Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
lunn 02:18 PM 02-14-18
作者: Rance:
一定係switch版最多人玩架,
pc版得D鬼佬O既O者,同你玩都窒到玩唔到啦
其實都預左係單人玩架喇
依家打GG都係一個人玩吓
希望NS版快D公佈啦

作者: wing:
唔講出唔出到, 只不過你叫人買一隻根本連公布都冇的game....仲長遠過買樓花
咁之前都話唔係無可能出到,咁等吓囉
唔駛咁大反應既
Kain 02:22 PM 02-14-18
咩唔洗咁大反應唧,係無丫嘛...
由手機版發出
lunn 02:25 PM 02-14-18
作者: Kain:
咩唔洗咁大反應唧,係無丫嘛...
由手機版發出
問吓姐
得啦,無人打,我單機打吓都無咩所謂既
多口問句姐

唔阻各位大大交流喇
david 02:50 PM 02-14-18
買switch 版囉,可以拎出街搵人同你玩嘛
落酒吧玩
Dyhalt Rushifar 02:56 PM 02-14-18
作者: david:
落酒吧玩
到時小心因熟練度太高而演變成真人格鬥
wingsiu11 05:28 PM 02-14-18
我有PS4,但係買steam版玩既人,未試過連線玩,在練習中
貪佢有MOD可玩,暫時除左18號轉便服,其他角都係改色既MOD多,21號改返原本既髮色,膚色同眼睛已經差好遠
未有DLC,有換左BMG既MOD可以用住先
k8888 07:57 PM 02-14-18
找日Ps4版約戰囉
赤兵尉SETH 10:06 PM 02-14-18
頭先做k8888師兄沙包, 奇在我用港psn+中文版入唔到房
轉用日psn+中文版又得, 媽我好亂

關我game內個帳號事?
k8888 12:53 AM 02-15-18
作者: 赤兵尉SETH:
頭先做k8888師兄沙包, 奇在我用港psn+中文版入唔到房
轉用日psn+中文版又得, 媽我好亂

關我game內個帳號事?
你練熟D就會炒返我架啦
究竟點解大家都係中文版港PSN都找不到房間....
好神秘呀OTZ....
Rance 01:30 AM 02-15-18
第一次開GAME咪叫你揀地區O既,你地揀左咩呀?
赤兵尉SETH 02:22 AM 02-15-18
第一次開GAME咪叫你揀地區O既,你地揀左咩呀?
無記錯第一行係亞洲區
下三行係歐美其他偏遠地區, 所以唔會揀錯
赤兵尉SETH 03:37 PM 02-15-18
連game內個store同公告板都用唔到,
應該由第一次入game server就決定左psn跟咩版本區, 剷save都無用......
k8888 10:23 PM 02-15-18
作者: 赤兵尉SETH:
連game內個store同公告板都用唔到,
應該由第一次入game server就決定左psn跟咩版本區, 剷save都無用......
但正常會有人揀亞洲以外SERVER架咩?
今時今日呢隻龍珠
Rance 12:04 AM 02-16-18
一開始日本同亞洲可以分開揀O既
赤兵尉SETH 02:12 AM 02-18-18
巴達古!!布羅連!!!!

期待岩盤同\デデーン/

鈴蘭 03:24 AM 02-18-18
3行氣點睇都係デデーン啦

出巴達克都唔出達力斯
wingsiu11 02:06 PM 02-18-18
兩個都正路,終於等到巴達克,可惜唔係超1版)O(
Thaws 02:29 PM 02-18-18
巴達克可以變傳超丫
T.K. 04:50 PM 02-18-18
老豆變到超西喎,不過唔知係未超必演出限定
Raze 11:40 PM 02-18-18
我想問下今日開始有冇人解唔到在 lobby 按 R1 出的那個「挑戰任務」?

唔知點解今日做完都解唔到
wing 08:59 AM 02-19-18
作者: T.K.:
老豆變到超西喎,不過唔知係未超必演出限定
原本廿幾年前套tv spacial唔係俾菲利打死左咩? 果度好似冇變喎,定我記錯?
HON HON 09:19 AM 02-19-18
原本廿幾年前套tv spacial唔係俾菲利打死左咩? 果度好似冇變喎,定我記錯?
另外有套短篇故事係講悟爸有變超西救返個星球, 但... 你當佢發夢得架LA.
莎月美希 11:49 AM 02-19-18
之後有段故事講佢入左時間黑洞,去左好耐之前,遇到一班善良外星人救左佢,過左一段日子,菲利嘅祖先來到,悟空老豆唔夠打,眼見救佢嘅善良外星人俾人打,之後終於爆超西,跟手打死左菲利祖先,菲利祖先同後人講,要小心超級撒亞人……
由手機版發出
Thaws 01:08 PM 02-19-18
照咁睇即係野比飯對布羅莉同菲利對巴達克應該有dramatic finish?
鈴蘭 11:27 AM 02-20-18
總知基本上巴達克就係菲利講既傳說中既超級撒亞人 佢係穿越返去練到變超西既
即係全部超西幾乎都係巴達克既血統咁濟 除左比達一家人
布羅連係別系統 佢係天生就識變之餘佢無上限咁強落去 傳超既設定已經比巴達克呢本短篇搞亂左
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 

返回主題版面