Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>閃乱カグラ Burst Re:Newal | 2018年2月22日
wsx360 06:30 PM 08-01-17
https://www.inside-games.jp/article/...01/108908.html

本作は、爆乳ハイパーバトル『閃乱カグラ』シリーズの原点となる、記念すべき1作目『閃乱カグラ -少女達の真影-』を含む2作目『閃乱カグラ Burst -紅蓮の少女達-』を、PS4向けにHDリニューアルする一作です。

発売日は2018年2月22日で、通常版の価格は6,980円(税抜)。また、限定版「にゅうにゅうDXパック」も用意され、こちらの価格は10,810円(税抜)となります。

wsx360 06:31 PM 08-01-17
脫任
1pi 06:29 PM 05-17-18
有冇巴打見到閃亂神樂 Burst Re:Newal 中文限定版, 賣緊幾多錢?
風間鈴木仁 08:36 PM 05-17-18
作者: 1pi:
有冇巴打見到閃亂神樂 Burst Re:Newal 中文限定版, 賣緊幾多錢?
灣仔 188 報價 限定版 $ 798 , 普通版 $ 428

好想買呀! 請問限定版有咩精品 ?
1pi 09:15 PM 05-17-18
作者: 風間鈴木仁:
灣仔 188 報價 限定版 $ 798 , 限定版 $ 428

限定版是正確的選擇
唔係fans可以入隻普通版 試玩吓
ralphswng 05:02 PM 05-18-18
玩咗一陣隻game,真係要好有愛先可以玩落去

不過好奇一問:點解隻game關SEGA事嘅?
charcsc2000 05:57 PM 05-18-18
作者: ralphswng:

呢d紳士game喎...沒愛點會買佢...
製作人都講明係對"胸部"有愛先做隻game....

sega係發行商吧...
笨大都係咁~
charcsc2000 06:03 PM 05-18-18
前日有直播....笑死..

1pi 06:30 PM 05-18-18

未買,諗住放假有時間,先買黎玩。
到依家,我都覺得Call of Duty,真係要好有愛先可以玩落去。
Battlefield就好正,玩到停唔到。
所以,各花入各眼姐
唔啱玩,唔好勉強,放二手啦

SEGA是香港、台灣地區,依隻遊戲的發行商。
1pi 06:31 PM 05-18-18
作者: charcsc2000:
前日有直播....笑死..

[YOUTUB]WGTStfwvA-E[/YOUTUBE]
今次,你唔報價嘅
Akira 明 04:09 AM 05-19-18
作者: wsx360:
脫任
我寧願佢用返2D玩法執靚畫面出返落SWITCH
當橫向動作咁玩

玩完DEMO覺得同少女決擇差唔多
風間鈴木仁 07:31 AM 05-19-18
灣仔 188 報價 限定版 $ 798 , 普通版 $ 428

原來 深水埗 有鋪頭賣 限定版 $ 698

轉貼 :

https://www.facebook.com/sega.asiacs...21091904736223
charcsc2000 11:31 AM 05-19-18
作者: 1pi:
今次,你唔報價嘅
我星期一報返,哈,講真呢d game沒可能係屋企玩到,
好多人買實體係買限定版來儲,如果「純玩」隻game等psn特價好過~
1pi 02:35 PM 05-19-18
原來 深水埗 有鋪頭賣 限定版 $ 698

轉貼 :

https://www.facebook.com/sega.asiacs...21091904736223
支持,持續報價
1pi 02:46 PM 05-19-18
好多人買實體係買限定版來儲,如果「純玩」隻game等psn特價好過~
支持報價

未買,遲啲有時間玩,都會買限定版。
如果唔係fans,試玩吓 試玩版先,覺得適合 可以買來玩。 買咗返黎,覺得唔啱玩,就應該考慮放二手。
charcsc2000 04:07 PM 05-21-18
葵廣2/F - 普通版$398, 限定版$698..
charcsc2000 04:07 PM 05-21-18
台灣果邊認真好大...可能宣傳仲勁過日本..

https://gnn.gamer.com.tw/3/162833.html
charcsc2000 04:08 PM 05-21-18
台灣果邊認真好大...可能宣傳仲勁過日本..

https://gnn.gamer.com.tw/3/162833.html
Akira 明 02:10 AM 05-22-18
其實唔係為限定唔心急可以等足一年半戴,到時又會再出隻乜乜EDITON
唔止平仲送多D野

好似隻水槍GAME,7月又出新版本了
八仙果 04:13 AM 05-22-18

亞洲地區 SEGA 有份做發行。
1pi 03:12 PM 05-22-18
葵廣2/F - 普通版$398, 限定版$698..
支持報價

返回主題版面