Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2018年8月17日二期地圖重設 VOL.13
Squall-Lucifer 11:55 PM 03-09-18
作者: leotam3:
爆, 係咁爆,
幾時先掘完E6.........
進空母水鬼點過37次沒?
Famitsubasa 12:15 AM 03-10-18
第一格空襲唔係固定出空母BBA 同分返一隊東海去潛之後算係咁
將削血個編成執左少少之後 拎S都多左 不過偏偏鍾意比人打到變ボコ
Squall-Lucifer 12:33 AM 03-10-18
作者: Famitsubasa:
第一格空襲唔係固定出空母BBA 同分返一隊東海去潛之後算係咁
將削血個編成執左少少之後 拎S都多左 不過偏偏鍾意比人打到變ボコ
E6-P3?我固定3隊陸航如下:
一:東海*3+931空去H點反潛,基本可以無傷通過
二:3隊高對空的4格續航陸戰+1隊陸攻去O點,為的是扣一扣對面輕母的飛機,以及看看能否打掉可能出現的重巡
三:2隊6格續航的陸戰+2陸攻打BOSS,配合本隊航巡的水戰架一般都會有空均(削血期),陸航打掉輕母的話會有空優,更試過陸航直接收掉戰艦棲姬.....

基本就這編成,斬殺期就看你是否將道中的陸航改去打BOSS了
anyone 09:02 AM 03-10-18
乙2隊直接炸boss空襲全部用臉接
leotam3 10:43 AM 03-10-18
其實A勝會唔會出貨架?
leotam3 12:39 PM 03-10-18
今朝10次A勝, 繼續白果#
anyone 03:14 PM 03-10-18
話會出
Famitsubasa 03:45 PM 03-10-18
會 只要入到去就有機會抽一次
leotam3 03:51 PM 03-10-18
出左2次三隈, 一次大響都唔肯出貨, 
4。8%係唔係真架###

而家90%入王,但係A唔A到睇陸基有冇貨交
爆得1架就隨時C敗番出來
anyone 04:07 PM 03-10-18
S/A
乙6.004%
甲5.614%
丙5.076%
丁3.873%

leotam3 04:09 PM 03-10-18
作者: anyone:
S/A
乙6.004%
甲5.614%
丙5.076%
丁3.873%

歧視打甲既人

連Z1都出埋都唔肯出貨, 想點
Famitsubasa 04:11 PM 03-10-18
冇計 計埋之前卡關既次數 我前後出左3隻自稱掉率2%以下的七姑媽
Squall-Lucifer 04:21 PM 03-10-18
作者: Famitsubasa:
冇計 計埋之前卡關既次數 我前後出左3隻自稱掉率2%以下的七姑媽
https://imgur.com/a/UB7OH
我出了大量2%以下的貨
leotam3 04:37 PM 03-10-18
終於中啦

不過我仲要番去E4丙掘大東.........#
leotam3 04:42 PM 03-10-18
Roma
Richelieu
Гангут
呢3隻邊隻可以唔駛留低/
而家冇晒位

Ark Royal
有冇需要升到改先拆?
Famitsubasa 04:46 PM 03-10-18
終於中啦

不過我仲要番去E4丙掘大東.........#
恭喜
海防等下次啦 到下次EV就唔值錢
Famitsubasa 04:55 PM 03-10-18
作者: Squall-Lucifer:
https://imgur.com/a/UB7OH
我出了大量2%以下的貨
撈船日常
拎S就跟機率表派舞風同夕雲
Squall-Lucifer 04:58 PM 03-10-18
Roma
Richelieu
Гангут
呢3隻邊隻可以唔駛留低/
而家冇晒位

Ark Royal
有冇需要升到改先拆?
是2號機的話就練到改裝留炮不留人
Ark Royal就看你手上劍魚多不多了
leotam3 05:06 PM 03-10-18
是2號機的話就練到改裝留炮不留人
Ark Royal就看你手上劍魚多不多了
全部2號機
ROMA算啦, 改要圖, 可以BYEBYE
anyone 05:29 PM 03-10-18
大東未斬就噴左2隻
Squall-Lucifer 05:31 PM 03-10-18
全部2號機
ROMA算啦, 改要圖, 可以BYEBYE
我會為OTO副炮而給圖,反正今次活動派的還餘下一張
leotam3 05:46 PM 03-10-18
作者: anyone:
大東未斬就噴左2隻
你個歐洲細作
leotam3 05:46 PM 03-10-18
我會為OTO副炮而給圖,反正今次活動派的還餘下一張
手上有4支, ROMA已拆\/
Squall-Lucifer 06:28 PM 03-10-18
手上有4支, ROMA已拆\/
我手上6支才剛剛夠分給3雷巡
leotam3 06:53 PM 03-10-18
我手上6支才剛剛夠分給3雷巡
仲用OTO?
而家係秋月炮既時代\/
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面