Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
aquarius 07:09 PM 01-14-17
作者: seed2005:
如果真係有xenoblade 1 hd唔該快D公佈
睇到XB2攪到我想攞隻new3ds版xenoblade出黎玩
其實隻xenoblade喺wiiU開番嚟玩D畫面都ok
fortel 01:45 AM 01-15-17
作者: aquarius:
其實隻xenoblade喺wiiU開番嚟玩D畫面都ok
而家要搵一隻WII既XENOBLADE都唔係一樣易既野
Y.Bird 02:11 AM 01-15-17
必入!
XB 2
XB X

分左兩條線,
下隻XBX 2?
lineage19 02:21 AM 01-15-17
作者: fortel:
買WIIU的VC版啦....
如果NS可以用返WIIU買左的VC內容就好啦.....
aquarius 03:48 AM 01-15-17
有DLC, 2700円
ELT 07:43 AM 01-15-17
我早前幾個月響Playasia入左隻,特價四百幾,買後供奉下都好XD
aquarius 11:40 AM 01-15-17
實在睇完XB2玩番1都係可以玩到停唔到手
X&Y 12:08 PM 01-15-17
wii未曾入手過
wiiU幾個月前賣左
new3DS隻XENOBLADE 玩到中段停左(解像度真係好低睇得好辛苦)
希望switch 有wii VC, 又或者有xb1 hd版
歌絲˙暮斯 12:38 PM 01-15-17
作者: Y.Bird:
必入!
XB 2
XB X

分左兩條線,
下隻XBX 2?
XBX2 都唔知要等幾耐
由手機版發出
wsx360 02:32 PM 01-15-17
作者: 歌絲˙暮斯:
XBX2 都唔知要等幾耐
由手機版發出
我估會早過ff7 remake,KH3
lineage19 03:48 PM 01-15-17
作者: wsx360:
KH3就未必, 應該都7788
FF7就真係難講
シェンムー 08:09 PM 01-15-17
毫無疑問點都係必玩作品
WiiU 就算係XX 專用機都覺得抵
同意3DS 版X1 真係睇死人
fortel 11:07 PM 01-15-17
作者: wsx360:
已經講到好似一定HD咁 雖然我都好希望
fantasy俊仔 02:29 AM 01-22-17
大露背女主...
http://nintendowire.com/blog/2017/01...2-concept-art/
作者: :

ELT 10:26 AM 01-22-17
女主角高男主角半個頭?
歌絲˙暮斯 02:12 PM 01-23-17
現晒形 wor 大佬, 幼年向 ?
neo2046 02:45 PM 01-25-17
Xenoblade 2 Nintendo Switch 2017發表會 參展影片(非官方中文字幕)
https://www.youtube.com/watch?v=CcyI3SoBOrE
aquarius 09:11 PM 01-28-17
用wiiU玩番1
全高清畫面加5.1音效感覺依然
一D都唔失禮

Sent from my iPhone using Gaforum
DreamyLuigi 09:26 PM 01-28-17
作者: シェンムー:
毫無疑問點都係必玩作品
WiiU 就算係XX 專用機都覺得抵
同意3DS 版X1 真係睇死人
仲玩緊XBX, 買埋OST狂煲
正呀
信長 10:57 AM 04-09-17
Xenoblade Chronicles 2 composer says it’s the largest production he’s worked on, trying to top the original
http://nintendoeverything.com/xenobl...-the-original/

《異度之刃 2》的首席作曲家光田康典本週在自己的臉書上更新了遊戲目前的進展,表示異度之刃 2 是自己職業生涯裡參與過最大規模的一款遊戲,單單為其作曲的音樂家就超過 150 位
此外,《異度之刃 2》中將會有基於《異度之刃》(初代)曲目的改編版。
光田和鋼琴家都表示,《異度之刃 2》將會發售原聲音樂,但發售日目前還沒確定。
他指出,音樂的混音和剪輯將會為了配合遊戲過場而進行,所以可能有的曲目在遊戲過場中只能聽到音樂的一部分。
最後,光田表示,團隊的音樂製作將會盡全力達到《異度之刃》(初代)的水準。

《異度之刃 2》為 Nintendo Switch 獨佔遊戲,作曲家為《異度之刃》(初代)中的光田康典、ACE 等製作,並未沿用《異度之刃 X》的澤野弘之。預計 2017 年內發售。
holsety 12:05 PM 04-09-17
看來在ns上,暫時得呢隻想玩。
當年,wiiu我都等xbx出先買。
歌絲˙暮斯 12:33 PM 04-09-17
唔掛得 XBX 音樂咁宏偉,原來係澤野宏之
由手機版發出
lineage19 04:19 PM 04-09-17
由手機版發出
係啊, 但係據了解作曲好似係2014年已經作完, 算係最初的人聲計劃
所以反而冇澤野後面KLK等咁完美
DreamyLuigi 04:38 PM 04-09-17
由手機版發出

進擊的巨人同xbx 都好值得買碟聽

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 04:39 PM 04-09-17
作者: DreamyLuigi:
進擊的巨人同xbx 都好值得買碟聽

新番有套都係澤野做BGM同ED
佢啲音樂拎嚟做戰鬥BGM真係好正
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面