Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
電視遊戲討論版>遊戲報價區 11 (歡迎網友報價!)
劍仔 11:00 AM 03-03-12
作者: 機場美少年:
THX~!

XBOX 360 GAME:
Dark Souls 中文特別版 $348
Final Fantasy XIII-2 中文版 $399,日文版$199
Metal Gear Solid HD Collection 行貨英文版 $299
LEGO Harry Potter: Years 1-4 白金版$169
LEGO Harry Potter: Years 5-7 $309
Batman: Arkham City $299
Vanquish 英文版 $189
Castlevania: Lords of Shadow 英文版 $199

KINECT GAME:
Sesame Street: Once Upon a Monster 英文版$268
Carnival Games: Monkey See, Monkey Do 無盒下載卡版$85
Kinectimals(連熊人DLC加強版),中英合版 $136
Kinect Joy Ride $169
雖遲左半個月先講, 因為2月中已經做緊e個價
不過講返我留意到既最平價先

Final Fantasy XIII-2 中文版 $378 限定版(唔肯定係唔係最平)

Kinectimals(連熊人DLC加強版),中英合版 $99 (我諗應該係最平了)
Kinect Joy Ride $99 (同上)
IDGAF 11:02 AM 03-03-12
作者: 劍仔:
雖遲左半個月先講, 因為2月中已經做緊e個價
不過講返我留意到既最平價先

Final Fantasy XIII-2 中文版 $378 限定版(唔肯定係唔係最平)

Kinectimals(連熊人DLC加強版),中英合版 $99 (我諗應該係最平了)
Kinect Joy Ride $99 (同上)
$99果兩隻係邊度買先?有興趣。
劍仔 11:10 AM 03-03-12
$99果兩隻係邊度買先?有興趣。
好景上電梯右手邊果間, 佢係特價既全新同2手game放埋一齊, 所以唔睇2手game係搵唔到果2隻game搵價
IDGAF 11:13 AM 03-03-12
好景上電梯右手邊果間, 佢係特價既全新同2手game放埋一齊, 所以唔睇2手game係搵唔到果2隻game搵價
果間好似係"黑店"的位置嚟

THX…
Squaresoft 11:21 AM 03-03-12
orz. YA coupon gift campaign ended... -.-

http://www.yesasia.com/global/zh_TW/free-coupons.html

Anyone has YA coupon, pls PM me. Many thx
劍仔 11:25 AM 03-03-12

THX…
黑店黎咩? 真係唔知, 我只係佢到買過幾隻game
平時行過都好多人幫襯
好景我會係睇e間(左右2邊應該係同一間黎, 好似叫Game Sxxxxxxx ), 涼粉同涼粉對面個阿姐果間
wing 01:42 PM 03-03-12

THX…
hardware黑店, 買game都ok, 有時個價都唔算貴. 但如果係我, 一定行過隔離果條巷睇左先.
IDGAF 01:24 PM 03-04-12
黑店黎咩? 真係唔知, 我只係佢到買過幾隻game
平時行過都好多人幫襯
好景我會係睇e間(左右2邊應該係同一間黎, 好似叫Game Sxxxxxxx ), 涼粉同涼粉對面個阿姐果間
多年前一定係,
不過,玩GAME開PARTY時都有討論過,
近年好似已從良,不過有選擇下都唔會去買嘢。
IDGAF 01:30 PM 03-04-12
作者: sena123:
不是BUG,向來的做法,我試過N次了

根據之前的經驗佢有嘢未齊通常都會等埋"遲緩"果件先一齊寄出。
係今次特別D先寄出其中一樣。

可能,無你呢D"大戶"買咁多嘢…待遇唔一樣啦。

不過,早兩日都收到隻Carnival Games: Monkey See, Monkey Do 了。

劍仔 04:30 PM 03-04-12
多年前一定係,
不過,玩GAME開PARTY時都有討論過,
近年好似已從良,不過有選擇下都唔會去買嘢。
我都係近幾年先去旺角, 所以e方面真係唔太清楚

我都係見d game賣得平過其他地方先去買

唯一係佢到買既hardware就係e家用緊既 美版cow3版無線藍芽耳機

因為果時行貨未有, 得佢有得買, 個有線mic又壞左, 又趕住同fd玩gow3, 唯有"焗"買

根據之前的經驗佢有嘢未齊通常都會等埋"遲緩"果件先一齊寄出。
係今次特別D先寄出其中一樣。

可能,無你呢D"大戶"買咁多嘢…待遇唔一樣啦。

不過,早兩日都收到隻Carnival Games: Monkey See, Monkey Do 了。
其實我都試過PA分開寄黎, 不過都2年幾前...冇記錯, 第2次係PA買野

落左order 1日先send個e-mail話其中一件冇貨, 話寄住一年比我先

之後隔左一星期另一年貨先寄到, 不過都好, 我又用左張$5 coupon買野, 佢又送左2張$5 coupon比我
c9234 12:08 PM 03-06-12
Call of Juarez: The Cartel $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-457z.html

Super Street Fighter IV $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3muh.html

PS3
Call of Juarez: The Cartel $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-457y.html

Lord of the Rings: Aragorn's Quest $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3s77.html
ahleung 09:13 PM 03-06-12
PA coupon, 用左講低聲就得~~

OU-VIP-SLV
08 Mar 2012 expire
twinsen626 03:53 PM 03-07-12
作者: ahleung:
PA coupon, 用左講低聲就得~~

OU-VIP-SLV
08 Mar 2012 expire
Thanks for your coupon.
shingo18 09:28 PM 03-07-12
邊度仲有 Metal Gear Solid 4 日版買呀?????

thanks~~~
tong21093126 03:58 AM 03-08-12
PS3
Call of Juarez: The Cartel 而家仲多唔多人玩呢?
祖羅.祖班納 12:45 PM 03-09-12
請問PLAYASIA而家幾錢先唔洗運費?THX
c9234 12:50 PM 03-09-12
作者: 祖羅.祖班納:
US$25
ahleung 01:00 PM 03-09-12
作者: 祖羅.祖班納:
作者: c9234:
US$25
但我上個月尾先買左次 US$22, 都唔駛運費既?
J.kidd 03:32 PM 03-09-12
知唔知出左 MLB 2K12 未? (360版)
ahleung 03:43 PM 03-09-12
作者: J.kidd:
知唔知出左 MLB 2K12 未? (360版)
台灣既發售日係 6/3, 應該出左
http://xboxlife.tw/show.php?fid=2&tid=2569
pkpkjai 06:57 PM 03-12-12
求一張pa COUPON
IDGAF 07:04 PM 03-12-12
作者: pkpkjai:
求一張pa COUPON
剛好有多出的。

25/03/2012到期的USD $60-$5 PA COUPON

NO-RXQ-CKZ

pkpkjai 10:19 PM 03-12-12
剛好有多出的。

25/03/2012到期的USD $60-$5 PA COUPON

NO-RXQ-CKZ

seems someone already used it
thanks anyway.
if anyone got spare, please pm me...
c9234 01:05 AM 03-13-12
作者: pkpkjai:
seems someone already used it
thanks anyway.
if anyone got spare, please pm me...
收PM,我給你一個
c9234 01:53 PM 03-13-12
PS3
Assassin's Creed: Brotherhood $140
http://www.play-asia.com/SOap-23-28-...j-70-3uwd.html
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面