Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
knob 09:31 AM 02-27-12
作者: aquarius:
隻power smash 4都幾ok喎
仲可以wifi同人對打, 雙打最好玩, 有驚喜
但我同我d fd上網打成日打一陣就會network error
但出面party冇事 我地都係美版
aquarius 09:57 AM 02-27-12
作者: knob:
但我同我d fd上網打成日打一陣就會network error
我係日服, 有時會一兩次lag, 可接受啊
pet3 10:08 AM 02-27-12
作者: knob:
行機日服日版表示無問題
knob 10:29 AM 02-27-12
作者: pet3:
行機日服日版表示無問題
我地美版都係連一個服應該
因為都會撞到好多日本仔
An0raku 10:52 AM 02-27-12
9 Favourite Tips from PS US blog

http://blog.us.playstation.com/2012/...favorite-tips/
irismong 03:09 PM 02-27-12
琴日買GRAVITY DAZE時, 本來想買埋隻TENNIS, 但係見到PSV 280, PS3 180..........
我無乜URGE一定要o係街度玩, 何況, 我唔係成日拎住部機o係街玩囉
J+1 04:26 PM 02-27-12
就說個尿袋香港幾時先講有得賣。。。
由手機版發出
irismong 04:37 PM 02-27-12
日本出左喇咩?
HON HON 04:58 PM 02-27-12
作者: irismong:
琴日買GRAVITY DAZE時, 本來想買埋隻TENNIS, 但係見到PSV 280, PS3 180..........
我無乜URGE一定要o係街度玩, 何況, 我唔係成日拎住部機o係街玩囉
vt4 -- PSV內容跟PS3有小小不同....
草薙さん 05:10 PM 02-27-12
作者: J+1:
就說個尿袋香港幾時先講有得賣。。。
由手機版發出
出前一日
shodanng2 07:16 PM 02-27-12
作者: 月牙火介:
終於忍唔住出機
在mk好景入左wifi + 忍龍 + 4G $2488
另外買左RAYMAN~
部機好正呀
遲買果然平幾舊
亍 ◣ 10:20 PM 02-27-12
作者: irismong:
日本出左喇咩?
4月頭......咁都可以公佈定先吧.......
ipchow 01:28 AM 02-28-12
作者: taichu2:
應該差不多最抵了。
來貨價要$2288
唔怪得有人賣20xx,抽起4gb卡同遊戲
我係我 01:28 AM 02-28-12
隻rayman幾好玩...
月牙火介 01:50 AM 02-28-12
作者: 我係我:
隻rayman幾好玩...
係好玩呀,輕輕鬆鬆又過癮
我係我 03:03 AM 02-28-12
作者: 月牙火介:
係好玩呀,輕輕鬆鬆又過癮
而且畫面又靚,玩得多3D,e家好鐘意呢種原始2D玩法既game
但我覺得每關趕時間拎金盃果個一d都唔輕鬆.....
卡柏 06:19 AM 02-28-12
作者: 我係我:
而且畫面又靚,玩得多3D,e家好鐘意呢種原始2D玩法既game
但我覺得每關趕時間拎金盃果個一d都唔輕鬆.....
拎晒d牙同最尾果關係一d都唔輕鬆架
我打牙關打到我想park機
Orphan 09:11 AM 02-28-12
neogaf啲人好有心機...

irismong 09:34 AM 02-28-12
作者: HON HON:
vt4 -- PSV內容跟PS3有小小不同....
有咩唔同? 除左咩ONLINE MODE
knob 09:55 AM 02-28-12
想問psv有冇得好似3ds咁睇返自己每隻遊戲總共玩過幾長時間?
knob 10:02 AM 02-28-12
作者: Orphan:
有興趣wo
邊到可以搵到原圖?
( ゚ω゚)? 11:07 AM 02-28-12
Vgchartz評估到1.4m, 應該可能更多
PS Vita Reaches 1.4m Install Base after Successful Global Launch
一小英口 11:10 AM 02-28-12
作者: Orphan:
如果中間條線係打斜我諗會順眼好多...
老老實實我都幾憎佢個排位
hiphip1028 12:55 PM 02-28-12
想問下...買WIFI版好定3G版好D呢?~?~
YeeeSSS 01:20 PM 02-28-12
其實3g 最大用途係咪可以外出用黎上網?睇獎杯?
wifi 版有無gps 架?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後

返回主題版面