Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3
leungky1 12:13 PM 07-24-14
作者: CMS:
原因在這裡

佢無嘗試追求嘅,就唔會搵時雨澤惠一吧
尼路 12:41 PM 07-24-14
作者: leungky1:
佢無嘗試追求嘅,就唔會搵時雨澤惠一吧
關時雨澤惠一咩事……
money 08:38 PM 07-24-14

money 02:15 AM 07-26-14

利家 12:50 AM 07-27-14
今集節奏依舊好慢
そのまま大丈夫かな
KENSNAKE 01:02 AM 07-27-14
睇完成集發覺桐人其實冇做過乜野.
Lamsze 01:25 AM 07-27-14
作者: KENSNAKE:
睇完成集發覺桐人其實冇做過乜野.
攻略下一個中(手段為迴避力表現)

我覺得佢扮女聲總係怪怪
shooter 01:43 AM 07-27-14
"Paied" 乜鬼英文黎架?
每季都有D咁特別既英文...
Kinny Riddle 02:21 AM 07-27-14
桐子

就連佢自己都唔好意思繼續死撐澄清自己係男人,見到詩乃後索性真係走去扮女人。

把激光劍就連D聲都跟到Star Wars十足十,A1唔怕比LucasArts告嗎?
Kewellma 03:53 AM 07-27-14
呢個進度還好,始終兩季番唔駛去得咁趕
同樣兩季番地球隊長果種拖我反而仲反感,不過骨頭社d片經常都係咁 a1呢邊算幾好架喇..
淨睇動畫既人路過w
次期Cekehe 06:14 AM 07-27-14
桐子同我睇小說時幻想嘅形象有好大出入,
因為小說形容到佢真係外表幾乎完全係女性,
所以我預想桐子造型會比較嬌小、可愛,
起碼都要比詩濃矮,而且要係女聲......

但而家就好似桐人戴假髮扮女仔,有點嘔心的感覺......
傑斯特 08:00 AM 07-27-14
作者: 次期Cekehe:
桐子同我睇小說時幻想嘅形象有好大出入,
因為小說形容到佢真係外表幾乎完全係女性,
所以我預想桐子造型會比較嬌小、可愛,
起碼都要比詩濃矮,而且要係女聲......

但而家就好似桐人戴假髮扮女仔,有點嘔心的感覺......
小說有插圖點解要幻想
野良猫 08:20 AM 07-27-14
桐子啲反射神經真係好神經
CMS 11:47 AM 07-27-14
作者: 傑斯特:
小說有插圖點解要幻想
小說那個似女性角色,動畫直接桐人加長髮就算
尼路 12:00 PM 07-27-14
我重以為會換配音,點知係扮女聲……超怪……
ouki 01:04 PM 07-27-14
作者: Kinny Riddle:
桐子

就連佢自己都唔好意思繼續死撐澄清自己係男人,見到詩乃後索性真係走去扮女人。

把激光劍就連D聲都跟到Star Wars十足十,A1唔怕比LucasArts告嗎?
原文就係暗指係STARWAR劍。。。所以冇問題。。。

點解A1又係到改野
人地係俾左卡片桐人。。。E家連卡片都冇俾叫人點聯絡你
桐人原文係冇去扮女人係因為個人物真係太似女人所以詩奶認錯。。。桐人一直都以男性系詞發言
試劍點解會係水平4方斬。。。後面桐人自己也說自己單法技可以重現但連技就不太可以。。。
datauiy 04:16 PM 07-27-14
好失望,侗子點解五係女聲
Kewellma 05:06 PM 07-27-14
作者: ouki:
原文就係暗指係STARWAR劍。。。所以冇問題。。。

點解A1又係到改野
人地係俾左卡片桐人。。。E家連卡片都冇俾叫人點聯絡你
桐人原文係冇去扮女人係因為個人物真係太似女人所以詩奶認錯。。。桐人一直都以男性系詞發言
試劍點解會係水平4方斬。。。後面桐人自己也說自己單法技可以重現但連技就不太可以。。。
動畫桐子都係用男性系詞架,講唔夠時間去報名果度桐子係話:俺のせいで
同埋動畫都有透過其他玩家對桐子既反應話比觀眾知所有玩家對桐人個角色第一印象就係女性
jamsquare 07:47 PM 07-27-14
作者: 尼路:
關時雨澤惠一咩事……
本作槍指

不過呢兩集好似唔見佢個名
ouki 07:55 PM 07-27-14
作者: Kewellma:
動畫桐子都係用男性系詞架,講唔夠時間去報名果度桐子係話:俺のせいで
同埋動畫都有透過其他玩家對桐子既反應話比觀眾知所有玩家對桐人個角色第一印象就係女性
我知
只係用禁多時間去做反應直接推進劇情會較好
phil077 12:30 AM 07-28-14
我明桐子玩過SAO這事係唔講得
但唔明點解要隱瞞自己玩過ALO同現實識揸電單車
YALIU 12:55 AM 07-28-14
作者: phil077:
會唔會一講左就被人發現到?
我記得前幾集好像有提過
casio 01:15 AM 07-28-14
作者: phil077:
其實只係覺得冇必要挑明講,含糊帶過可以唔使解釋咁多
Van仔 01:20 AM 07-28-14
我開始懷疑依隻 GGO D 所謂職業玩家係點玩隻Game

預測(提示彈道) 依D唔係應該職業玩家既基本本能黎咩 , 定係班人已經退化到根本按照提示玩隻 Game 就算, 完全唔諗自己或者下一步會出現咩問題? 戰略Game黎架wo wwww

桐子入到 Game 把聲變左已經笑左, 再格硬變聲真係笑左出黎, 突然覺得睇緊BL動www

=================================================

作者: casio:
其實只係覺得冇必要挑明講,含糊帶過可以唔使解釋咁多
有玩過ALO 同 現實有揸電單車 我相信唔係D咩大秘密掛 wwww

桐子: 係ALO 裡面收埋左四個老婆啊一定唔可以講
casio 01:43 AM 07-28-14
作者: Van仔:
我開始懷疑依隻 GGO D 所謂職業玩家係點玩隻Game

預測(提示彈道) 依D唔係根本係應該職業玩家既基本本能黎咩 , 定係班人已經退化到根本按照提示玩隻 Game 就算, 完全唔諗自己或者下一步會出現咩問題? 戰略Game黎架wo wwww

=================================================

有玩過ALO 同 現實有揸電單車 我相信唔係D咩大秘密掛 wwww

桐子: 係ALO 裡面收埋左四個老婆啊一定唔可以講
嘛,我覺得ALO子安件事始終係件大事,以桐子本身怕麻煩嘅性格(佢擅長惹麻煩係另一件事)懶得解釋可以理解
現實有揸電單車方面,一來會牽涉到現實個人資料(例如年齡),二來本身佢地趕緊時間,含糊其詞不多解釋都可以接受

另彈道預測係正式戰鬥中只對高AGI值有意義,因為快如桐子對上輕機都避唔切
標籤:ソードアート・オンライン, 刀劍神域
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後

返回主題版面