭隊員保命技用,打隻銀色手全餐都打7千幾血
lv10 中級一回合秒1隻小怪
rfdingo 02:54 PM 08-03-15
作者: gingq7:
首抽地獄中
刷到第3日都未能真正開始玩

應該已刷左over 100次:
出過
5張 5星禮裝...
2張 4星英靈

5星英靈見都未見過
如果有良妻狐可以試下既
gingq7 03:00 PM 08-03-15
作者: rfdingo:
如果有良妻狐可以試下既
昨日用左張5星魔導元帥(NP+80%)換左張5星韋伯, 諗緊好唔好開始玩...
小嘉 03:07 PM 08-03-15
能登saber 勁唔勁?
蛋撻王子 03:09 PM 08-03-15
作者: 鐵之侍:
Lv不夠(其實到最低要求也不太好) 真不要試,隨時浪費行動值(時間)
無諗過一SET靚卡組都抽唔到會爭咁遠..
打極都扣少少w

作者: rfdingo:
10級 要輕鬆除非克佢職
10級貞德都有唔夠氣出技既危險(借個隻試過比人集火XD,未到第2關已經得千幾血

比我緊係用令咒,無活動24小時好易過
令咒復活成隊用一下定三下?
好似每廿四小時回一下?

我就係心大心細
又見頭先打左6隻都無乜劍士既經驗卡
所以就撤退左就算..
依家諗番應該都真係用令咒好d
ko121314 03:10 PM 08-03-15
作者: 小嘉:
能登saber 勁唔勁?
淨係5星都抵開啦
想刷第2張5星? 我驚刷到香港有普選都未必刷到
尼路 03:10 PM 08-03-15
講起來個令咒用左會點?靠石回?
ko121314 03:11 PM 08-03-15
無諗過一SET靚卡組都抽唔到會爭咁遠..
打極都扣少少w

好似每廿四小時回一下?

我就係心大心細
所以就撤退左就算..
令咒全復活要3下用哂
即係72小時先可以用一次, 好貴 
Eclair 03:12 PM 08-03-15

好似每廿四小時回一下?

我就係心大心細
所以就撤退左就算..
令咒復活係一次用晒3下…打1-8最後1場用過…(涙)
蛋撻王子 03:21 PM 08-03-15
作者: ko121314:
令咒全復活要3下用哂
即係72小時先可以用一次, 好貴 

作者: Eclair:
令咒復活係一次用晒3下…打1-8最後1場用過…(涙)
我就係頭先係巴哈見到咁..
唔知真定假..
所以穩陣起見都係無用到

一次用三下真係好甘= ="
如果仲要為左D經驗值真係好唔抵..
好彩無用姐....
鐵之侍 03:28 PM 08-03-15
[QUOTE撻王子;11183083]我就係頭先係巴哈見到咁..
唔知真定假..
所以穩陣起見都係無用到

一次用三下真係好甘= ="
如果仲要為左D經驗值真係好唔抵..
好彩無用姐....[/QUOTE]

我就是用了,要明天才有得再用
rfdingo 03:31 PM 08-03-15
我就會用多
早d食大隻野,先有得穩輾中級 (我用過 令咒黎補血lol
早d大之後咪無咁易死囉XD?

聽日維護,今日用咪著數d先?XDDDD
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115 515 1015  ... 最後

返回主題版面