Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-22-20, 11:39 AM   #1
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
Fate/EXTRA Record (Fate/EXTRA重制版)

https://www.famitsu.com/news/202007/22202683.html

7點公開更多內容

舊 07-22-20, 04:06 PM   #2
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
運game
PSP時打到我棄game
PSV再DL返再棄一次
有冇一隻RPG你遇到隻新卒
你唔知頭唔知路亂揀攻擊,防禦,重擊
佢係可以一round收你皮,
中間係冇任何野比你改變個結果?
而家機戰都可以人地打埋嚟先用精神啦
仲係廿幾年前數錯格仔即刻爆咩
而且係爆都係爆嗰部啫
但呢隻就係得一部,猜錯就一turn即game over

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-20, 08:35 PM   #3
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
大家嘅課金原來去晒呢度。

期待扎比子今次同Extella一樣會有聲,想聽多啲石川由依

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-20, 10:06 PM   #4
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
成隻整過晒第二隻Game 咁濟

舊 07-22-20, 11:17 PM   #5
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
係有提升,但啲細節都真係有排打磨
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-20, 11:04 AM   #6
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
ps4 買過2隻,link未爆!

舊 07-24-20, 01:19 PM   #7
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
stfu and take my money

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-20, 01:20 PM   #8
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
運game
PSP時打到我棄game
PSV再DL返再棄一次
有冇一隻RPG你遇到隻新卒
你唔知頭唔知路亂揀攻擊,防禦,重擊
佢係可以一round收你皮,
中間係冇任何野比你改變個結果?
而家機戰都可以人地打埋嚟先用精神啦
仲係廿幾年前數錯格仔即刻爆咩
而且係爆都係爆嗰部啫
但呢隻就係得一部,猜錯就一turn即game over
其實唔係純運game
基本上後期其實你根本唔會同佢估......
真正問題其實係你篤錯能力值係無得救

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-22, 11:48 PM   #9
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 05-25-23, 05:43 PM   #10
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
明天早上會不會有新消息留意很多年...
PSP黑歷史 奈須成日紀念周年隔離伊莉雅搞聲優活動
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放PSV Fate Extra Link 全新 中文 @ 300 choileon 買賣專區 0 10-13-18 09:44 PM
收PS4 Fate/EXTRA 日版 kinpingk 買賣專區 2 11-24-16 01:47 AM
賣PS4 Fate/EXTRA 日版(99%新)[已售出] 朋也君 買賣專區 0 11-20-16 09:38 AM
賣 Fate / EXTRA CCC 全新 sis220123 買賣專區 0 05-06-14 11:22 AM
[PSP] Fate/extra CCC | 已售 money 手提遊戲機討論版 102 05-13-13 03:55 PM

現在的時間是 06:49 AM

手機版 | APP版